שבוע האלבום- Please Please Me

John LennonS

New member
אני חייב לחלוק עלייך!

לדעתי אין שם פילרים (Fillers) בכלל, כול השירים שם טובים. אני ממש לא מסכים עם הדעה הזו

ל נ ו ן

New member
Do you want to know a secret??

You'll never know how much I really love you, you'll never know how much I really care אוקיי , אז שבו ואני אספר בדיוק בזמן שארבעת המופלאים חזרו משלושה חודשים בהמבורג , סינתיה , הלא היא אשתו הראשונה של ג'ון , גילתה שהיא בהריון (מעניין מי האבא)...ומאיזו שהיא סיבה הזוג ההריוני החליט להינשא... וכך אכן קרה ב23 באוגוסט 1962 ... בהשפעת האירועים המפתיעים והלא כל כך מתוכננים שאירעו לג'ון מתחת לחופה הוא התישב וכתב שיר בו הוא מתוודה שהוא באמת ובתמים אוהב את סינתיה ... עובדה שכנראה , עד לרגע בו ג'ון ניפץ את הכוס , נשמרה בסוד ... I've known a secret for a week or two, nobody knows, just we two ההשראה המוסיקלית בשיר הגיעה כמובן מוולט דיסני וסרטו הידוע שילגיה ושבעת הגמדים (שוב פעם מתיחה על חשבון רינגו?) שיצא ב1937 ... שם , באחת הסצינות , הבחורה הלבנה היפהפיה שרה לכיוונם של כמה יונים צחות לא פחות את השורות האלמותיות " Wanna know a secret? Promise not to tell? We are standing by a wishing well." למרות שהשיר נכתב לסינתיה במקור , ג'ון החליט לתת לג'ורג' את מלאכת ביצוע השיר וטעמיו היו ...הפעם על חשבון ג'ורג' ... "it only had three notes and he wasn't the best singer in the world." השיר הנ"ל גם הוקלט ע"י להקת The dacotas והגירסה הנ"ל קפצה חיש מהר למקום השני בבילבורד הבריטי , וזו היתה למעשה הפעם הראשונה (ולחלוטין לא האחרונה ) שגירסת כיסוי לשיר של הביטלס הופכת ללהיט ... למתיחות על חשבון פול אני אחראי באופן בלעדי ...

beatles247

New member
וואו

אתם פשוט מדבים על הדיסק שלי... על הדיסק השני (אחרי האדום) שקניתי ואני פשוט לא מפסיק לשמוע אותו בזמן האחרון ask me why anna go with him) babe its you האהובים עליי אבל אל תיתפסו אותי במילה :))

למעלה