שבק לפני , שבק אחרי...

comer789

New member
מי שהיה בהופעה

היה בן זונה!!! אין דברים כאלה! הופעה ענקית. היה בה הכל,כל מה שיכלו לבקש מההופעה הזאת היא הביאה בגדול! פשוט חגיגה של מוזיקה,נוסטלגיה,כיף ושב"ק לפרצוף. הרבה קהל בא לראות(אולי כאן החסרון היחיד, הצפיפות הייתה מטורפת והיו לפי מה שאני ראיתי בסביבה שלי לפחות,כמה וכמה תקריות אלימות). מחר בטח ייתנו התייחסות יותר רצינית....

Funky Giraffe

New member
וואללה התנאים הפיזיים דפקו לי קשות את ההנאה

לא הרגשתי רגליים.. עמדתי שורות ראשונות - כשהגיע אימפריה כבר הרגשתי את המעיים שלי מתים ולקחתי אחורה עד הדוכן של המים וקניתי ב10 שקל לחצי ליטר בערך 3 בקבוקים (שחיסלתי כל אחד מהם בשלוק)... אחרי זה כבר היתי יותר טוב אבל בתכל'ס, ציפיתי להרבה יותר שירים מכנען. באסה עליהם. לפחות היה מביא אותה הפוך!!! בקרוב הקלטה.

ChRoNoNaUt115

New member
היה פשוט מ-ט-ו-ר-ף!!!!!

אני מאושר, היה שווה כל שקל ושקל מה-154 שקל שעלה לי. היה ענקקקקקקקק! היו שני דברים שביאסו אותי: א. טוב, הצפיפות..עמדתי על כיסא כל ההופעה (שורה שנייה של הכיסאות) ואנשים נפלו עליי, כמעט נפלתי כמה פעמים לבד, ועד עכשיו אני בקושי מרגיש את הרגליים שלי. ב. לא היה את אסאסנים!!!!!! כל כך רציתי שהם יעשו את זה והתבאסתי ברמות מטורפות כשנגמר וזה לא היה. אבל כל שאר ההופעה חיפתה על השטויות האלה והיה מטורףףףףףףףףףףףףףף. אין עוד דרך לבטא את זה, היה פשוט מטורף.

CyberP

New member
ענק.

וזהו. הכל. פשוט ענק. יצאה לי הנשמה בשביל להגיע להופעה הזאת והיה שווה. בכל זאת הגענו למרות הכל. חימום היה ענק, נימי היה ענק, מירו היה ענק, מוקי היה ענק, חמי היה ענק, סטליסט היה ענק, הקספרים היו ענקיים, פישי היה ענק, השיר החדש של החלוצים היה ענק, מיקרופון הזהב היה ענק, מחרוזת ילד ירוק-שיר הגאנגה היה ענק, הדרן היה ענק. וזהו.

פצייץ

היה פשוט טוב...הפסדתי את החימום והגעתי בדיוק איך ששבק עלו לבמה... קפצתי כמו משוגע והזעתי לפחות 5 ליטר בהופעה,היה פאגינק סאונה!!!אבל בהחלט היה שווה....איזה אנרגיות היו שם!

למעלה