שבוע טוב

dear deerest

אנא הגדר : מהי הצלחה ??? מהו ניצחון ??? האם אילו הגדרות שלך או שמא משהו אוניברסלי שגם הכלל יוכל להסכים עימו ???

Deerest

New member
אם הייתי יכול

לתת לך מענה בהתאם לאופי השאלות אז כנראה שלא הייתי מעורב כאן בפורום הזה. אכן, בשאלתך טמונה התשובה, אלו הגדרות שלי בלבד. יש בהמשך שרשור שמדבר על הצלחה, אולי שם תמצאי מענה. או שאולי תנסי להגדיר מה מתאים לך...ושתפי אותנו.

אז זהו - שנשמעת נחוש !

הודעותיך הקודמות נחושות עד מאד בעניין השוני בין הצלחה לניצחון. חשבתי שתוכל להסביר לי את ההבדל .....

Deerest

New member
אבל לא זה מה שבקשת.

בקשת הגדרות. את ההבדל מאד קל להסביר. בכל פעם שיש נצחון יש הפסד נגדי כתוצאה מהנצחון. בכל פעם שיש הצלחה יש או אין כשלון ללא קשר להצלחה. את רוצה דוגמא? משולבת? סוכן הבורסה שהצליח לעשות הרבה כסף על חשבון אלו שהפסידו בה בגלל שנכשלו. אותו סוכן בורסה הצליח בגלל מזל או ידע, לא בגלל שהאחרים נכשלו. אותו סוכן בורסה נצח במלחמה על הכסף, שאחרים הפסידו אותו.

לא מסכימה איתך !!!

הוא ניצח כיוון שהצליח, לא ? או שמא הצליח כיוון שניצח ??? אם ההבדל היה כל-כך ברור, לבטח ניתן היה גם להגדיר ! בכל מקרה לא הסברת לי מה מעשיך כאן בפורום ? מה אתה מנסה להעצים ? אתה נראה לי עצום וגדול ויודע כל !!!

Deerest

New member
כן,,, ולא...

שיכור מהצלחה יותר מתאים לי. לא שיכור, אבל קיבולת הריאות שלי הכפילה את עצמה. הטבעת נשברה לחתיכות. נצחון לא עושה לי את זה... אולי בגלל שהתוצאה ידועה לי מראש... אולי זה מה שגורם לנצחון. מצד שני גם בכשלון או הפסד, נדמה לי שעוצמת התחושה דומה.

Deerest

New member
לראות...

אם זה אכן ידוע... מה גרם לכך... איך "לדעת" אחרת...

Deerest

New member
אין לפני ואין אחרי (זה לא קשור)

זה כמו שבלי טוב לא תדעי מה רע... זה כמו שבלי שתדעי איך את לפני שנכנסת לפורום, לא תדעי איך את, תוך כדי, ואחרי שהיית כאן בפורום... ה"לדעת" נותן לי איזשהו בסיס למה שאני, אחרי שאני יודע "אחרת". ר ו צ ה י ו ת ר - תלוי איך מנקדים זאת.

אתה טוען

שהתוצאה ידועה מראש לפני הניצחון ואחרי ההפסד... ועכשיו אתה טוען,לשאלתה של אביבה,שאתה בכל זאת נקטת פעולה בכדי "לראות אם זה אכן ידוע..." זה לא ברור לי. הרי אי אפשר אף פעם לדעתי,לחזות תוצאה לפני נקיטת הפעולה,אפשר להאמין..

???

מה אתה מחפש כאן בפורום ? אתה מצטייר לי כאדם נחוש ובטוח בעצמו, מגובש לחלוטין בדעותיו, נראה שיש לך דעה על כל דבר וכמעט לעולם אינך מסכים עם האחרים ! מה בדיוק אתה מנסה להעצים ???

Deerest

New member
גם אני רוצה יותר

העניין שגם זה יחסי. היותר שלי שונה מהיותר של אחרים. את יודעת, אני הולך לפעמים לימי עיון, הרצאות וכדו'. נכון, בתחום במקצועי, לרוב אני מוצא שהחומר ממוחזר רק בצורה שונה (אלא אם זה נושא מעניין שלא בתחום). אבל... לפעמים היה שווה לבוא אפילו בשביל משפט אחד. ולגבי מה שכתבת. לא באנו/באתי לכאן כדי להסכים או לא להסכים, כדי לאשר או להכחיש, כדי לקבל או לדחות... אני כאן (ועוד כמה) כדי לקרוא בין השורות, כדי לשאול, כדי לנסות לתת מענה מנקודת מבט אישית, כדי לחדד, כדי לשמוע דעות אחרות... כדי לסובב את המשקפיים דרכם אנו מסתכלים ושומעים גם לכיוונים אחרים, בעיקר לגובה. סליחה,,, כדי להוריד את המשקפיים.

dear deerest

אני לא מנסה לקטרג!!! רק קצת מקנאה על השלמות הזאת. אני תמיד מרגישה קרוב אבל לא מספיק : יפה - אבל לא מספיק חכמה - אבל לא מספיק מצליחה - אל לא מספיק וכו' וכו' וכו' איך מגיעים להשלמה הזאת ???

Deerest

New member
תהני מהדרך

גם אני לא הגעתי... אני רק קצת לפנייך... זה הכל. או אולי לצידך. ראית את הסרט "מותק הילדים התכווצו"? יש שם קטע שהילדים (הם כבר מכווצים) רוכבים על נמלה וכדי לגרום לה ללכת לאן שהם רוצים, הם מחזיקים מוט בידיהם, בקצהו קשורה חתיכת במבה, וחתיכת הבמבה הזו תלויה מול אפה של הנמלה... היא לעולם לא תגיע אל הבמבה, אבל היא הולכת... האם הקנאה זו הבמבה שלך?

dear deerest

לא. לחלוטין לא. אני לא רוצה להיות כמו. אני רוצה להשאר כמוני רק - יותר. ואם לא יותר - לפחות להשלים עם זה. ואני לצידך !!! אין לך מושג עד כמה .....

למעלה