שבוע טוב וחתימה טובה לכולם

seeyou

New member
תלוי באישה!

Behind every successful man is his woman. Behind the fall of a successful man is usually another woman. גם בסקס... אישה יכולה להפוך גבר ל"זכר" בלבד...או "זכר"...למאהב גדול..

ש ו נ י

New member
אהבתי התמונית../images/Emo45.gif

הזמנה פתוחה לצרף תמוניות עם כל הודעה שלך אם זו לא טירחה רבה מדי ו... כל מיני גם אנימציות ו... חמודיים וGLITTERS אני אוהבת (נוצצים למיניהום), מה לעשות, אני תינוקת בנפשי ויש לי הפרעה אישיותיות בשם BRATZ ש.. נכון, זה לא לגילי. אבל אני בת ועוד לא עבר לי אהבת הבובות נכון שאני לא אוספת אבל אני אוהבת תמונות שלהן

seeyou

New member
הנשמה לא מזדקנת-רק האריזה!

ישנם ילדים שנולדים "מבוגרים" ויש מבוגרים שלא מתבגרים... זאת הסיבה שאני אוסף תמונות...

ש ו נ י

New member
תגיד את זה לאיזה חטייאר שחושק באחת

שהיא בת 18
(אם הוא עשיר, יש לו סיכוי למצוא איזו בימבונת תאבת בצע חח
)

ש ו נ י

New member
יאו איך יפה../images/Emo45.gifגמח"ט גם לך וחושבני

שכל העניין של כיפורים זה ככה שהם לא מתנהג אתנו לפי התנהגותנו כי אם כך היה אוי לנוי ואבוי לנו, לפחות איך שאני מאמינה כי אנחנו הרבה פעמים מחטיאים עשיית רצון ה', איך שאני מאמינה שהוא רצון ה' ואנחנו רק בני אדם אז... ה' בא אתנו ביום הכיפורים לפנים משורת הדין אז לא לפי מעשינו ה' נותן לנו ומתנהג עמנו וכך גם ההמלצה להתנהג עם הזולת - לא לפי מעשיהם אלא לפנים משורת הדין להתחסד עם הבריות ולא להחזיר פגיעה בפגיעה לא להיות קורבנות ולהרשות לאחרים לפגוע בנו כלומר לעצור אחרים כשהם מנסים לפגוע בנו אבל לא להיות נקמניים ולסלוח בלב שלם

seeyou

New member
יש הרבה במה שאת כותבת! אבל../images/Emo7.gif

אני אישית, לא יכול לשים "באותה צלחת" מעשיו של רוצח עם זה של צדיק! האם אני יכול לאחל שנה טובה גם לאותה אישה- בלי שמות-"שלקחה" 250.000.000 ש'??? כמה אנשים עניים היו יכולים לעבור את החג? ומי ישלם? שוב אותם עניים! ... חסד בנפרד לסלוח בלב שלם,כן! ...אך לא כאשר הסכין נעוץ בו!

seeyou

New member
הרבה תחביבים לגיל 14!

לשיר, לשחק כדור רגל לעשות ביד,(??!!) לדבר על לידור, לצחוק, לגבוהה, לקרוע ת´תחת ועודדד : מה להגיד? העתיד לפניך...

ש ו נ י

New member
ומה אתה?

בן שנה (כל העתיד גם לפניך לא?
יותר ממנה אפילו ומחזיק כל העולם על הגב שלך

seeyou

New member
אני חושב שתמונה שווה יותר מ-1000

מילים!!! לא רק זה לא כולם כותבים יפה כפי שאת כותבת... לכן יש לי מאגר של אלפי תמונות-לכול נושה....וגיל כולל תרגיל!

למעלה