שבת קודש בפתח...

טושי01

New member
את יודעת אם ניתן למצוא אפשר

למצוא לק בצבע כזה , רק של חברה זולה יותר ? [ שיק , ג'ייד וכו' ] .. אין לי תקציב לאסי

Camden

New member
אממ לא ראיתי בינתיים צבע שדומה לזה

אבל יש לי צבע שדומה לTart Deco, שהוא קצת יותר כתמתם מהVan D'go קניתי אותו בלינדיסימה נראה לי (חנות של קוסמטיקה זולה, בסגנון Wow), נראה לי שלחברה קוראים eye cosmetics והמספר שלו הוא 108. עוד לא ניסיתי אותו עליי אבל לפי איך שהוא נראה בבקבוק הוא קצת יותר זרחני מTart Deco.. אני אנסה לשים היום את שניהם אחד ליד השני כדי שאפשר יהיה לראות את ההבדל ואעלה את התמונה בתמונה הזאת הלק מימין הוא הלק מלינדיסימה והלק משמאל הוא של אסי

סקרמנטה

New member
סביר להניח שיש אחד כזה לטופביוטי TopBeauty

5 ש"ח לבקבוק שמכיל 20 מ"ל. מברשת מצויינת ולק מצויין. הבעיה היא "רק" הריח החזק שבד"כ מלווה את הלקים שלהם בגלל כמה מרכיבים לא רצויים. בלקים של יצרנים אחרים יש רק חלק מהמרכיבים האלה או שאין אותם בכלל. בת"א אין בעיה להשיגם. לדוגמא, בתחנה המרכזית החדשה מול מקדונלד'ס יש דוכן עם סטנד של מבחר ענק של הלקים שלהם. תתחדשי ;)

the nail

New member
orly- star sparkeld

גליטר אדום, מין רובי פאמפס(לפחות בעיקרון, הייתי משווה אם היה לי את שניהם),ראיתי אותו בסופר פארם שאני לא נכנסת אליו בדרך כלל והתלהבתי כי חשבתי שהוא מיוחד רק לשם או משהו בסגנון, והנה מצאתי לק נדיר של אורלי אז לא, לפני כמה ימים עברתי בסופר פארם ליד ביתי וגיליתי שחידשו את הסטוק והוא שם.. המריחה שלו נוחה, הוא טיפ טיפה שקוף אבל הרבה פחות ממה שחשבתי, מרחתי 3 שכבות לעומת ה-2 שאני מורחת בדרך כלל כשמדובר באורלי, הוא מתייבש קצת פחות מהר משאר האורלי שהתנסתי אבל עדיין די מהיר ועל ידית הגומי אני לא אדבר בכלל=] אז הבשורה הטובה היא שמי שאהבה את רובי פאמפס ולא הזמינה מהאינטרנט יכולה להנות ממנו, הוא באמת נהדר וקיבלתי עליו מחמאות, אני מקווה לצלם בהזדמנות

יפעתיקו

New member
אני רוצה את זההההה../images/Emo110.gif

תתחדשי.. :) הלוואי ויש בכפר סבא... מזה אומר שהוא מתיבש פחות מהר?? כמה זמן חיכית כדי שהוא יהיה יבש למגע?

the nail

New member
האמת..

שאני לא כלכך זוכרת... אבל הלקים של אורלי מתייבשים מאוד מהר אז אני לא ממש זהירה איתם ופה זה קצת הרס לי גם גיליתי שהוא לא עמיד בכלל, אני יומיים איתו והוא מתחיל ממש להתקלף לי

פנרה

New member
ברגע זה

יש עלי את OPI- Suzi skis in the Pyrenees suede שהוא נורא נורא יפה:) אבל! עוד כמה שעות תגיע אלי חבילה מטרנס.... ואז הו, אז הבחירה היא קשה מאחר ויש בה חלק מקולקציית הונג קונג....

פנרה

New member
את מארה"ב?

בכרטיס שלך כתוב ת"א אבל מאחר ושאלת אותי אענה לך! פה, זה אכן מגיע עם שליח של UPS עד הבית.... בארץ, לפי מה שהבנתי מפה אני חושבת שצריך לאסוף בדואר... אבל תקנו אותי אם אני טועה!

מ ס ט י ק

New member
לינקולן פארק אפטר דארק - סוויד

אחרי שהחזקתי מעמד שבוע+ בלי לק, מרחתי אתמול את הלק החדש
בינתיים הוא מחזיק נהדר!

מ ס ט י ק

New member
טוב.. הוא כבר לא עלי..

ציפורן אחת התקלפה אחרי המקלחת ככה שהחלטתי להוריד את כולו.. מסבר שהוא אכן לא כזה עמיד, אבל לא נורא
הצבע שלו יפה ככה שזה מתאזן... מתי יגיעו כבר החדשים?!

יפעתיקו

New member
מה שעשיתי בסופו של דבר../images/Emo110.gif

לק אדום כהה (בורדו) של OPI עם עיצוב אלגנטי של קונאד.... מקווה שיהיה לי זמן מחר לתמונה

mgirl

New member
וואו 365

אני מוצאת שיש לי 'קטע' עם לקים במספר הזה! מאוד משעשע.. זה לק בצבע בורדו עם הרבה שימר...!

למעלה