שבוע

l o r e

New member
תיקון + תוספות

האומני (Small Gods) הוא Cut-Me-Own-Hand-Off Dyblah הברנש מקלאטץ' (Gingo) הוא Cut Me Own Throat Dbala הדיבלר האוריאנטלי (Interesting Times) הוא Disembowel-Myself-Honourably Dibhlar והאוסטרלי (The Last Continent) הוא Fair-Go Dibbler

Athaclena

New member
אה-הא!

אז הביצים באיש הקציר זה של קניון! *קליק* (יענו it clicks into place כזה) סוף סוף הבנתי... ההצתה המאוחרת שלי מחמירה מיום ליום, זה ממש גרוע. כאילו, אתם מבינים שאת הספר קראתי פעם ראשונה בכיתה י' (1997) ועד היום לא הבנתי את זה? היה כתוב בספר שזה עיר, ואני בתומי לא חשבתי על זה יותר. בעיקרון הם חמודים אבל לא יותר. מוות וויימס הרבה יותר שווים (פי מיליון בערך)

ויימס

New member
כן, גם לי הייתה הצתה מאוחרת כזאת!

כשקראתי באנגלית, חשבתי שיש סתם דברים דמויי סלסלה, ביצים של ערים ומבנה מוזר (בסוף). רק כשקראתי בעברית בפעם השלישית או רביעית, קלטתי שמדובר בעגלות קניות וקניון. אני לא יודעת, הדיבלרים בסדר, אבל זה מעצבן אותי שיש כפילים, זה כזה... מרגיז. שיעשה דמויות חדשות.

ויימס

New member
מ'זתומרת ה-Archchancellor שלהם

הוא גם סתמרוח? כמה יש? בנוסף לסוכר פירות? די, לכולם פה יש כפילים, זה לא הולך ככה. כשאני הייתי צעירה כל בנאדם היה בנאדם אחד.

Lord bigfoot

New member
אותו שם לפחות

אבל באופן כללי יש שם אוניברסיטה לכשף, שאפילו נשמעת יותר רצינית מהאוניברסיטה הנעלמת. בעיקר אהבתי את המגדל שלהם שהוא מאוד נמוך מלמטה אבל גבוה מלמעלה.

Athaclena

New member
הם לא כפילים

הם סתם בני משפחה נורמליים לחלוטין. מה, אסור?

ויימס

New member
אמא שלך לא מסתכלת!!!

הסתכלתי! קראתי שוב ושוב עד שלמדתי בעל פה, ואף הדפסתי ותליתי מעל למיטתי!

The Mad Hatter

New member
P:

התחלתי לקרא אותו לפני הרבהה זמן. בהתחלה היה לי עוד חשק-גם כי רציתי לקרא משהו על סתמרוח, גם כי די עניין אותי מה השם של הספרן (|טיפשה|) וגם כי פונדר הפגין נוכחות והוא אחד מהמכשפים החביבים עלי...*_* אבל נעצרתי באמצע וזרקתי אותו היישר למדף הספרים (יש לי מדף ענקי ומלא המוקדש לפראצ'ט. כל מי שרואה אותו חושב שאני פריקית...>_<) {אני מצטערת שהתיאור אלים כל-כך. לא ממש זרקתי. יותר-הנחתי ברוגז). אולי יום אחד אני אבקר באוסטרליה ואולי אז אני אחבב את הספר יותר (כי באתר האוסטרלי של פראצ'ט יש עמוד שלם המוקדש לבדיחות שאזרחי העולם שאינם אוסטרלים לא יבינו. וממה שהבנתי, הם טוענים שזה הספר הכי טוב של פראצ'ט. צריך להיות אוסטרלי כדי להבין. o_O).

למעלה