שבוע טוב לכל הבנות נות נות

Karina85

New member
הייתה אחת שידעה לעשות קסמים...

שידעה להגיד מילים שצבעו את השמש בדם...

Karina85

New member
אני זוכר בלילות של ירח מלא,

היית באה אליי לא במקרה מסוממת, מטורפת, בלי הכרה היינו נו]לים לרצפה, נוזלים מהתקרה... היינו עושים אהבההה

Karina85

New member
היא כל כך יפה, זה צובט בלב שלך...

הוא יפה כל כך, זה צובט בלב שלך... חחח ... קצת הומור...

Karina85

New member
מצויין... סוג של חחח

מה איתך??? איך עברה השבת? אני פשוט נהיית סטלנית אחרי מספר כרטיסיות מסויים... חחח והרי התוצאה...

התחלתן עם תמונות.. אז גם אני מצרפת

וזה השיר שישיר לנו הוואקו כשיופיע... אסף אמדורסקי יקירתי יקירתי, יקירתי, חמקתי מבין זרועותייך שלושה שבועות שהתארכו עד למאוד אך במהרה אשוב אלייך יקירתי, יקירתי, חמקתי מבין זרועותייך רפה ותשוש שלושה שבועות היו דרושים לי עד לאין שיעור אך בסופם, במהרה, אשוב אלייך בקרוב את תדברי אלי שוב וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותייך אשוט אלייך כמו ספינה כמו רוח איתנה אבוא לראות כן, בוא אבוא ובמהרה עטור בניצחון אשוב אלייך בקרוב את תדברי...

Karina85

New member
חחח זואייי מה קורה???

תגידי שאת מתכוונת... השתיקה שלך רועמת... איז היום עצוב תגידי מה את מתעלמת... תגידי שקר או אמת... תגידי משהו...

יפה לו שחור ולבן...

אני סבבה... מנסה לארגן הופעה וירטואלית...
האם להיות בך
? זה כשהפסנתר משמיע תו...

Karina85

New member
וזה בתוך הורידדדיייםםם

זה זורם בך האאאםםם זה עוזר לך??? אני מאבד אותתתךךך... זה זורם בך זה לא... לא עוזר לך אני מאבד אותך...

kapit5

New member
יפה לו שחור ולבן../images/Emo3.gif

וגם חום,כחול ואפילו התחלתי להיתגעגע לכתום. ג'קו אני כל כך מיתגעגעת שאני מוכנה לקבל אותך בכל צבע....רק תחדש את ההופעות.

Karina85

New member
כתום רצית, כתום קיבלת...

ג'קו תן לי שששלוק מהרד בול !!! (זה רד בול?!?!?!)

Nova5

New member
בל גם בשחור הוא לא אע בכלל...

קראין, פתחת מפגש באפן רשמי

אווווווו...אווווו..אוווווו...

אני לא מצרפת תמונה...בגלל שכל התיקיות שלי מלאות תמונות לכבוד המומולדת של אבא שלי... אני מכינה מצגת... אז שלא תתפלק לי אחת.. זואי שילי מה שלומך? איך עברה עלייך השבת?

למעלה