שבוע נפלא לכולם!

talytal

New member
שבוע נפלא לכולם! ../images/Emo140.gif

ביומיים האחרונים יש לי בעיות עם חיבור האינטרנט בבית, אז סליחה מראש אם שרשורים לא מסודרים והודעות לא נמחקות בקצב הרצוי... מן הסתם, גם הודעות חדשות ממני יהיו פחות עד שהבעיה תסודר.
מקווה שהשבוע הקרוב יביא איתו רק בשורות טובות ואיזכורים חיוביים לג'קו ולשיר החדש והנפלא. ובינתיים, עוד מישהי מסרה רשמים מהאודישן הראשון בפורום קשת. הנה קטע רלוונטי: "הייתי ביום חמישי והיה מדהים היה ממש ממש כיף, בהתחלה ישבנו כחצי גורן ענקי משהו כמו 500-600 איש ויואב צפיר ביקש מאיתנו לשיר את שיר האודישנים וזה היה פשוט מדהים ומרגש, בחלק השני ג'קו בא והוא לא ידע שהשיר שלו נבחר כשיר לאודישנים של כוכב נולד 5 , אז כשהוא בא כולנו התחלנו לשיר את השיר הוא ממש התרגש והיה מאושר, זה היה רגעע אחד הטובים :)." כאלה הודעות כיף לי לקרוא, לעומת כל הממורמרים שזורקים אשמה על כל מה שזז...

rifkin1

New member
וואו...איזה יופי ../images/Emo140.gif

לא אמרו לו? יווו...הוא בטח ממש התרגש והופתע. תודה טלושקה על ההודעה המקסימה

דורית41

New member
ברור שהוא ידע....

איך לא?....הוא הקליט את השיר,המלים והשיר עלו 3 ימים לפני האודישנים ,"כנראה" שטדי ספרו לו "קצת" לפני שספרו לכל עם ישראל שהשיר שלו הוא שיר האודישנים, ו....אל תשכחי שהוא גם כתב לנו על זה בפורום. מה שכן-כיף לשמוע שהוא התרגש שכל הנבחנים שרו ביחד.זה בהמשך לחיוך ששב לחיוך הרחב.

rifkin1

New member
יש לי חיוך ענק על הפנים עכשיו ../images/Emo9.gif

איזה חמוד...איזה מדהים זה בטח היה. הוא בטח גם לא האמין שיגיע היום ובו קבוצה של מאות אנשים ישירו ביחד שיר שהוא כתב והלחין.

../images/Emo45.gif אבל לראות את זה קורה..מרגש../images/Emo13.gif

גם לי ברור שהוא ידע ורק פשוט התרגש מאוד לראות השיר מבוצע ככה ע"י המוני מתמודדים..כתבתי בחמישי שרק בשביל לראות את השירה בציבור עם ג'קו היה שווה לקפוץ לאודישנים האלו .. אבל גם ייתכן והעלו פה השערה שהיו כמה זמרים ושירים בפוטנציאל ואולי שלו נבחר לבסוף מבין כמה, אם זה נכון אפילו יותר כבוד

kapit5

New member
איזה יופי-איזה ג'קו זה

מעניין למה הוא חשב שהשיר מיועד. טליטל-אני מקווה שהבעיה עם המחשב תיפתר במהרה בימינו. שיהיה לכולן שבוע ניפלא ורק בשורות טובות.

talytal

New member
היי כפיתוש

מכירים את זה שקוראים למישהו לסדר מכשיר שהתקלקל, ובדיוק כשהוא בא פתאום הכל בסדר? אז בערך שתי דקות אחרי ששלחתי את ההודעה, המחשב שלי הסתדר...
מי יודע, אולי אם הייתי כותבת בפורום כבר אתמול שהוא לא בסדר, הוא היה מסתדר כבר אז...
בכל מקרה, ההודעות בקשת הן בעיקר מעצבנות, כי אנשים מוציאים את כל הקריזות שלהם, ויש לא מעט שטויות שמכוונות גם נגד השיר ונגד ג'קו... אבל ווטאבר, אין סיבה להתעצבן מזה, סתם מסכנים שלא יודעים מה לעשות עם האגרסיות שלהם. הנה, לדוגמא, הודעה שמכוונת נגד השיר, אבל אם מסתכלים עליה מהכיוון הנכון, אפשר להנות... "מה ג'קו חש עם השיר הזה?! מה הוא חושב הוא מוצרט?! אתם לא מבינים איזה לחן מציק איזה אקורדים מציקים... Cm על בסיס Eb G#7 מה מה מה בכוח לנסות להיות גאון? אתה ישראלי...זה בדם... שטויות.."

Karina85

New member
זה הורג אותי...

מה, אתם לא יודעים שזאת תוכנית טלוויזיה? לא ברור לכם שלא מספיק להיות מוכשר כדי להתקבל??? הם בעצמם אומרים את זה תמיד (השופטים), וצריך לקחת את זה בכיף... מי שבאמת מוזיקאי וזמר מוכשר יצליח גם בלי כוכב נולד, אתם פשוט לא מבינים איזה הודעות יש שם...

shongold

New member
קארין בעבוע יודעים יש לנו

קילומטראז' ניסיון עם כל טוקבקיסט מצוי וגם אמן...מסתוכל מצוי..חודשים חודשים של חפירות מיאשות...תאמיני אף אחד כבר לא יכול יותר להמציא את הגלגל..גילינו אותו על כל מורכבויותיו.

Karina85

New member
נכון שון,

פשוט מעציב אותי לראות אנשים ששוקלים לא להגיע לאודישנים בגלל מה שאנשים כותבים. אני לא אומרת שהתוכנית הזאת זה דבר מושלם... אבל פרופורציות לא הזיקו.

shongold

New member
קארין בעקבות אותו קילומטראז'

של וותק ...אני מעיזה להביע סקפטיות באותם אנשים שמדווחים ששוקלים לא להגיע בגלל מה שאנשים כותבים...כבר ראיתי ושמעתי ..כמעט הכל..

kapit5

New member
../images/Emo6.gif אחלה של תגובה

מה הם חשבו שיהיו להם חיים קלים. אכן שיר לא קל לביצוע-ולמי שזה קשה-יוצא כל התיסכול בתגובות למיניהן. הם עוד לא הפנימו ,כמו שמישהי כבר כתבה, שג'קו הוא לא רק כוכב נולד |הואהדגש|גאון נולד

שונית 7

New member
אפילו בקיטורים יש משהו אמיתי:"מה

הוא חושב שהוא מוצרט?"יכול להיות שהם מתחילים לקלוט קצת משהו על מי זה ג'קו באמת מבחינה אמנותית!!!!

shongold

New member
וולה טליטל גם אני התרשמתי מאד

לטובה מההודעה מהנוסח הזה..! כן גם אני גלשתי לראות טוקבקים מצויים וזה אחד שלחלוטין מצא חן בעיני גם אם הוא לא התכוון.

שונית 7

New member
בכל זאת זה מאוד מרגש לשמע מועמדים

חדשים שרים שיר שכתבת כשאתה רק לא מזמן היית מועמד בעצמך ובמיוחד אחרי מה שקרה והעובדה שהיה כל כך מושמץ..

דורית41

New member
אם כבר מדברים על שיר האודישנים

קראתי (נדמה לי שבאתר של קשת )שהזמרת ששרה עם ג'קו ,זו אותה אחת שעושה את הפרומו ב"קשת" לאודישנים-עם " ים של דמעות". נראה לי שיש בזה משהו.

talytal

New member
באתר קשת?

ראיתי שלי כתבה את זה בקומונה, אבל אין לי מושג אם זו השערה או עובדה...

למעלה