שבוע טוב לכל הבנות נות נות

a d i d a s 2 1

New member
שבוע טוב לכל הבנות נות נות

כדי שלא נרגיש שחסר לנו יותר מדי... ובהשראה של ללי... בספירה של שלוש... היא כל כך יפה ביצוע: פורום ג'קו כולו! מילים: דני סנדרסון לחן: יצחק קלפטר היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך, אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה, לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב, היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי, אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות, ילד אוהב אישה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש, ותפנה את ראשה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה, לאן - זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר, רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי. ועכשיו נעבור לללי...("רק תגידו לה, לא יכול יותר, שתחזור אליי, שתחזור מהר..כי הדרך לליבה אבדה לי ." תגידי לבעלך היקר שיגלה לך מי הזמר...זה בערך על אותו רעיון...)

Nova5

New member
שבוע טוב ליפות ואמיצות

אז מה דעתכם בקשר למפגש הפורום ווירטואלי הערב?

סה אימפוסיבלה...

יאנה הרעיון שלך מצויין... רק מה...אי אפשר להיכנס לפורום!!! וזה מעצבן... חוץ מזה, שאני ועדידס למדנו "כל השבוע..." את המילים בע"פ... אז מצויין נעשה חזרה.

Nova5

New member
לא רק לפורום קשה להכנס

כם פלא שלך מעבור אותי לתא הקולי...
לפחות שמעתי ת'שיר הפתיח שלך...(הפעם זה לא היה "כ"כ יפה")

אלוהים שישמור, שעה...שעה...

שאני מנסה לשלוח ת'הודעה ההיא בנושא יאיר וליהי לפיד ואז הודעת שגיאה ודו"ח שגיאות ואל תשלח... יא ראבי... ואז בלתי אפשרי להכנס לכאן ... אהההה ותזהרי שאפרים שמיר לא יתבע אותך על הפרת זכויות יוצרים... והזמר...זה ערן סופר...ודווקא לא הייתי צ'כה את בעלי... הוא מבין בישנים ואני בחדשים... חשבתי שאני מכירה את הזמר, אחד באותו שם היה חבר של החברה שלי... בגיל 17... אבל הוא לא...

a d i d a s 2 1

New member
איףףףףף פורום סחאלההההההההההה

ללי, נובה, ולא יודעת מי, לכולם אני אתיחס פה.. כיבינימאט, אני רוצה להגיב בעוד אשכולות אבל לא נפתח לי החלון תגובה לכל מה שכבר מקופל!! אז נובה... בלתי אפשרי מפגש וירטואלי לאור המהירות פה.... מצב צב וללוש...יפה לנו לעשות מבחני בדיקה אחת לשניה... ערן סופר? גם אני הכרתי פעם ערן סופר אחד... בגיל 9..ואז גדלתי והכרתי גם את ערן הזה... לא הפסדת כלום... שששש אל תגלי לאףחד, ינדו אותנו מהפורום אם ידעו... ויאיר לפיד שילך לישון על האף... מה היה עושה אם לא היה לו טור בעיתון? מכריז פסק זמן וסובל מחרם???

kapit5

New member
אני על סף התפטרות מתפוז../images/Emo46.gif

אי אפשר יותר עם האיטיות הזאת.רוב הפעמים אני פשוט מיתייאשת ועוזבת. אוף-אני מקווה שמישהו בתפוז מודע לבעיה ומטפלים בזה. בכל אופן שיהיה לכולנו שבוע כייפי.דוקא חשבתי ליפתוח שירשור של אין חוויות מההופעה של ג'קו | אבל עם האיטיות של הדברים -אין סיכוי.

a d i d a s 2 1

New member
כפיתייייייייייייייי

חחח באמת אין סיכוי אני מקדישה לפורום הזה את השיר הבא : "איך עובר הזמן איך אני נרדם, משחק בדם ומביט לשם..." האמת שזה נורא מיאש ונורא משגע להיות פה אז אני אפנה מקום לכל ההיפר פאסיביים שכאן.... שבוע טוב!!

היי עברתי פה לרגע...

ורציתי לחלק נשיקות וירטואליות לכן לכבוד המפגש הוירטואלי... אוהבת אתכן ניפגש אחורי זה

hela19

New member
שבוע טוב../images/Emo24.gifאתן מקסימות, מתגעגעת

היי לכולן, ממש לחצי שנייה אני כאן, מספר ימים אפילו לא הצלחתי להגיע למחשב.. אבל בליבי, טלפטייה נמצאת, אליכן, ולג'קו שלנו האהוב .. נקווה שיבוא שבוע טוב, של ידיעות ובשורות טובות.. המון בריאות לכולם.. ממני
.. מתנצלת בפני כל הבנות, כפיתוש, ונובה, ועדידס, ואילתי, ודוריתי, וקרינה..ועוד, ועוד..אוהבת אתכן..רק מעט מוטרדת.. ביי ה י ל ה

kapit5

New member
הילה מותק-../images/Emo23.gifגם אני התגעגעתי

שיהיה לך שבוע טוב גם כן.מקווה שהכל מיסתדר לאט לאט.

Karina85

New member
נו באמת...

מה זה היובש הזה! עד שסיימתי אות ויש לי קצת זמן להיות בפורום!!! אני מבינה שרק תמונות של ג'קו מעוררות פה את העניינים...

Karina85

New member
אשה שאומרים לך, אל תיקח ממנה דבר...

תמיד היא תמכור לך סם אהבת אמת... כמו בסמים תיפול, נופלים החיים...

Karina85

New member
אל תשימו לב, ככה זה כשאני נדבקת ל

שירים... נפלת חזק, ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך, משותק רגשני מנותק תודה שנפלת חזק...

למעלה