שברולט-פעם ראשונה אז כמה שאלות

Rastaman Chant

New member
שניה שניה....

עידו, אתה גולש לפסים אישיים לא? מה קרה?? השברולט זה אמא שלך? תלמד לשמוע קצת ביקורת.

R2 D2s Servant

New member
אני לא מתרגש ממך במיוחד

לצערך הרב אתה לא יודע עליי כלום, ואני יודע עליך הרבה מאוד. אולי יש לך הרגשת ביטחון מאחורי המסך, אבל אני יודע מה אתה באמת שווה במציאות, ככה שאני לא הולך לבזבז עליך יותר מדי אנרגיות.

The WizardMan

New member
תגובה לא במקום

אולי במקום לרדת על אחרים תסביר למה השברולט אחלה מקום והוא בד"כ סבבה ...

Katy Cat

New member
../images/Emo45.gif ואני לא חושבת שכל מי שלא הולך

לשברולט הוא חסר חיים. ובאמת עידו, יכולת להסביר למה לדעתך זה מקום טוב. ביקשתי כבר כמה פעמים לא להוריד וויכוחים על השברולט לפסים אישיים. בא לך להגיד שהמקום שהוא הולך אליו חרא? סבבה... תגיד! אבל אל תדבר עליו אישית, זכותו לא לאהוב את המקום, וזכותך לא להסכים איתו על זה. אין לך זכות לתקוף אותו (או , במקרה הזה שכתבת באופן יחסית כללי) כל אדם א חר רק בגלל שאינו מחבב את השברולט.

Katy Cat

New member
די, זהו, עד כאן.

אני לא גננת.. ביקשתי לא להמשיך עם זה אבל אתם לא יכולים בלי, אה?!

הכבוי

New member
אה... זה גם לא. אבל אתה יכול

להגיד סהוא סוציומת או סתם לא נחמד....

Gum Cigarettes

New member
היום במסיבה של שייגעץ זה עולה

40... סך הכל בתור מקום זה אחלה מקום. לא כ"כ מחניק שם ולא המוזיקה לא "מפוצצת לך את האוזניים".. האנשים בעיקרון טובים, כמו בכל מקום יש כאלה ויש כאלה. גילאיים 15-18 (בואו נההיה כנים, בעיקר 15-17).. ויש את אייל החייל שהוא בן 19 ובא לשם. אבל הוא לא נראה בן 19. אה ויש את אביב.
ממ.... בעיקרון כיף שם, אם זאת פעם ראשונה שלך שם אז סביר להניח שתהנה. כמו תמיד יש מסיבות קצת יותר חלשות אבל הרוב ממש סבבה. היום יש הופעה של שייגעצ ופאנקייק מחממים אותם. אם אתה בא אז תהנה

חחח אייל החייל

הוא נראה בן 14 בלחץ..... במסיבת צבא הוא בא עם המדים ועם נעליים אדומות (צנחנים נדמה לי) וחברשלי מה זה התלהב מה"תחפושת" שלו... עד שאייל החייל הסביר לו שהוא באמת חייל וזה לא תחפושת.

Darakan

New member
חח...

הוא בן 19 ומסתובב עם ילדים בני 14... אז ב"מפגשפריק" הידוע לשמצה ישבנו למעלה בקניון לפני שירדנו לגינה וראינו אותו מסתובב עם חאגי ומתלהב מהדיסקמן שלו...

למעלה