את נשמעת מסטולה :)
L LionHeart New member 17/1/03 #23 קצת באסה כי אני בן 23 וזה לא כל כך מתאים לתחום הגיליים שרשמת , אבל נראה כבר
G Gum Cigarettes New member 18/1/03 #49 23../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סע לת"א יותר טוב. בארבי או משהו.
K kingshimmy New member 17/1/03 #27 בהתחשב בזה שאין לה אינטרנט... זו שאלה קצת חסרת טעם. היא תבוא, היא תבוא, אין אפשרות אחרת. אין כזה דבר לא לבוא.
בהתחשב בזה שאין לה אינטרנט... זו שאלה קצת חסרת טעם. היא תבוא, היא תבוא, אין אפשרות אחרת. אין כזה דבר לא לבוא.
K kingshimmy New member 17/1/03 #31 בטוח, בטוח. ברור שאני יודע. וגם את יודעת. אז כמה שנרצה או לא נרצה לדעת, כולנו כבר יודעים, ואנחנו יודעים שאנחנו יודעים, וכל אחד יודע שהשני גם יודע ושהשני יודע שהוא יודע, אז נא להשאיר את זה בפרופורציה, אם את יודעת למה אני מתכוון. אוקיי?
בטוח, בטוח. ברור שאני יודע. וגם את יודעת. אז כמה שנרצה או לא נרצה לדעת, כולנו כבר יודעים, ואנחנו יודעים שאנחנו יודעים, וכל אחד יודע שהשני גם יודע ושהשני יודע שהוא יודע, אז נא להשאיר את זה בפרופורציה, אם את יודעת למה אני מתכוון. אוקיי?
K kingshimmy New member 17/1/03 #34 כן כן! אני אזכיר לך היום! מותק. כפרה. מיץ עגבניות שלי. ליקר ביצים מוקצף. הופה הופה, לאן הגענו? לניצנה.
כן כן! אני אזכיר לך היום! מותק. כפרה. מיץ עגבניות שלי. ליקר ביצים מוקצף. הופה הופה, לאן הגענו? לניצנה.
‡ ‡NoK New member 18/1/03 #40 ../images/Emo36.gifחץ לבטי! ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif משהו שאני והיא דיברנו עליו...חחח
../images/Emo36.gifחץ לבטי! ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif משהו שאני והיא דיברנו עליו...חחח
O on£ lo§† ƒairy New member 18/1/03 #45 יה! יופי, כייף לשמוע.. שיחה עם בטי s.o.s תתקשרי... את יודעת מה? ני אצלצל עכשיו..
G Gum Cigarettes New member 18/1/03 #52 ככה? ככה מדברים עלי מאחרוי הגב? נה, יעל כבר דיברת איתי. זה טוב. ונוקי, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... ... אה והתחברתי. והייתי בשברולט. וזו אחת המסיבות הכי טובות שהיו בזמן האחרון אבל שני בטח כבר פתחה שירשור שברולט אז כבר נכתוב שם.
ככה? ככה מדברים עלי מאחרוי הגב? נה, יעל כבר דיברת איתי. זה טוב. ונוקי, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... ... אה והתחברתי. והייתי בשברולט. וזו אחת המסיבות הכי טובות שהיו בזמן האחרון אבל שני בטח כבר פתחה שירשור שברולט אז כבר נכתוב שם.