חחחחחחחח הרמקולים שלי פתאום התחילו לעשות רעשיםםםXDDDDDDDDD
I idanias New member 29/10/06 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחח הרמקולים שלי פתאום התחילו לעשות רעשיםםםXDDDDDDDDD
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחח הרמקולים שלי פתאום התחילו לעשות רעשיםםםXDDDDDDDDD
כ כוסית על הגג New member 29/10/06 #49 XDDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלי יהההההההההה וואייי הרג אותייייייייייייייי
XDDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלי יהההההההההה וואייי הרג אותייייייייייייייי
י ילד רע 15 New member 30/10/06 #52 שבוע טוב!!! + עונה ../images/Emo3.gif אז מה אתם מתכננים היום? נכון לאתמול- הייתי ביום הולדת של ידידה נכון להיום, עברתי מבחן מתיש ביותר בהיסטוריה! ארר.. 6 דפים מלאתי! יש מבחנים? נכון לשבוע זה, לא. עבודות? לא.
שבוע טוב!!! + עונה ../images/Emo3.gif אז מה אתם מתכננים היום? נכון לאתמול- הייתי ביום הולדת של ידידה נכון להיום, עברתי מבחן מתיש ביותר בהיסטוריה! ארר.. 6 דפים מלאתי! יש מבחנים? נכון לשבוע זה, לא. עבודות? לא.