היי. D=
סופ"ש בסדר. די חסר מעש. אמא שלי הצליחה לשרוט איזו מכונית בדרך מהבית של סבתא. אבא שלי צריך לומר לה שוב שאסור לה לנהוג בלילה. גם ככה היא חצי עיוורת ביום. אתמול הלכתי לפסטיבל האנימציה/קומיקס/קריקטורה והיה לגמרי עלוב. בעיקר כי כולם די הבריזו לי. אבל בסוף אכלתי יפני עם אחות של חברה וזה היה כיף. ביום רביעי אני הולכת לסבא וסבתא שלי. אין לי יותר מדי תוכניות חוץ מזה, כמעט נגמר לי כל הכסף כבר. קיץ זה דבר רע שזולל כסף. מה עוד... אה, כן, מבחינת כל הקטע הזה של שירות לאומי, אז זה מתקדם די לאט. סיימתי את תהליך ההרשמה וביום שלישי אני באה למשרדים שלהם ברמת גן לראיון. אני משערת שעד אחרי החגים אני אמצא את מקומי. בקושי נשארו להם תפקידים טובים אבל אני משערת שללכת לעבוד בבית ספר יסודי ממלכתי זה גם נחמד. אחותי מתחילה כיתה י"א בשבוע הבא וזה יהיה משעשע לחלוטין. המחנכת שלה הייתה המחנכת שלי בי"א-י"ב (ומכאן שהיא גם תהיה המורה להיסטוריה שלה השנה, והמורה לאזרחות שלה שנה הבאה), היא הולכת למגמת אומנות מה שאומר שילמדו אותה המורים שהיו לי, ומכיוון שאומנות הולך עם ספרות בבית הספר שלנו, אזי שיש סיכוי לא קטן שהיא תלמד עם המורה המזעזעת שלי. אני מקווה בשבילה שהיא גם תיפול על המורה לצרפתית שלי! דבר אחרון: אני חייבת להרזות איזה 25 קילו עד הקיץ הבא. וזו כבר לא המלצה, זה מרשם. יש לי איזה משהו שיכול לגרום לכל מיני בעיות אם אני לא אטפל בעצמי, אז... כן, אני מטפלת בעצמי. ויכול להיות שייצא לי כלב מזה! הרופא שלי סיפר לי שהוא הולך עם הכלב המשפחתי כדי לשמור על המשקל שלו, ואני אמרתי שתמיד רציתי כלב וההורים שלי כל הזמן מוצאים תירוצים למה לא כדאי, והוא אמר שהוא ידבר עם אמא שלי ויציע לה שנאמץ כלב כ"מרשם", שאני אלך איתו בחוץ וכאלה. אני חושבת שזה המרשם הכי טוב ביקום ואם אמא שלי לא תסכים לזה אני אכעס.