NorthernStar
New member
חזרתי מהפגישה שלי
בחיים שלי לא ניהלתי פגישה כזאת. אני רגילה למשרד, אנחנו מדברים, אני מנסה להדביק את קצב הדיבור בכתיבה. האמת, די נהניתי. כשהגעתי למשרד שלו, חיכיתי כמה דקות ואז הוא הופיע ואמר שהוא חייב לשמור על הילדון שלו היום, אז מה דעתי לבוא איתם לשחק. אז נסענו לחוף, ושם גם ניהלנו את הפגישה שלנו, גם האכלנו ברבורים וגם שיחקנו את הילד (שבהתחלה עשה פרצופים על הילדה המגודלת שגנבה לו את זמן האיכות עם אבא, אבל אחר כך מצאנו גם אנחנו הילדים נושאי שיחה
). אחרי זה המשכנו לנסוע בעיר, עשינו סיבובים, דיברנו, ואז הוא נזכר שהוא חייב לקנות כמה מוצרי מכולת, אז נשארתי עם הילד לשיחה בארבע עיניים על שוקולדים.
כשהמנחה חזר, נדלקו לו העיניים כי הבין שסוף סוף מצא בייביסיטר לילדים... אה, כן, ובין כל זה, הצלחנו לגבש outline מלא, ארגומנט די מפותח, פרדיגמה תיאורטית ורשימת שאלות לכל אחד מהמרכיבים האנליטיים של הפרויקט (שייהפך למאמר). לזה קוראים multi tasking...
בחיים שלי לא ניהלתי פגישה כזאת. אני רגילה למשרד, אנחנו מדברים, אני מנסה להדביק את קצב הדיבור בכתיבה. האמת, די נהניתי. כשהגעתי למשרד שלו, חיכיתי כמה דקות ואז הוא הופיע ואמר שהוא חייב לשמור על הילדון שלו היום, אז מה דעתי לבוא איתם לשחק. אז נסענו לחוף, ושם גם ניהלנו את הפגישה שלנו, גם האכלנו ברבורים וגם שיחקנו את הילד (שבהתחלה עשה פרצופים על הילדה המגודלת שגנבה לו את זמן האיכות עם אבא, אבל אחר כך מצאנו גם אנחנו הילדים נושאי שיחה