שבת קודש בפתח...

sHiR TaDmOr

New member
הוא ממש ממש לא נראה כמו בתמונה!

לא יודעת למה היא הגדירה אותו כאפור חום כי הוא לחלוטין אפור.... ובתמונה שלה הוא יצא באמת קצת חום...אבל איזה אינטרס יש לי לשקר?
אני באמת אומרת.

sHiR TaDmOr

New member
בדיוק צילמתי :)

בתמונה הימנית הוא יצא בדיוק כמו במציאות!
בתמונה השמאלית הוא יצא קצת יותר בהיר אבל דומה מאוד...

סקרמנטה

New member
תודה! עכשיו אני מבינה...

כשמשווים את התמונה הימנית לשמאלית אז הוא באמת נראה כאילו עם גוון חום :) והוא באמת יפה.

sHiR TaDmOr

New member
שמעי, כל אחת ואיך שהיא רואה אותו....

אני מניחה שזה אישי כי אני לא ממש רואה בו חום. אבל הוא עדיין מהמם-ועל זה שתינו מסכימות. D:

CheshireKitten

New member
../images/Emo6.gifיש דבר כזה?!?!

אגב, יש לי את האפור הזה והוא באמת משהו משהו. אני מתה על גוני החורף האלו.. :)

sHiR TaDmOr

New member
אולי...../images/Emo12.gif תנסי לשים 3 שכבות..בתמונה שלי יש 2

וזה די אטום..בשכבה הראשונה ששמתי הוא באמת היה קצת שקוף אבל בשכבה השניה רואים בבירור את הצבע שלו

Camden

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

אני כרגע עם Van D'go של אסי ההזמנה הראשונה אי פעם שעשיתי מטראנס דיזיין הגיעה אתמול ואין מאושרת ממני
האמת שלקח לי קצת זמן להתרגל ללק הזה... אולי בגלל שאני רגילה ללקים הרבה הרבה יותר כהים יש רק בעיה אחת עם ההזמנות האלה, הן פשוט עושות חשק לעוד! אני כבר עכשיו מתכננת את ההזמנה הבאה.... הצעות?

Camden

New member
לגמרי ../images/Emo13.gif

מצד אחד עוד לא בא לי להוריד אותו אבל בא לי כבר לנסות את כל השאר..

היי.. כמה שאלות לי אלייך בבקשה :)

תוך כמה זמן הגיעה לך החבילה? אני הזמנתי שלשום.. והאם עברת את ה-50 דולר (כולל המשלוח)? כי יצא לי 53 ואני פוחדת שיתפסו לי את זה במכס ואם בא לך לרשום את כל הלקים שהזמנת אני אשמח.. כי גם אני מתכננת את ההזמנה הבאה למרות שהזמנתי רק שלשום חחח תודה!!

Camden

New member
היא הגיעה תוך שבוע וחצי בערך

מה שאומר בסביבות ה7 ימי עבודה... אני לא עברתי את ה50, הגעתי בערך ל 45 נראה לי... אני לא יודעת כל כך מה קורה עם המכס, זאת גם הפעם הראשונה שאני הזמנתי...
אני הזמנתי את Van D'go, Tart Deco, Lilacism, Pop Art Pink, Mint Candy Apple(
) של אסי ואת You're such a kabuki queen של OPI. אני מאוהבת לגמרי בלקם של אסי, הם פשו מהממים! ממש החזקתי את עצמי לא לקנות את כל הקולקציה... והלק של OPI מדהים גם הוא, אבל התבאסתי קצת כי יש לי לק די דומה של ג'ייד (שאני כרגע לא מוצאת אבל כשאני אמצע אני אכתוב את המספר)... ומה שהכי מבאס אותי מההזמנ הזאת הוא שרציתי נורא נורא להזמין את Mad as a hatter של OPI אבל הוא לא היה במלאי כשהזמנתי ויום אחרי שעשיתי את ההמזנה הוא חזר למלאי...

גם אני הזמנתי את

pop art pink ואת lilacism, לטארט דקו לא היה לי אומץ, אני יותר בנאלית.. הכי נועז אצלי זה סגול/אדום/אפור חחח... וגם לי קרה מקרה דומה, רציתי נורא את cute as a botton ואין אותו במלאי, בטח הוא יחזור בקרוב אבל לא נורא בהזמנה הבאה :) אלה הלקים הראשונים שלי מאסי אז נקווה שהצלחתי חח תהני מהם!!

למעלה