לא ידעתי תתאריך! אבל אולי ידעתי פעם ושכחתי, כי את הסיפור של "1" ראיתי ושיבוא לי-ם
L limors2 Active member 20/12/06 #237 לא ידעתי תתאריך! אבל אולי ידעתי פעם ושכחתי, כי את הסיפור של "1" ראיתי ושיבוא לי-ם
R Rachel47 New member 20/12/06 #240 הוא היה פעם לא../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif או שאני מתבלבלת עם איתי רגע איתי בטוח היה...היית שם אני אומרת..שכל הפרלמנט יבואו לירושלים אבל הם מופיעים רק בוילה בכפר נו שוין
הוא היה פעם לא../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif או שאני מתבלבלת עם איתי רגע איתי בטוח היה...היית שם אני אומרת..שכל הפרלמנט יבואו לירושלים אבל הם מופיעים רק בוילה בכפר נו שוין
L limors2 Active member 20/12/06 #242 איתי היה../images/Emo6.gif ואם אריק היה לא ידעתי איפה הוילה נמצאת?
R Rachel47 New member 20/12/06 #245 כפר שמריהו../images/Emo15.gif זו וילה של ההורים של יעל נחשון היו שם כבר 2 הופעות שלהם אבל בהופעות הם לא שרים שירים מהאלבום זה שירים שהם כתבו במסגרת הפרלמנט
כפר שמריהו../images/Emo15.gif זו וילה של ההורים של יעל נחשון היו שם כבר 2 הופעות שלהם אבל בהופעות הם לא שרים שירים מהאלבום זה שירים שהם כתבו במסגרת הפרלמנט
R Rachel47 New member 20/12/06 #255 בארור שגם טוב../images/Emo15.gif אני הייתי רק בהופעה השנייה ואני יכולה להגיש שהשירים של אריק (3 שירים..2 הוא שר ואחד יעל שרה) שלטו בערב ואני לא היחידה שאומרת את זה אין..הוא מלך
בארור שגם טוב../images/Emo15.gif אני הייתי רק בהופעה השנייה ואני יכולה להגיש שהשירים של אריק (3 שירים..2 הוא שר ואחד יעל שרה) שלטו בערב ואני לא היחידה שאומרת את זה אין..הוא מלך
T tkuihehr New member 20/12/06 #204 חחח, אחלה סיפור הדר ../images/Emo6.gif אחלה מתיחה ערן אלקיים לא אחלה שיר אריק ברמן
R Rachel47 New member 20/12/06 #213 מה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif זה אחד היפים של אריק..אם לא היפה ביותר..
R redgirl2 New member 20/12/06 #215 הדר נכון שאת עושה לי את היום?! ואומרת לי שבטוח יש קרן היום?! וגם שאולי יש סיכוי לפולקארמה?! (מזכירה לך כמה אהבה הרעפתי עלייך! חח סתם את יודעת שאני אוהבת אותך!)
הדר נכון שאת עושה לי את היום?! ואומרת לי שבטוח יש קרן היום?! וגם שאולי יש סיכוי לפולקארמה?! (מזכירה לך כמה אהבה הרעפתי עלייך! חח סתם את יודעת שאני אוהבת אותך!)
R redgirl2 New member 20/12/06 #230 ../images/Emo6.gif ...תהיה מרוכז בנהיגה! זה מסוכן עם כל הבלבול הזה!
L limors2 Active member 20/12/06 #233 אבל היא שרשרה טוב! גם היום וגם אתמול! ואפילו השתמשה נכון באייקונים