ליחידה קרבית, מומלץ יחידה מובחרת, להתחיל טירונות, לישון מעט, לשמור ביום ובלילה, לרוץ ממקום למקום, ליפול למצב, לתת הקשב, לירות, לעשות יבשים על אבנים, לצאת למסעות, לסגור שבתות, לטחון צעירות, ולשאול את עצמך כל בוקר, מה לעזאזל אני עושה פה? (ולא לענות). לא הייתם מחליפים כל חופש גדול בזה?
אני ממליצה לכל אחד שהוריו מתקמצנים עליו לערוך בחצר ביתו מכירה פומבית של כל הדברים שאתם לא צריכים, כמו למשל בגדים צעצועים, דברי נוי וכו`, להרויח בוכטות של כסף ולצאת לשלושה ימי שופינג עם החברה שחבל על הזמן אני ממליצה זאת מתוך נסיון! עשיתי זאת, הרווחתי 568 ש"ח ויצאתי לקניות ובילויים של 3 ימים עם עוד 3 חברים בת"א.
בחופש הזה ממש כדאי לכם למצוא עבודה רבחית ולא סתם עבודות של שטיפת אוטו וכאלה אלא עבודות כמו אריזת חבילות בסופר ועבודות רבחיות כאלה, מהכסף שתרוויחו תקנו לכם מכרירי די וי די וטלווזיות לחדר ותשפרו את רמת החיים שלכם!
לקחת עוד שני חברים ללכת ולקנות 3 קופסאות גלידה ולעשות תחרות מי יסיים אותה ראשון. גם לאכול גם להתקרר וגם להעביר את הזמן . . . כמובן שאפשר לזרוק גם על העוברים ברחוב - אבל חבל על הגלידה
לקחת 10 חברה עם שני רכבים ולהתחיל לחרוש למצוא מקום לינה טוב מומלץ ליד הים לעשן... לדוג לאור המדורה לשחק כדור רגל על הים ולזרוש אש כל מסלולי ההליכה בצפון.ג€
קח את החברה למקום שהיא הכי חולמת להיות בו תפתיע אותה בפיקניק אפשר גם ארוחה במסעדה תבלה איתה את כל היום תראה לה שאתה אוהב אותה בסוף היום תפתיע אותה עם זר פרחים או שיר שכתבת לה או כל דבר רומנטי אחר
מי שמתלבט מה לעשות בחופש שיקח את הטלפון ויארגן כמות נכבדה של אוהלים, חברימים וכל הציוד הנלוה הדרוש ויצפין לכנרת לכמה ימים טובים על החוף של שחיה, בטנגב והרבה אוכל טוב...