שבוע נפלא לכולם!

talytal

New member
כן, כבר ישבתי וצפיתי באיזה חמישה

בלוגים... בניגוד להופעות, את הבלוגים לא ראיתי מאז השידור המקורי, אז ממש ממש נהניתי להיזכר... ג'קו פשוט מקסים בהם. אני לא מאמינה שמישהו יכול לראות את הבלוגים האלה ולא לאהוב אותו. מצד שני, אני כבר מכורה.

יש מצב להעלות אותם לרשת ?../images/Emo13.gif

אולי ליוטיוב או גוגל? הם הרי חלק מתחילת ההכרות והקשר של ג'קו עם הקהל ואנחנו ב-כלל הקהל הזה.. חבל שייעלמו מהרשת כשהאתר יתחדש.. אם יש מצב

../images/Emo6.gif "ג'קו ג'קו האקורדים האקורדים"

עכשיו נזכרת? זה בבלוג של לפני חצי גמר כשאנשים כבר ניג'סו לו יותר מידי על האקורדים של נרדם והוא ענה במילים אחרות שאין לו מושג ושיילכו לחפש.. (באתרים , באתרים אבל גם במובן המקורי
) אבל זה היה מצחיק.. הטון שהוא אמר את זה..אחח מתגעגעת לבלוגים..

Karina85

New member
פששש אתן טובות...

אני מתגעגעת להופעות יותר מאשר לבלוגים
ג'קו תעשה לי שששיעור גיטרה!!!

talytal

New member
הנה ציטוט

"אני לא יודע אקורדים, נדמה לי שהם מפורסמים באינטרנט באיזשהו מקום... אז מי שמחפש את האקורדים, שימשיך לחפש את האקורדים."

kapit5

New member
זה היה בבלוג לפני החצי גמר

ראיינו אותו בחדר איפור כשבהמשך ניכנסה זהבית

שונית 7

New member
ההמצאה שלו :זאת הגדרה מדויקת על מה

שאנחנו חושבים עליו כאן אמן מחונן ויותר נכון גאון

talytal

New member
זכרתי שמישהו בקשת כתב

גם כן משהו בסגנון... אז הנה מצאתי את ההודעה שלו: "האקורדים לשיר החובה נמצאו הוצאתי את האקורדים על הגיטרה שלי... מה שכן, ג'אקו, סחה על ההשקעה בלחן, אהבתי את המעבר בין הסולמות." אני מניחה שצריך להיות מוזיקאי בשביל להבין מה נחשב "השקעה בלחן", אבל בכל זאת נחמד...

Karina85

New member
המממ הם פירסמו את האקורדים?

אני אתן לאבא לנסות ... ג'קו!!! אקורדים פליז!!!

talytal

New member
הוא אמר שם שהוא העלה את זה

לאתר www.mp3music.co.il, אבל בדקתי עכשיו ולא מצאתי את זה שם. אולי חיפשתי תחת השמות הלא נכונים...

a d i d a s 2 1

New member
האקורדים לשיר הזה באמת קשים...

אני לא מבינה יותר מדי באקורדים, רק פחות או יותר... ובגלל זה טוב ללמוד עם מורה... ולא משמיעה... למרות שגם זה סוג של כשרון בקיצור אקורד הוא שילוב של שלושה צלילים... האקורדים של ג'קו אמנם מוכרים, אבל השילוב שלהם הוא מה שעושה את ההבדל... אגב הם בכיינים שם, כי צריך לדעת לשיר בתחרות כזו ולא לנגן את השיר... זה בעיה אם כל מתמודד ומתמודדת ינסו עכשיו להיות ג'קו... הם צריכים להיות מוכשרים, להיות הם עצמם ולהביא משהו מיוחד משלהם ואז אין סיבה שלא יצליחו....

זוהר101

New member
התגעגעתי אז באתי

חסר לכם אידיוט? כי אם כן אני יכולה לארגן לכם משהו..... סתם, לא יודעת אם מישהי זוכרת הייתי מזמן ... נחמד לראות שהכל חי ובועט, שיהיה שבוע נפלא

זוהר101

New member
כאילו דא...

עברתי לארץ עוץ, לעולם בלי מחשב וטלויזיה לא תאמיני מה קורה שם...

למעלה