שבוע

Athaclena

New member
איזה כיף לך...

אני הייתי קל"ב כל השרות (חוץ מ-10 ימי הטירונות). מכירה מישהו שלומד בישיבת ההסדר בירוחם, וזה כל מה שאני יודעת על ירוחם, חוץ מזה שזה חור.

ויימס

New member
אתה משתחרר...? איזה כיף לך...!

בקרוב (או שלא- עוד שנה וארבעה חודשים) אצלי!

Athaclena

New member
אני השתחררתי לפני 3 חודשים ../images/Emo13.gif

אבל רק היום הגשתי תביעה לדמי אבטלה
. השביתה ה@#$%&* הזאת... אבל לא גרוע עד כדי כך בצבא. לפחות לא לג'ובניקים כמו שהייתי

Athaclena

New member
אני דוקא לא כל כך רציתי להיות קל"ב

אבל בתכנות הכי חור שיש זה צריפין או חיפה (בקושי יש שם), ועדיין הייתי צריכה לחזור הביתה כל יום. אז בסוף שמחתי שזה של"ר כי זה באמת קל"ב. נו, זה נגמר. אל תתבכיין. איפה אתה עושה מילואים?

ויימס

New member
אם היה לי שכל הייתי מבקשת להיות

בשלישות בר"ג, במקום זה ביקשתי להיות בתה"ש, כי השלישות זה כזה ג'ובניק סיטי וזה הגעיל אותי. אז עכשיו אני בבסיס של חיל חימוש, איזה כיף לי!

Athaclena

New member
מה רע בג'ובניק סיטי?

את צודקת חבל"ז. שמירה עם מחסניות בחגור - רק אח"כ גיליתי שיש כאלה ששומרים עם מחסנית בהכנס. ואתם יודעים מה יותר גרוע? אם היו פורצים לבסיס, הפקודות הן שאחד הבנים בא, נועל את כל הבנות (גם את הפטרוליות) בחדר שלהן ושומר עליהן! ממש עצוב...

Maladict

New member
אכן פרודי

ככה זה ברוב הבסיסים הג'ובניקים מה שאתם לא יודעים שאת שלישות רמת גן מאבטחים עוד אנשים שאת לא כל כך רואה. אז יכולת להיות רגועה.

ויימס

New member
אני במש"א 7100, למרות שבדיוק כרגע

איחדו אותו עם 7300, והוא הפך למש"א 7000, אבל אני מתנגדת לאיחוד, אז אני אמשיך לקרוא לו 7100. בסיס של חיל חימוש בתל השומר, בשער דרום (ליד יהוד). אני שם בתור משקית קישור (סיכה של השלישות, שרוך סגול תכלת וכו'). החיילים שלנו דווקא טוחנים בשמירות, ולנו אין את הנוהל המוקיוני הזה שתואר לעיל. יש להם מין תרגול שהם רצים, יורים וצועקים 'אש! אש! אש!' כמה משעשע. אבל אנ'לא שומרת, כי אני משקית. הידד! ...בכל אופן, הרס"ר שלנו תמיד אומר שמי שנמצא בעמדה צריך להגיב במקרה חירום, חייל, חיילת, לא משנה, ומקפיד לספר לנו על אותו מקרה בו קבוצה של לוחמים של הנח"ל נתקלו במחבל והיחיד שירה היה המש"ק תחזוקה. ואז חשבתי שזה נשמע כמו משהו מספר של טרי. מה אתם אומרים?

Maladict

New member
האמת זה באמת ככה 8(

שמעתי על המקרה הזה. וגם אצלי פעם היה מקרה כזה אני יושב בחמש בבוקר בעמדה עם איזה חי"רניק מנסה להרדם. ואז הוא מפריע לי ושואל אם יש לי מושג מה זה האור אי שם בצד השני של הבונקר. אז אמרתי לו ללכת לעמדה השניה לתצפת משם, והוא אומר לי שהוא פוחד. אז מה עשיתי? הלכתי לגרש את הבדואי המניאק הזה שמפריע לי לישון באמצע השמירה. חוצפה!!!!

ויימס

New member
חולה...?

מנסיוני ברגע שתיראי איך אנשים סביבך מתחילים להידבק, מצב רוחך ישתפר פלאים! ...מי מתנדב הפעם לעשות דו"ח יפה כמו שליאת וBigfoot עשו..? אם מישהו אי שם סובל בכלל את הספר הזה -מה שלא כל כך נראה לי... מה, הוא עד כדי כך גרוע?? זה נורא מדכא. בכלל לא מעודד אותי לקרוא אותו עכשיו.

Athaclena

New member
את מתכוונת לדו"ח ../images/Emo58.gifים?

אז הנה מה שיש לי כח לכתוב סתמרוח מגיע ל-XXXX בסוף "זמנים מעניינים" ומתחיל לברוח מדברים. הוא ממשיך במשך כל הספר, ועוזר לו קנגורו מעצבן במיוחד. עוזר לו זאת אומרת מעצבן אותו מאוד, שתבינו. בינתיים המכשפים ב-UU מנסים לרפא את הספרן ממחלה מוזרה שגורמת לכך שבכל התעטשות הוא הופך למשהו אחר (במהלך הספר הוא נהפך לספר, ציפור, קונכיה, וכיסא נוח לפחות), ומגיעים למסקנה שצריך לעשות עליו קסם. הבעיה שכדי לעשות על מישהו קסם צריך להגיד את השם שלו ואף אחד לא זוכר את שמו של הספרן. אז הם מחליטים שבטח סתמרוח יידע והולכים לחפש אותו, מגיעים דרך חור בין-מימדי לאי יפה וקדום שמצמיח להם סירה כדי להפטר מהם, ושטים לעבר XXXX. נחזור לסתמרוח שבאמצע שהוא בורח הוא נתקל במישהו עם שה ולוקח אותו ממנו, ויוצא שזה שה גנוב ועכשיו כולם באמת רודפים אחריו... זורקים אותו לכלא בכוונה לתלות אותו, הוא בורח וקורים לו כל מיני דברים מעניינים (הוא פוגש את הדיבלר המקומי לדוגמא). איכשהו (זה מסובך) הוא מביא את המכשפים לזמן שלו (הם היו תקועים בעבר הרחוק), והם הולכים ביחד לבקר את המכשפים המקומיים, שהarchcancellor שלהם הוא גם סתמרוח (ומאז אף אחד לא הזכיר אותו לצערי), ואז הם מחזירים את הגשם לאוסטרליה! טה-דאם! ירידות על: פריסיליה מלכת המדבר, mad max, אוסטרליה, ובטח עוד מלא.

l o r e

New member
הדיבלרים

האמת היא שהאהבה הגדולה ביותר שלי בספרי פראטצ'ט היא הדיבלרים, דמויות משנה בד"כ אבל שבהחלט יכולות להחזיק ספר שלם בקלות. דיבלר המקורי אחראי לעלילות של Moving Pictures ו-Soul Music. הוא משתתף כמעט רציני בעלילות של Reaper Man (הוא מתחיל לשווק את הכדורים עם השלג, שהם למעשה הביצים של הקניון), ושל The Truth (הוא זה שאחראי להמציא את הסיפורים של העיתון המתחרה ל-Times). גם הדיבלרים הבינלאומיים (Disembowl Me Honorably מהיבשת האגתיאנית ו-Cut Me Own Throat Dbala מאומניה) משעשעים במיוחד והאומני אף מנהל את המכירה הראשונה לאלים בדיסק. יש עוד דיבלר מדברי אחד, שמופיע בג'ינגו, אבל היות ואני לא ממש אוהב את הספר, שכחתי את שמו ואני עצלן הוא לא יקבל אזכור כאן. האוסטרלי - אותו כנ"ל. זכור את הדיבלר!

למעלה