מזל טוב!!!
ז זואי לא יחיד New member 14/1/07 #38 בכייף... יצאנו קצת לטייל בצהריים... עכשיו קצת באסה... כי בא לי להיפגש איתכן... אז קבלי תמונה להעלאת מצב הרוח שלי... עוד לבן... מי איתך?
בכייף... יצאנו קצת לטייל בצהריים... עכשיו קצת באסה... כי בא לי להיפגש איתכן... אז קבלי תמונה להעלאת מצב הרוח שלי... עוד לבן... מי איתך?
ז זואי לא יחיד New member 14/1/07 #53 מה איתך?? סליחה... מה איתי מה איתי מה איתי לא מסתדר עם עצמי....
N Nova5 New member 14/1/07 #60 טוב לי או רע לי.... עד עכשיו זה מצחיק אותי אתמול היה שרשור של ג'קו ומאיה על שטיח האדום במטרה לעזור לילדים
טוב לי או רע לי.... עד עכשיו זה מצחיק אותי אתמול היה שרשור של ג'קו ומאיה על שטיח האדום במטרה לעזור לילדים
ז זואי לא יחיד New member 14/1/07 #76 זה טוב לי אוראלי.... ובכייף אם זה במטרה לעזור לילדים שיהיו על השטיח האדום...
ל לליהביונית New member 14/1/07 #82 הכותרת באה בסוף עם סימן שאלה../images/Emo35.gif או עם סימן קריעה ... כאילו...יש לך ספק???
K Karina85 New member 14/1/07 #85 טוב אני חייבת להתערב... איזו תמונת פורנו הם דפקו פה... כפרה עליהם...
ז זואי לא יחיד New member 14/1/07 #90 טוב לי אוראלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סססדר ללי?? נראה לי שלכאן הייתי צריכה לשרשר את השיר מה שיותר עמוק יותר כחול... ולעדידס הייתי שולחת שק של סנטימנטים...
טוב לי אוראלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סססדר ללי?? נראה לי שלכאן הייתי צריכה לשרשר את השיר מה שיותר עמוק יותר כחול... ולעדידס הייתי שולחת שק של סנטימנטים...
ל לליהביונית New member 14/1/07 #94 אך אני מתבייש לתתתתתת... אני מתביישת לומר.... אבל "כל השבוע" אני שרה את השיר הזה....
K kapit5 New member 14/1/07 #34 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifאיזה שיר יפה .......וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותיייייך...........
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifאיזה שיר יפה .......וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותיייייך...........
K Karina85 New member 14/1/07 #39 מאווודדד יפה, ומכירים את זה ששיר מזכיר לכם משו??? אז לי זה מזכיר שהייתי עם הגדוד שלי בקציעות וישבתי עם הפקידים של הגדוד להכין את התלושים לשחרור... ושרתי להם יקירתי... חחח
מאווודדד יפה, ומכירים את זה ששיר מזכיר לכם משו??? אז לי זה מזכיר שהייתי עם הגדוד שלי בקציעות וישבתי עם הפקידים של הגדוד להכין את התלושים לשחרור... ושרתי להם יקירתי... חחח
K Karina85 New member 14/1/07 #43 אה כמובן שזה היה באישון לילה אחרת לא הייתי במצב מספיק משוגע כדי לשיר עם החיילים שלי חחח
ל לליהביונית New member 14/1/07 #45 אני איבדתי אתכן.. על איזה שיר אתן מדברות? אני כולי באוירת שירי שנות ה-50... מה שעובר עלי בגלל היומולדת הזו...
אני איבדתי אתכן.. על איזה שיר אתן מדברות? אני כולי באוירת שירי שנות ה-50... מה שעובר עלי בגלל היומולדת הזו...