שבוע טוב, הערב תתקיים העצרת לרצח יצחק רבין.

אז הייתי אז ילדה

ואני לא ממש זוכרת איפה זה תפס אותי בליל הרצח.
הזיכרון המעומעם שלי אומר שאחי הגדול ראה אסקימו לימון ואז הספקיו את הסרט עבור מבזק.
אבל כנראה שזה זיכרון "מומצא" כי למה שאח שלי יראה בסלון המשפחתי אסקימו לימון וגם אם כן- איך ידעתי את זה?!
מצד שני...מה זה אומר עליי אם זה זיכרון "מומצא".

בכל מקרה, בבוקר חיכינו להסעה לבית הספר וההתייחסות הראשונה שאני זוכרת בנושא הייתה של תלמיד בגילי שהביע את שמחתו.

הסיפא של דברייך אומר את הכל

את זוכרת את הילד שהביע את שמחתו. גם אני מכירה הרבה שהביעו את שמחתם. לא יודעת כמה מאיתנו שומעים עכשיו את דבריו של אמנון רובינשטיין על הרצח הזה. הכתובת הייתה על הקיר. הוא סיפר אנקדוטה איך מספר ימים לפני הרצח, הוא ויצחק רבין ביקרו באיזה בית ספר דתי, והילדים קיבלו את רבין מאוד יפה כדרכם של ילדים, אבל המורים וההורים קיבלו אותו בבוז, ביריקות, בשנאה ובנאצות.
המצב הפוליטי בעולם ייאלץ גם את ביבי או כל ראש ממשלה אחר שיבוא במקומו, לקבל החלטות קשות לגבי הפלשתינאים. תמיד יהיה את אותו הקומץ הקנאי למען השם ולמען ארץ ישראל כפי שהוא מבין לנכון, ויעשה הכל כדי למנוע כל מהלך שכזה. יגאל עמיר לא היה איזה מטורף הזוי שברח מאברבנל. הבחור שירת בצבא ולמד באוניברסיטה. הייתה לו אידאולוגיה ובשם האידאולוגיה הוא רצח. הימין הקיצוני בשם האידאולוגיה יכול לעשות זאת שנית גם לביבי נתניהו. הרצח הבא הוא רק שאלה של זמן, ואל תגידו שלא אמרנו.

זהו. נראה לי שמיציתי את הנושא הזה. אני מקווה שאתבדה

אתה לא אוהב מערכונים של החמישיה הקאמרית?? עכשיו הפתעת אותי לגמריי

בכל אופן, המערכון ששמת מזעזע איך שלא תסתכל עליו הן מבחינת מנחי ערוץ הילדים והן מבחינת הסוף שלו

Doctor Goblin

New member
כן, אני גרוע בהומור מעודן

אני צריך פאנץ'.
במערכון הזה יש חתיכת פאנץ', במיוחד עם פרספקטיבה היסטורית, זו הסיבה שהוא מוצלח בעיני.

Doctor Goblin

New member
הבאת אחלה דוגמה

אני ממש לא מבין את המערכון שהבאת. הוא מותיר אותי אדיש.

למעלה