שבוע טוב לכולם-יום ראשון

אעאעאעאעאע איזה כיףףףף../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

וואייי איזה יום מדהים היה ליייי
היום חילקו לנו מבחנים בהיסטוריה וספרות והמורה להיסטוריה כה אומר יש רק אחד מהכיתה שקיבל ת'ציון הכי גבוהה וזה 73 .. <ושתבינו זה היה מבחן עם שאלות מהבגרות וכתבתי 2 דפים וחצי> אז קיצר הוא אומר יש הרבה שנכשלו וגם שעברו אבל עברו על ה55 .. קיצר אני מה זה במתח מי קיבל ת'ציון הכי גבוה .. וחשבתי שזאת ילדה מהכיתה שלי או משו .. ואז הוא חילק מבחנים ופתאום מה אני רואהההה!?@??!?@!#?@$@#?$@#$?@#?$?@#4 אני קיבלתי 73
אנייייייייייייייייייי קיבלתי ת'ציון הכי גבוה בכיתהההההה וזה עוד שאלות מהבגרות ואני הייתי כל כך בשוקקקקקקקקקקקק וכל כך שמחתייייי!!!
וואי איזה קולות יצאו לי מרוב שמחה
כל הכיתה כבר שאלה אותי אור כמה קיבלת?? מרוב שראו שאני שמחה
וואיי איזה כיף
ואחר כך חילקו מבחנים בספרות .. והמורה אמרה שמי שיש לו מתחת ל 65 עושה תיקון מבחן .. ואני חשבתי יהיה לי איזה 40 .. 50 בלחץץץץ .. והיא מחלקת לי ומה אני רואה!?!?!?!? 94
וואייייייייייייי פה אני ממש הייתי בשוקקקקקקקקקקקקק כאילו 94 !??!? וואווווווו כבוד
קיצר היה לי אחלה יום שבעולםםם
חוץ מהקטע שהשומר לא נתן לי להיכנס לבצפרר כוסאמאא שלווו והוא כמעט הרביץ לי וואי איזה מעצבן הוא רואה אותי 200 אלף פעם והוא עדיין חושב שאני לא תלמידה של הבצפרר
אפילו שיש לי חולצת בצפר וכרטיס תלמיד והכוללל
זהוווו הוא עלה לי על העצביםםםם מחר אני הולכת למנהלת להגיד לה לפטר אותו!!!! שיחנקק .. בן אלףףף .. טוב זהו הוא לא יהרוס לי ת'יום הטוב שלי
קיצר אני מקווה שקראתם ת'מגילה שלי
חרשתי חחח

idanias

New member
חחחחחחחחחחחחחח.......

מזל טוב על הציונים!! ועוד פעם השומר הזההההההה?!?!?!?!?!

טנקסססס מאמייי../images/Emo9.gif

כןןןןןןןן ססססססססססאמא שלוווו זהו עכשיו אני הולכת להתלונן עליווו
עוד שניה נתן לי בוקססס

חחחחחחחחחחח טנקס../images/Emo9.gif

כעע שומר מציקקק וזה לא פעם ראשונה את יכולה לשאול את עידן אפילו חח

למעלה