אל דאגה...
התכנית שלנו מגדירה רשמית שאנחנו צריכים בקיץ לעשות "צעדים ברורים וברי הצגה לקידום העבודה האקדמית של הסטודנט". במקרה של הקיץ הספציפי הזה התכנית היא לנסוע לארץ עד סוף מאי. לחזור לפרובידנס ואז: יוני- תחילת יולי: לקרוא לקראת בחינות המעבר בנובמבר. כמו שכבר ציינתי, יש לי כמה עשרות ספרים לקרוא, והקיץ הוא הזמן הטוב ביותר לזה. בנוסף, אני מנסה ללמד את עצמי פליאוגרפיה אנגלית של העת החדשה המוקדמת (האמנות של קריאת כתב יד) באמצעות הספר הטוב ביותר לתחום הזה, בגלל שאני מאוד מתקשה עד כה בעניין, ולמרות שיש קורסים רשמיים בנושא הם לא מסתדרים לי כל כך. אני מעדיפה ללמוד לבד. שבועיים ביולי: לנסוע ללונדון ולעבוד בארכיון מפתיחתו בבוקר ועד סגירתו בערב (אני משלמת על הנסיעה הזו וצריכה למצות כל שנייה כדי לפצות על העלות המטורפת). בשאיפה, עד אז אני כבר אדע יותר על פליאוגרפיה וזה יקל עליי להיות יותר יעילה בארכיון. סוף יולי-תחילת ספטמבר: חזרה לפרובידנס לקרוא. באמצע כמובן אני גם בכל זאת זכאית לקצת רגיעה ומנוחה. רוב הסטודנטים, אגב, נוסעים חזרה הביתה להורים שלהם לקיץ. כך לא צריך לשלם שכר דירה על חודשי הקיץ, ולקרוא אפשר גם אצל אבא/אמא.