שבוע טוב לכולם^--^

meytar

New member
לא מסכימה עם המשפט הראשון.

אני לא חושבת שאבל או כל מצב רע נותן למישהו זכות לפגוע במישהו אחר. היו אנשים שדיברתי איתם חודשים ספורים לאחר שאיבדו את אחד ההורים שלהם, ולא הרגישו צורך להעליב אחרים. אני חושבת שגם אם האבל הוא הגורם, הוא לא סיבה מספיק טובה, ולאדם תמיד יש אפשרות לבחור איך להתנהג. [דוגמא קיצונית- האם לא צריך להעניש אנס שטוען שהוא מבצע זאת מפני שנאנס בילדותו? ברור שכולכם תגידו שכן, מכיוון שגם אם זה הגורם- הייתה לו האפשרות לבחור, ואין נסיבות מקלות. ההוכחה לכך היא שלא כל מי שנאנס הופך לאנס. וסלחו לי שוב על הדוגמא הקיצונית]. אני לא חושבת שאנחנו צריכים לסבול אם מישהו פוגע בנו,וגם אני נתקתי כמעט כל קשר מסבתא שלי בגלל דברים שהיא אמרה. בהצלחה בטסט ותהני בטיול ושאר הדברים שאורה אמרה

Digi Lista

New member
למה כי לא כתבתי מגילות?../images/Emo3.gif

האמת שדווקא קראתי את השרשורים ותיכננתי להגיב אבל משגעים אותי מכול כיוון(משפחה שצריכה שאעזור בדברים,חברים,אנשים מהבית ספר שמתקשרים ועוד אנשים שקשורים למישהו אחר במשפחה ומתקשרים וכולם בדיוק באותו הזמן ואני כבר לא יודעת מה ולמי לרוץ קודם...)... אני אנסה להגיב עוד היום לכול מה שקראתי ולשתף בדברים חדשים...

remundo

New member
הממ

אני חושבת שסבתא שלך כן אוהבת אותך וכל הדברים שהיא אמרה לך -אני לא יודעת מה היא אמרה בדיוק אז יכול להיות שאני טועה) נאמרו דווקא מתוך אכפתיות ודאגה אליך. יש אנשים שזאת הדרך שלהם להביע את הדאגה שלהם-אם למשל הם רוצים להניא אותך מלעשות משהו מסויים אז הם ירדו עלייך על זה שאת עושה אותו בצורה שיכולה להיות לפעמים אפילו פוגעת. זה.. סוג של אופי. אבל בעצם את מכירה את סתבא שלך יותר טוב ממני ובטח יודעת יותר טוב למה היא התכוונה. שיהיה בהצלחה עם הכל. לדעתי מאוד חשוב שתסדרי את העניינים עם המשכורת לפני שתתחילי לעבוד, אבל גם חשוב מאוד שתצאי לחופשה כי עבדת קשה מאוד השנה ואת צריכה את זה.

meytar

New member
שבוע טוב!!

היה שבוע מעייף מעט.. ביום ראשון בלילה לקחתי משאף פעם ראשונה אחרי הניתוח...האמת שהיה לי קצת קשה פסיכולוגית עם זה, השתדלתי כבר הרבה זמן להסתדר בלי זה, ובסוף כבר הייתי מוכרחה. וזה היה קצת קשה לחזור להיות כמו לפני הניתוח, אבל לא קשה כמו שחשבתי שיהיה. למחרת קמתי וכאב לי נורא הגב והכתפיים, והייתי במיון וכל הבדיקות חוץ מאחת היו בסדר. תשמעו קטע מצחיק. רופא בא ואומר שיש שתי אפשרויות. א-להישאר לאשפוז בבית חולים. ב-ללכת הבייתה ולחזור למחרת. מה אתם מעדיפים? כאילו, ברור, לא?...
בקיצור חזרנו למחרת. והכל היה בסדר, וגילו שזה כנראה הייתה תופעת לוואי של המשאף. וחזרנו הבייתה שמחים ומאושרים אבל אמא שלי אמרה שהתקצרו עוד כמה שנים מהחיים שלה
וגם דיברתי עם ג'לולוגית אחת (כמו ליצנית רפואית אבל לא בדיוק), והיה לנו דיון ממש נחמד שם על נישואים וכאלה, וממש זרמה השיחה. למחרת הייתה לי פעולה אחרונה בחוג סיירות. פעם זה היה נראה לי כמו הדבר הכי נורא שיכול להיות. שהקבוצה תתפרק ולא יהיה לי סיירות יותר. ועכשיו זה בסדר. לא עצוב ולא קשה לי בכלל. מרגש, אפילו נחמד להיפרד בצורה כזו (היינו בבית של המדריכה שלנו, אכלנו ארוחת בוקר ביחד, הסתכלנו במלאה תמונות נוסטלגיות וקלטות, וגם סתם דיברנו..היינו שם לא פחות מ7 שעות...).ובכלל נראה שנמשיך להיפגש כקבוצה ולצאת לטיולים ביחד מדי פעם(חלק מהאנשים חברים שלי גם בלי קשר לקבוצה, ואיתם אני בטוח אמשיך להתראות) אחר כך ישנתי אצל ידיד שלי שגר בקיבוץ. התגנבנו לבריכה והיה ממש כיף. המלתחות בקיבוץ ממש אחלה וגם היו מים חמים ושמפו
ב5 בבוקר קמתי מהתקף אסטמה...באסה היא חזרה הזונה!!
וסופשבוע היה שקט...גם להישאר בבית ולחרוש מחשב-עיתון-טלויזיה זה אחלה מדי פעם...
ביום שלישי הקרוב יש לי מבחן שיקבע אם אני אשאר ב4 יחידות במתמטיקה או ארד ל3, ואם הוא יהיה מספיק מוקדם או יתברר שטעיתי בתאריך, אני ישר משם ל"יום טאקי" בבי"ח רמב"ם...אני ממש ממש רוצה להגיע..גם כן המבחן הדפוק הזהP: אחרי יום שלישי בזמן שישאר עד ה-2 בפסטמבר, נ ראה לי שאעשה סידור יסודי בחדר שלי, אשנה קצת את הקירות(פוסטרים,ציורים וכאלה), ואצבע ג'ירפת עץ גדומת אף שמצאתי מזמן... שבוע טוב לכולם

../images/Emo6.gif

במבחן ועם סידור החדר
ששיתפת! אני שמחה שנהנית השבוע חוץ מהקטע עם הבדיקות והאסטמה....

meytar

New member
יאיייי אין בסוף מבחןD:

אני נוסעת מחר ליום טאקי, אם לא יהיו שום שיבושים נוספים

star_female

New member
הסופ"ש היה נחמד

למרות שלמדתי חצי מהזמן (מבחן חוזר ביום שני, אני מקווה שאני אהיה מוכנה... לקחתי חופש היום בשביל ללמוד ואני חושבת שהוא ממש הכרחי). ראיתי את הסרט הראשון של דיג'ימון ביפנית! חשבתי שראיתי את הגרסא הזאת כבר אבל מסתבר שלא (או שלא זכרתי אותה כמו שצריך). הוא ממש טוב למרות שהוא קצר נורא. הוא באמת עשוי טוב! המוזיקה נפלאה [בולרו!] והדיבוב מעולה ויש בדיוק כמה רגעים שקטים שצריך (לא כמו בעיבוד האמריקאי) וגרסה קצרה וממש יפה של באטרפליי בתור שיר סיום... בקיצור, מאוד נהניתי. בקרוב אני אראה חצי מהעונה הראשונה ביפנית, אני מקווה שזה טוב כמו הסרט.
(כשאני אומרת בקרוב זה יהיה בחודשים הקרובים... יש לי הרבה דברים לעשות לפני זה). ראיתי בזמן האחרון את קאובוי ביבופ אחרי שהפעם האחרונה שראיתי את זה היתה כשזה שודר ב"ביפ" בפעם הראשונה בדיבוב לאנגלית. הדיבוב אמנם היה די טוב לפי מה שזכור לי, אבל הגרסה היפנית ממש טובה גם
נורא נהניתי מזה (הבימוי, האנימציה, המוזיקה [ג'אז, בלוז וקצת מטאל], טפטופי העלילה וכל פרק בפני עצמו), במיוחד אחרי שיצא לי לראות את "סאמורי צ'מפלו" של אותו במאי שדי אכזבה אותי. אבל ביבופ באמת טובה.
היה נחמד לגלות ש-Steve Conte ששר את השיר פתיחה של וולפ'ס ריין שר גם בביבופ כמה שירים משמעותיים.

למעלה