שבוע נפלא לכולם!

Karina85

New member
אמן ואמן... ../images/Emo57.gif וגם לך מתוקה

רק טוב, בריאות, אושר, אהבה...
לכולם בעצם

אסתילי

New member
שבוע טוב לכולם.

אכן, אגב משהו שאני מכירה, נגן גיטרה ותיק, אמר לי לא אחת, שהאקורדים שג'קו משתמש בהם, הם מאוד לא נפוצים,מקובלים או רגילים, אם אינני טועה זה אקורדים שאולי משתמשים בהם במוזיקת רוק, חוץ מזה, הם מאוד מאפיינים אותו. בהחלט ניתן להגיד בשמיעה שהאקורדים מאוד "ג'קואיים"

rifkin1

New member
רק מוכיח כמה הוא מיוחד

ושהוא מוסיקאי מחונן שלא ראינו כאן הרבה מאוד זמן.

Karina85

New member
נכון...

לא שאני מנגנת, אבל נראה לי שאני מבינה למה הכוונה... והמלודיות שלו מאוד מאפיינות אותו... ישר מזהים
מלודיות ג'קואיות...

אסתילי

New member
אני לא מבינה במוסיקה אבל

אקורד הוא שילוב של כמה צלילים יחד, ברוב השירים הנפוצים משתמשים בשילובי צלילים דומים והם אשר מרכיבים את השיר, אצל ג'קו - הרכבי הצלילים הנ"ל - הם האקורדים - נדירים במוסיקה. אגב אותו מכר שלי אף אמר, אין אקורדים כאלה, זה המצאה שלו, אבל יוצא לו מוצלח מאוד.

talytal

New member
יש לי זיכרון עמום

אולי מאחד הבלוגים... שג'קו אמר שהוא עצמו לא יודע אקורדים. נדמה לי ששאלו אותו מה האקורדים לנרדם על החולות, והוא אמר שאין לו מושג, הוא פשוט מנגן.... בטוחה שיש כאן מישהו שזוכר מאיזה בלוג זה היה כדי להביא ציטוט מדויק.

Karina85

New member
אני זוכרת שהוא אמר את זה...

אלב את מס' הבלוג? הגזמת... הוא בעצמו לא זוכר
הוא לא נראה לי זוכר בכלל שהוא עשה בלוגים

אסתילי

New member
את יודעת טליטל? אולי זכרונך עמום

אבל זה כל כך הגיוני ! ג'קו פשוט למד בעצמו ומעצמו. זה בא לו בכשרון טבעי. חוש שמיעה מעולה ויכולת יצירה משל עצמו.

talytal

New member
בדיוק! לדעתי היצירתיות באה דווקא

מתוך התנסות עצמאית, ולא למידה קונבנציונלית. אולי אם מישהו היה יושב ומלמד אותו אקורדים כמו שצריך, הוא לא היה מוציא מעצמו דברים מיוחדים כל כך, מי יודע...

rifkin1

New member
הנה הבלוג

שג'קו מדבר על האקורדים של נרדם הבלוג עם החולצה השחורה והקוקו

למעלה