שבת קודש
בדרך. מה הפעם נלבש לכבודה?

אביeג7

New member
במציאות הוא באמת יותר כתמתם..

והוא באמת יפה
פעם ראשונה שאני שמה אותו..

צונית

New member
גרמת לי לרייר על התמונה...

ואז גיליתי שבכלל יש לי אותו!!
איזה מפתה הוא נראה פה... בוהק שכזה, התאהבתי מחדש

0ניקול0

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

אפשר להצטרף? טוב האמת שאני קוראת סמוייה המון זמן כאן, ונרשמתי עכשיו כדי שאוכל להשתתף בפורום אני עם funky dunky מהקולקציה של שרק קניתי בנייל סטודיו אחרי שראיתי שאפשר להשיג שם את הלקים האלה (עשו לי את ההנחה למרות שאני לא מקצועית!)

iefrat

New member
../images/Emo24.gif Welcome - נפלא בפורום הזה

בירושלים קולור קלאב 25 ו OPI עולה 50 ש"ח (לה צ'אט 15) אבל המבחר קטן (והסטנדים מאובקים אז נראה שהלקים עתיקים) ב 50 שח אני רוצה לקנות יותר מלק אחד (אלא אם כן הוא של שאנל). באיזה סניף קנית?

iefrat

New member
כמו שפירטתי בשירשור "ערים"

בנייל סטודיו , כתבתי מדויק אולי זה היה פחות? איפה ראית בפחות אומרים בפורום שלנו שהם מעולים אולי הגיע הזמן שיהיה לי אחד? אני ראיתי מבחר קטן...

iefrat

New member
ג'ייד 377 הגוון הפתעה מוצלחת

נתחיל מזה שחיפשתי גוון כמו ESSIE- CANTALOUPE שראיתי פה בפורום (מאדאם פריזל...) אבל בלי להזמין ןבלי לשלם 60 שקלים, וזה מה שקניתי כדומה... 2 שכבות, מריחה נחמדה, צבע יותר כהה ממה שנראה בבקבוק, אך נותן מראה של יד עדינה עמידות יומיים בלי טופ( ובלי עבודות בית) . בגלל הגוןן, אהבתי.

iefrat

New member
אהבתי את ה ESSI וזה כיוון אותי

לחפש לק דומה, זה שלי כהה מעט אבל יחסית למחירו הוא מעניין. אני מתחילה להלבט מה עדיף: 4-5 לקים נחמדים ב 60 ש"ח או אחד ולחרוש עליו? אני נוטה לכמה שיותר יותר טוב????

Ultra marine

New member
Orly Ironbutterfly

הוא פשוט מושלם! אני ממש אוהבת אותו! המראה המאט שלו מאוד יפה (לא דומה ללק הכחול של אורלי מסדרת המאט שהיה לי שהוא היה "סמי-מאט" כזה). באופן ממש משעשע הוא בדיוק בצבע של אריק! ואני מתה על זה!
כרגע אני בלי טופ איתו . עוד מתלבטת אם לשים לו או לא. http://www.vampyvarnish.com/wp-content/uploads/2009/12/Orly-Iron-Butterfly.jpg

iefrat

New member
בסופר פארם ואפריל לא ראיתי יפים כאלה!!!

ראשית: טופ בלי ברק? כי בלק זוהר בדיוק במידה. שנית: אני רואה בפורום גוונים מאוד יפים של אורלי שלא נתקלת בהם בשיטוטי בשווקים הכיצד?

Ultra marine

New member
הלקים של אורלי זה גם עניין של מזל

וגם עניין של סניף.. יש סניפים עם מבחר ויש כאלה שתמצאי 2-3 בקבוקים במצב מזעזע... הלק הזה שייך לקולקציית סוויד שאילו לקים בגימור מאט ולכן בעצם אין צורך לשים להם טופ כי אם תשימי הוא יאבד מהאפקט המאט שלו. כמו שכתבתי איפשהו הייתי היום בקניון השרון בנתניה ושם בסופר פארם המבחר של אורלי היה סבבה לגמרי! ולמרות זאת דווקא את הלק הזה מצאתי באפריל בקניון השרון שבעקרון המבחר שם היה לא משהו בכלל...

פרנץ' נקודות

בהשראת פוסט שמישהי העלתה לפה לפני חודש-חודשיים... נדמה לי שזו היתה תולי...

careline 338

היה מבצע 1+1 בסופר פארם אז החלטתי לנסות. בינתיים אני דיי מרוצה ממנו

למעלה