שבוע

Death of Rats

New member
שבוע ../images/Emo63.gif../images/Emo122.gif

אני חולה. אני שונאת להיות חולה. אני נשמעת כמו קרפדה דרוסה ("קרפדה דרוסה לא נשמעת"). The Last Continent-תת סדרה: ריינסווינד.

Athaclena

New member
תרגישי טוב ../images/Emo184.gif

אם כן, היבשת האחרונה. ספר שלא כולם אוהבים (איפה lore כשצריך אותו?) אבל אני כן... אולי לא מיוחד במיוחד, אבל אהבתי לפחות את mono island מאוד מאוד, ואת מה שקורה לספרן המסכן, וחלק מהבדיחות על אוסטרליה... וזה לא רק סתמרוח אלא גם המכשפים (אמנם הם בנפרד רוב הספר, אבל בכל זאת) והקטע שכל המכשפים נלחמים אחד בשני, כולל פונדר סטיבונס, הוא אחלה. מה שסטיבונס אומר יוצא מצחיק, אני רק לא זוכרת בדיוק מה. ציטוטים אח"כ. mono island שווה ביותר, כל הצמחים המגניבים האלה (אני רוצה צמח-עוגת-שוקולד משלי) והאל עם יציר כפו, נזר הבריאה שלו
ואיך שכחתי, את החלק שהם מתכננים ברווזן platypus, זה אדיר! (אוי, השורה האחרונה יצאה עם פיסוק-גזר למהדרין. אמא'לה)

l o r e

New member
אני כאן

זהו אחד הספרים הפחות מוצלחים של סדרת רינסווינד בכלל, ושל הדיסק בפרט. זהו גם אחד הספרים הראשונים, שיש לו פרומו שמופיע ב-Interesting Times האדיר. הפרומו הוא איכותי למדי, ויצר ציפיות רבות שהתרסקו בספר עצמו. הספר מהווה תסבוכת רינסווינדית נוספת, אבל לשם שינוי אף אחד לא רודף אחריו, ולאף אחד לא אכפת. המכשפים עסוקים בלחפש את רינסווינד, ועוברים דרך חלון בחדרו של הפרופסור הנעלם לגיאוגרפיה לעידן הדינוזאורים של הדיסק. משם הכל מסתבך, והיות ולא ממש התחברתי לספר הזה, וקראתי אותו רק פעם אחת, אז אני גם לא ממש זוכר. בקיצור, ספר מיותר. החלק המעניין היחידי בספר הוא שרינסווינד מקבל את משרת הפרופסור לגיאוגרפיה. למזלו הרב של רינסווינד הוא חוזר ובגדול ב-The Last Hero, שהוא הבא בסדרת רינסווינד וגם בסדרת המשמר.

Athaclena

New member
אווו, איזו ירידה!

ציפיותיי התממשו במלואם! אז זהו שאני לא מסכימה איתך <חורצת לשון>! יש שם קטעים ממש טובים! והlensmanים עדיין מחכים רק לך (אפילו יש על זה שרשור בפורום מד"ב)... וגם הgandalara האחרון ממתין בסבלנות.

Athaclena

New member
אתה מתכוון לרשומה הראשונה?

בקושי שמתי לב לקישור שמה... כן, זה ממש מדכא. לי זה לא היה ככה, הצלחתי להיות אאוט-סיידרית בלי לשים לב אפילו. קשה לי להבין איך זה יכול להיות, איך מישהו יכול להיות כזה מדוכא, כזה מוזר. ואיך אנשים אחרים יכולים לתת לזה לקרות. מבאס...

Lord bigfoot

New member
ספר מיותר, OK. אז מה!

נכון שמבחינת קידום הדמויות אין פה כמעט שום חדש, אבל יש הרבה קטעים נחמדים בספר (בעיקר למי שמכיר את אוסטרליה). מה שכן העלילה בספר היא אולי החלשה ביותר מכל ספרי הדיסק. זה נראה כאילו נאספו לטרי הרבה רעיונות משעשעים והוא חיבר אותם בצורה רופפת אחד לשני ויצר ספר. אני חולה על השיטה של רינסווינד למצוא אוכל במדבר. ועל כל תהליך הבנייה שלו כגיבור (כמובן בעל כורחו).

limilu

New member
גם במורט יש!../images/Emo187.gif|סאם||ארוון|

במורט יש למעשי קסמים פרומו!

Maladict

New member
קרפדה דרוסה, זה טעים?

תרגישי טוב *מביא לאור קפה וסנדויץ* תחשבי על גימלים ויום חמישי, זה אטוח ישפר את הרגשתך

Death of Rats

New member
לוידעת, לא טעמתי ../images/Emo12.gif

בכל אופן, למה לי לחשוב על גימלים ועל יום חמישי אם אני לא בצבא
? אם כי לחשוב על יום חמישי זה בהחלט מעודד. אני אוהבת את יום חמישי
.

Maladict

New member
יש משהו בדבריך

בכל מקרה החל יום חמישי הולך להיות מענין בפורום שלך

Athaclena

New member
I C... משתחרר?

מזל"ט... בבשקה תשלח לי את הספרים, מתחננת על הברכיים please please...

Maladict

New member
אין בעיה

ברגע שאחזור הביתה למחשב ולא אתכתב עם הפורום דרך הפלאפון

למעלה