בשנה האחרונה ההתנהלות שלהם מבזה
לא הרבה שמו לב שמעבר לזה שהם מטפחים קריירות סולו משל עצמם - החבריםם לוקחים את הדג נחש כדבר שמובן מאליו... מעבר לגיטריסט החדש שלא תואם את הלהקה הזאת בכל פן אפשרי (מסאונד הנגינה שלו ועד לגיטרה שלו) ולו במיל', הם מחפפים כל כך... אני בטוח שהם לקחו אותו רק כי לא היה להם לחפש אחד שבאמת יתאים להם אתה רואה אותם עולים על הבמה, הבסיסט והמתופף לא בקצב, הלופים לא נכנסים בזמן, האמסיז שוכחים את הטקסטים, נגנים מפספסים כניסות באופן קבוע כבר ומחייכים כאילו כלום - בלאגן שלם ... אני לא יכול להאשים אותם בזה שצריך להתפרנס ולהופיע כמה שיותר, אבל ראבק, פעם הייתה להם אג'נדה מוסיקלית (מי זוכר את ימי ה"עכשיו-לא-נופיע-המון-כדי-שלא-נרגיש-שחיקה"?) , פעם היו להם ערכים מוסיקליים מינימליים... אני לא זוכר את הלהקה שכל כך אהבתי פעם בשפל יותר נוראי ממה שהיא נמצאת בו היום. הם חייבים להתאוורר, לקחת הפסקה... אבל הם ימשיכו להופיע רק בשביל לפרנס את המשפחות. מצד אחד אי אפשר להאשים אותם בזה - מצד שני זה לא טוב למוסיקה שלהם. אם היית בחצי השנה האחרונה בהופעה שלהם אתה יכול לשים לב שהליין אפ הוא אותו ליין אפ כל הזמן (?!?!) - השירים באותם העיבודים כל הזמן, הכל נעשה על הבמה רק כדי לצאת לידי חובה. אתה רואה להקות עולות על הבמה ושורפות אותה והם עולים עייפים, ומופיעים עם השואו הכי גרוע שהם נתנו אי פעם. פשוט מבזה.