שבוע טוב לכל חברי הפורום

ליבי3617

New member
מה הביא אותי לניתוח...

הייאוש
המחשבה ששום דבר כבר לא יביא אותי להיות רזה.
גיליתי על הניתוח במקרה וזה גרם לי להבין שאולי יש פיתרון וזה הפיתרון היחיד.

בעקבות הירידה במשקל יש המון שינויים.
האישיות השתנתה. אני היום הרבה יותר פתוחה, פתוחה לפגישות, לדבר על מה שחשוב לי, לכייף.
ההרגשה גורמת להערכה מחודשת בכל הנוגע לעבודה, משפחה וכו'.
ברור שהחברה מתייחסת אחרת.

שירן

שלום קובי, , בעקבות כל הדיאטות שעשיתי , מ 70 קילו בהתחלה שהרגשתי שאני שמנה בגיל 18,מכול הדיאטות שעשיתי וירדתי 20, 30, קילו בסוף העליתי כפול ומכופל, וניסיתי כול דיאטה אפשרית, היום אני בת 26 עם 135 קילו, שזה שיא חיי, הגעתי למצב שרק טבעת תציל אותי ,האמת שחשבתי על זה מזמן אך לא היה לי את האומץ , פחדתי נורא מהניתוח ומההשלכות, אבל בסוף בשעה טובה עשיתי ניתוח לפני חודש וירדתי כבר 10 קילו, ומסתבר שזה בכלל לא מפחיד כמו שחשבתי , להפך זה מביא לך מורל ודחיפה , מספיק שכולם תומכים בך ומחמיאים לך איזה יפה רזית כול הכבוד גאים בך ( אני ממש עם דמעות בעיניים) כי כל כך חיכיתי לרגע הזה לחזור להיות רזה כמו שההיתי בילדות , מאז שאני שמנה כול המבטים ברחוב עליי, ואני תמיד מתלבשת יפה ומתאפרת ומטופחת , אבל תמיד אומרים לי יש לך פנים יפות חבל, ואני חייבת להרזות ולהראות לכולם שאני יצליח לחזור להיות יפה ורזה , ואני יודעת שאני כבר בדרך הנכונה, וכאשר עשיתי את הניתוח נפגשנו 12 שמנמנים כול אחת עם נשמה טובה אחד תמך בשני, היום ניפגשנו לאחר חודש בסגירה הראשונה כול אחד עם ירידה , ממש כייף הרגשה טובה , ואני יודעת שכול מי שעושה את הניתוח הזה יצליח , כי הכול זה רצון .
מאוד כדאי לך לעשות זה לא מפחיד אחרי 3 ימים אתה חוזר לעצמך , ולאט לאט חוזרים לחיים רגילים ואפשר לאכול הכול בכמויות קטנות, ומה שבטוח יש תחושת שובע נורא מהר ואם אתה אוכל מעט אתה גם לא מקיא...אז שיהיה לכולנו בהצלחה

קוביd1

New member
יפיפיה הרוקדת

מאחל לך בהצלחה בפרויקט של הירידה במשקל ,קחי את הזמן ,תנצלי את הטבעת בתבונה וחכמה ,
אשמח לשמוע ממך איך מתקדם התהליך

קובי

למעלה