רעיון כלבבי הייתי מוסיף אפשרות לשליחת sms מסורקים
T TIPTIP11 New member 17/8/05 #46 הרעיון שלי... ניכנס לאינטרנט, נחפש כל מיני מבצעים, תחרויות עם פרסים, ונזכה בפרסים. כי אם כבר אנחנו בבית, אז בוא נרוויח מזה משהו.. יש עוד הרבה פרסים לזכות בהם עד סוף הקיץ ! מי בעד?
הרעיון שלי... ניכנס לאינטרנט, נחפש כל מיני מבצעים, תחרויות עם פרסים, ונזכה בפרסים. כי אם כבר אנחנו בבית, אז בוא נרוויח מזה משהו.. יש עוד הרבה פרסים לזכות בהם עד סוף הקיץ ! מי בעד?
ה המתופף של פיניקס New member 17/8/05 #64 אני בעד אני חושב שזה אחד הרעיונות הכי טובים פה אז להסכים איתי כולםםם
י ישראלי מכוער New member 17/8/05 #66 איזה רעיון מדהים אני בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד תותחית
B bored99 New member 17/8/05 #69 ../images/Emo6.gifסבבי בבי! גם אני מצטרף! באמת צריך לנצל את השהות בבית למטרות רווח!
ר רינתוש בלסר New member 17/8/05 #79 אנשים מזה הגזמתם הריעון נחמד ולא כזה מעולה כמו שאתם אומרים סכ"ה אתם חברי שלה אז בטח באתם לעודד אותה חחחחחחחחח או שלא אבל לא משנה זה רק רעיון נחמד זהו!
אנשים מזה הגזמתם הריעון נחמד ולא כזה מעולה כמו שאתם אומרים סכ"ה אתם חברי שלה אז בטח באתם לעודד אותה חחחחחחחחח או שלא אבל לא משנה זה רק רעיון נחמד זהו!