שבת קודש
בדרך. מה הפעם נלבש לכבודה?

foggy night

New member
הייתה תקרית

איכשהו הצלחתי לשבור ציפורן ממש עמוק, בערך שבוע הסתובבתי עם טלאי (תיקון ביתי) רק כדי שהיא לא תישבר לגמרי ותכאיב לי. אתמול מצבה החמיר ונאלצתי לקצר אותה, ובצורה לא ישרה בגלל איך שהיא נשברה. כל שאר הציפורניים קצרות ולכן לא קיצרתי אותן עוד יותר, לא רציתי לקצר ממש על האפס. בגלל כל העניין הלכתי על לק של KIKO מסדרת הפרנץ' מניקור שהוא סוג של ורוד-אפרסק בהיר ושקוף, בפורמולת שימר. מצד אחד הציפורניים מטופחות, ומצד שני לא מושכות תשומת לב לתקרית הקשה. כדי לפצות את עצמי הלכתי על משהו זועק ברגליים - lover heart של לה צ'אט - אדום זוהר.

lilo4

New member
שאלה-

איפה קנית לקים של KIKO? את גם נתקלת בהם בחו"ל, או שיש להם מקור אחר?

סקרמנטה

New member
תתחדשי על הבלוג! שיהיה בהצלחה! ../images/Emo140.gif

ממליצה לך להוסיף לחתימה את הקישור לבלוג. שבוע טוב ומבורך

LullaBelle

New member
היי, אני חדשה =)

בסופ"ש הייתי עם ג'ייד, מס' 368 ושמו marshmallow - ורוד בהיר וחמוד, די בוהק אבל לא ניאן "זוהר בחושך". ורוד קיצי וממש חמוד. הצבע מאוד יפה לטעמי, ולהפתעתי, הוא גם נראה טוב על הידיים שלי - אני חיוורת עם גוון סגלגל וחששתי שהורוד הזה ידגיש את הגוון הכחול של העור, אבל זה לא קרה. הלק עצמו - לא משהו. לא נותן מריחה אחידה בשכבה הראשונה, וגם השכבה השניה קצת לוקה בחסר, אני רואה פה ושם את הכחלחלות של הציפורניים מתחת ללק.

iefrat

New member
../images/Emo230.gifWelcome כיף אדיר פה כל הזמן

סכנת התמכרות אך נעימה ומתוקה, תבלי!!!

LullaBelle

New member
מתמכרת בכיף =)

גם ככה אני מכורה ללקים, אז מה יכול להיות יותר טוב מפורום על לקים? =)

iefrat

New member
359 לה צ'אט יפה טרנדי וקייצי בפדיקור ושיק 304

אמנם דרש שלוש שכבות והתקלקל פעמיים אבל הוא גוון פסטל יפה להתחיל את השבוע. אחרי שקראתי את הפוסט שראיתי ב"מה בבקבוק" http://mababakbuk.blogspot.com/2010/06/jade-lilac-melody.html בא לי כל כך לקנות את 381 של ג'ייד מצד אחד עדיין רק 10 שקלים ומצד שני...התמכרות כבר אמרנו? הכלב ברקע זה PRINCE היפיפה שלנו, קוקר ספנייל אנגלי גזעי בכל המובנים אנחנו מתים עליו, יפה חכם מתוק מפונק ושובב!!! הוא התינוק של הבית.

iefrat

New member
התביישתי לא נתקלתי בפורום בסוו'צ כפות רגליים!

נראה לי נועז מידי...

אביeג7

New member
נועז? אז הנה..אחרי האצבעות

העקומות שלי,בטוח שאין לך ממש לחשוש... יאללה, תמונה!

iefrat

New member
../images/Emo228.gif אחת! לפקודתך הרי הן במלוא תפארתן

וסחתיין על הפרנצ'!!! את עושה לבד? 259 לידיים לא חוזר. בפדיקור הוא הולך לככב!!! מאוד אהבתי!

iefrat

New member
../images/Emo40.gifזה 204 כשהבקבוק לא לידי אני תמיד מבלבלת

זה אומר משהו???????? בכל אופן התחדשתי לי גם ב 381 של ג'ייד. חולה על ורודים וסגולים (ובורדו) כבר אמרתי?

למעלה