שבוע טוב וחתימה טובה לכולם

ש ו נ י

New member
הא, תמונה חביבה ביותר. תמשיך כך

ולא רק כך, גם אחרת כלי לא כלי פעם היה איזה ראיון עם איזה נזיר בודהיסט שסיפר שהוא היה מתהולל שחבל"ז והוא היה נשוי הרעייה סבלה סבלה סבלה, עד שרגשות הנקמה גאו בה והיא לא יכלה יותר יום אחד גמלה החלטה בליבה לקחה אשתו אלכוהול והשקתה אותו לשכרה עד אבדן הכרה מצדו ו... (אאוץ') עשתה לו ברית ככה אבל מהשורש! (דאבל אאוץ') בלי מוהל בלי כירורג בלי כלום וכדי שלא יהיה סיכוי שהאבידה תחזור לבעליה לקחה האובייקט והעלתה אותו בסלסלה (סטייל בלון פורח) השמיימה וזה עף ל... אללה יודע לאן הבנאדם התעורר אחרי זה עם כאבי תופת (מפתיע לא?) רק כדי לגלות ש... ה"אוצר" שכמו שאתה אומר, חייו של גבר לא שווים כלום בלעדיו, הוא בחזקת נעדר כמעט התחרפן כמעט הרג אותה במקום (למזלה היה לה השכל לברוח לפני שהוא התעורר) והיה בטוח שחייו נגמרו עכשיו מה עושה אדם שכל החיים חי כדי לXXXX וקם בבוקר עם מחשבה אחת לXXXX? אחרי השוק הראשוני הוא הצטרף למנזר וחייו השתנו לבלי הכר הסבר? הוא אמר שהוא חייב לה את חייו (לא מצא אותה מאז חח) שמאז שהוא במנזר הוא שקט רגוע שלו חייו מלאים משמעות הוא לא לחוץ ורודף אחרי התאוות שלו את מי הוא XXXX היום וכמה XXXX יהיו לו ואיך גם מחר XXXX בקיצור.... הוא יצא מהמרדף ושלום ושלווה הם חלקו לנצח צ'מע... אני לא מאחלת את זה לאפחד אבל גם זו נקודה שאפשר ממנה להסתכל על הדברים האינך סבור כך? (ולא. אני לא מצפה לתשובה)

seeyou

New member
חייו מלאים משמעות?../images/Emo7.gif-סיפורי פוגי!

שורה תחתונה בעולמינו "זכר" ללא זיין (פעיל!) לא שווה אגורה!... תביטי בסביבך תקשורת ספרים הריצה אחרי כסף הכול מסתובב על ציר אחד!!!נכון!בלי גסויות... אישה יכולה לאהוב גבר כול עוד הוא מספק את "צרכים" הביולוגים שלה קבלי בדיחה... " בחור נכנס למסעדה היוקרתית החביבה עליו, מתיישב בשולחן הרגיל שלו, מסתכל סביב וקולט בשולחן לידו בחורה מהממת הוא קורא למלצר, ומבקש ממנו לשלוח לשולחנה של הבחורה את היין היקר ביותר במסעדה. הוא יודע שאם היא תסכים לקבל את היין - היא שלו. המלצר מביא את הבקבוק ביקר ביותר לשולחנה של הבחורה ואומר שהבקבוק נשלח אליה ע"י הג'נטלמן. הבחורה חושבת לרגע ומחליטה להחזיר פתק, ובו כתוב: "בכדי שאני אוכל לקבל את הבקבוק הזה, צריך שיהיו לך מרצדס בחניה שלך, מליון בחשבון הבנק שלך ו-22 ס"מ במכנסיים שלך. הבחור קורא את הפתק ומחליט להשיב לה: "רק בשביל שתדעי: יש לי בחניה פרארי, מרצדס, ו-BMW. בחשבון הבנק יש לי 20 מליון , אבל אפילו בשביל בחורה יפה כמוך אני לא מוכן לחתוך 5 ס"מ. נא להחזיר את בקבוק היין מיד " " יש מידות גדולות...אך לא בכול מקום! רוצה גם תמונה?

גריני

New member
שוני - לגבי גן העדן

נדמה לי שהרעיון ב"שיחות" היה שאין גן-עדן, כמו שאין גיהנום. אם ראית את הסרט "לחלום אותך" - שם הרעיון הזה מובא בצורה מאוד יפה. מראים שם ש"גן-עדן" או "גיהנום" זה בעצם יצירתה של כל נשמה - לעצמה. כלומר, אם נניח הגעתי לממד ההוא (לא שיש לי כוונות לעשות זאת בקרוב
), ונניח אני "חושבת" שהייתי נוראית בחיים ושמגיע לי עונש, אז המחשבות שלי הן שתיצורנה עבורי איזושהי סביבה, שמתאימה להגדרתי את המילה "גיהנום". כך גם לגבי "גן-עדן". אז זה לא כאילו ניל כותב שהיטלר קיבל מהבורא "פרס" על שירות טוב ליקום - ושלח אותו לגן עדן....

ש ו נ י

New member
כך או כך, אם זה היה בידי

הייתי עושה ממנו סטייק או בעצם למה לי ללכלך את הידיים?

ש ו נ י

New member
צ'מעי, מחליפים דעות שונות והכל טוב

חלאת המין האנושי והרבה למטה מזה לא יהיה בשום גן עדן (וברור שגן עדן זה מציאות רוחנית ולא משהו שאפשר למשש בדיוק כמו גהינום ושאר הדרגות והמקומות החוויות וההתנסויות שנשמות עוברות) מבחינתי לפחות ויופי לניל על כל מה שכתב בשיחות עבורי זו בטח לא תורה מסיני וכמו שכבר אמרתי, יש חלקים גדולים בשיחות שאני מקבלת וחלקים גדולים שאני לא מקבלת ובנושא הזה אנחנו חלוקות

למעלה