קראתי,תמשיך לשתף../images/Emo13.gif
גברת מיתר-גם את אמורה לתרום לשרשור
תורי... כמו שאמרתי אני במירוץ נגד השעון להספיק כול מה שלא הספקתי במהלך השנה בה עבדתי בלי הפסקה,עם כול אהבתי לעבודה הספציפית ולעבודה באופן כללי לפעמים צריך זמן לאגור כוחות ולהיזכר בדברים שהזנחתי במסגרת סדר העדיפויות שנוצר... מאז התחיל החופש ב16.8 הספקתי לישון אצל שלושה אנשים שונים,אחד הילד מבית שאן שאמא שלו ערכה מסיבה בבית לכבוד סיום השנה והעברתו כיתה בכלליות עם כמה שאני אוהבת אותו לא הכי אהבתי את המסיבה בגלל כמה אנשים שכפי שכתבתי באו בעיקר לטחון וזה מגעיל אותי....,מעבר אליו גם בשבוע החולף לא נחתי בזמן שהמשפחה שלי שהתה באיטליה-ביקרתי את סבתא שלי וספגתי ממנה קטילות והשוואות קוטלות לבת דודה שלי(היום בערוץ 10 בין השעות 13:00-15:00 היא מתחילה להנחות שעשועון יומי בשם 'המצלצלים',אני לא מתרגשת כי מעולם לא היינו קרובות והאמת שממה שראיתי במקרה עם מנחה אחרת השעשועון הזה הוא לא בדיוק פאר לאינטיליגנציה במילים עדינות) בערך על כול עצם קיומי,במקרים אחרים הייתי עונה אבל זאת סבתא שלי והיא חווה לדעתי קשה את האבל על מות סבא מלפני טיפה יותר מחצי שנה ואני לא מסוגלת לריב איתה והעדפתי להישאר מאופקת אפילו שמאוד מאוד נפגעתי-אני לא דוגמנית ולא עוד הרבה דברים אבל אני כן בנאדם ואני משתדלת להיות בנאדם טוב ולא לדרוך על אנשים,עשיתי שנתיים שירות לאומי עם כמות שעות כפולה ואף משולשת מהמינימום ההכרחי וזה אפילו לא כולל שעות שלא נרשמו בדו"ח(על אף שאני מתנגדת לחרם התקשורתי שעושים במשתמטים כביכול,בגלל שלדעתי העניין יצא מפרופורציות והוא הפך לקיצוני,חסר כבוד לכול מקרה וסיבותיו ולזכויות הפרט) ולא הצהרתי על היותי דתייה חצי שנה קודם כדי להנחות בלבוש חשוף שעשועון בטלוויזיה,ההורים שלי לא מיליונרים ואין לי בריכה פרטית בחצר,כול דבר שקיבלתי השגתי לגמרי בזכות עבודה קשה והשקעה ומעולם לא הלך לי קל בדרך,האם מגיעות לי קטילות כאלה?לדעתי לא,נפגעתי נורא גם כשהיינו בחנות של סבתא(היא עדיין עובדת בגילה וזה מצויין שיש לה מפלט מהקירות הריקים בבית) והיא אמרה לי לבחור בגדים כמתנה לסיום השירות ואז התחילה לחשב מולי את העלויות ויצא לי לגמרי החשק לקבל את המתנה והיו עוד קטעים שהפכו הכול לפחות כיף לצערי. בחמישי נסעתי לטבריה לבקר שני ילדים מהביה"ס,אחרי שהסתבכתי באוטובוסים כי אחד האוטובוסים הקבועים שאני עולה עליו שינה מסלול ונתקעתי בתוך חיפה ונאלצתי לקחת אוטובוס פנימי למרכזית סיפור שלקח טרטור של קרוב לשעה ומשהו נסיעה למרכזית עוד לפני העלייה לאוטובוס לטבריה כשהמרחק בזמן רגיל הוא כרבע שעה ממני,הגעתי לילדים והיה כיף,אצל הילד הראשון בבית היה עמוס בהרבה אורחים ובני משפחה ככה שהרגשתי קצת פחות נוח ואצל הילדה היה ממש נחמד והם ביקשו שאישאר לישון אצלהם ובגלל שהיה לילה והזהירו אותי מהשכונה שלה נשארתי לישון(רק דאגתי לקנות מברשת שיניים נוכח השינוי בתוכנית). נפגשתי גם עם חברה שלא ראיתי המון זמן ונסענו לקניון עד שהיא הרגישה בחילות ונאלצנו לחזור למרות שהתכנון היה לבוא אליי הביתה ודיברתי טלפונית עם שני חברים מהעבר וקבענו שננסה להיפגש מתישהו(מה שבטח לא יקרה). מחר אני נפגשת עם חברה אחרת ויש לי כול יום שיעור נהיגה כי יש לי טסט השבוע ביום שישי הקרוב וגם יום הולדת לאבא... ביום חמישי יש יום הערכות לקראת השנה החדשה בבית ספר וצוות הכיתה ביקש שאבוא כי אני חלק מהצוות,האמת שכרגע יש לי בעיה עם השעות-ישלמו לי על חמש שעות בערך כשאני אעבוד כמעט עשר ומנסים לדאוג שישלמו לי כמו שצריך כי אחרת זה לא הוגן... בשלישי יש את הטקס סיום שירות ואני עוד מתלבטת אם בא לי ללכת ובשני יש לי גם רעיונות לסוע לשני ילדים מהביה"ס שההורים ביקשו שאבוא,אבל זה לא סגור סופית... חוץ מיזה אני מחפשת קורסים או משהו אחר ללמוד ולהתפתח באופן אישי הבעיה שאם מצאתי משהו מתאים אז הוא רחוק/יקר מבחינתי/ יוצא בשעות בוקר כשאני עובדת ואני מנסה לראות מה יהיה הכי מוצלח לי,פחות כתואר ויותר להעשרה פנימית שחשובה לי,במקביל אני מחפשת אפשרויות נוספות שקשורות לעבודה אולי לחזור לעסוק גם בכתיבה במקביל לעבודה בביה"ס בגלל שחסרות לי הנסיעות,ההיכרויות וההתנסויות האישיות בבחינת אנשים ומצבים וכמובן הכתיבה,אבל זה כרגע רק מתבשל ועדיין לא מוגדר... מעבר לזה יש גם את הנסיעה בסוכות שאני לא רוצה לוותר עליה אלא שיש כמה עיכובים ועוד לא הוחלט יעד טיסה(לאן באירופה כי אין לי זמן לארה"ב או אוסטרליה)ואם יש חברה מאלה שהצעתי להן שאכן יוכלו לטוס יחד איתי מתי שאני רוצה ולמרות המחירים הגבוהים בתקופה הזאת... נראה מה יצא מהכול... שיהיה שבוע מהנה עם הרבה חוויות לפרט כאן בפורום ובכלל