שבת שבת שבת שבת שבת קודש

סקרמנטה

New member
שבת שבת שבת שבת שבת קודש ../images/Emo99.gif

שעה! שעה אני מסתכלת על הלקים שלי ומנסה לבחור אחד לכבוד שבת. את זה שמתי אתמול, את זה שלשום, על זה לא בא לי, מההוא כבר נמאס לי, שלושה לא צנועים, שלושה בהירים מדי, אחד כבר לבשתי לשבת שעברה ואת השני לשבת לפניו... אוווף! אין לי לקים
טוב, בלי נדר אחליט יותר מאוחר. ומה אתן לובשות, או מתכוונות ללבוש לכבוד שבת? שבת שלום ומבורך

dhara

New member
אני בהתלהבות מהלק הכחול שלי

כחול כהה מטאלי, אני מרגישה כמו סופרוומן
כל כמה זמן אתן מחליפות לקים???

סקרמנטה

New member
לי כחול מטאלי הרגיש דווקא כמו מכשפה... חחח

וזה היה 101 של טופ-ביוטי (כתבתי עליו בזמנו בבלוג שלי), ואין לי שום כוונה למרוח אותו שוב על ציפורניי... לשאלתך, לדעתי הכי כיף להחליף לק כל יום-יומיים כדי שיהיה מגוון בעיניים :) חוץ מזה, אם אחליף רק פעם בשבוע אז מתי אספיק להינות מכל הלקים שלי?

dhara

New member
אני כזאת חסרת פז"מ בעניין הזה..

רק בשבועיים-שלושה האחרונים הציפורניים שלי הגיעו לאורך שמאפשר לשים לק בכבוד
אז אין לי הרבה לקים בכלל.. יש לי אחד אדום יפהפה של OPI, את הכחול המטאלי הזה ואחד שחור של.. לא יודעת של מי
יש לך אולי חברות טובות להמליץ לי? אני יודעת שמחירים של לקים נעים מ-10 ש"ח עד ל60-70, השאלה אם מחיר=איכות או לא..

Ultra marine

New member
מחיר לאו דווקא שווה איכות

והמחירים של לקים כמו OPI או Essie בארץ הם הרבה יותר מידי יקרים בכל מקרה. באופן אישי אני משתמשת רק בלקים של אסי/צ'ינה גלייז/OPI שאני מזמינה מהאינטרנט אבל זה בגלל שאני מתעצלת למצוא כאן בפורום ובבלוגים הישראלים את המספר לק של שיק (לדוג') שאני אוהבת ואז לבדוק אם יש אחד כזה בסופר פארם... אבל זאת רק אני
הרבה בנות כאן יגידו לך שלקים של שיק מחזיקים להם בדיוק כמו של OPI. הדבר היחיד שעשוי להיות הבדל זה בחומרים ה"רעים" שעשויים להיות בלקים זולים ואין בלקים יוקרתיים. הכוונה ל - Toluene DBP (dibutyl phthalate) Formaldehyde

סקרמנטה

New member
יש גם לקים ב-5 ש"ח

של טופ ביוטי, ושל עוד כל מיני חברות פושטיות או של יצרנים אלמוניים לחלוטין גם כן ב-5 ש"ח ואפילו פחות :) הלקים של טופביוטי לדעתי בעלי איכות מעולה! ויש להם מבחר ענק! והם מכילים 20 מ"ל בבקבוק (צירפתי צילום של הסטנד שלהם) אבלללללל הם מאוד "ריחניים". מה שאומר שהם מדיפים אדים רעילים... אז בסופו של דבר במקרה הזה הזול הוא יקר. אישית, האוסף שלי מורכב ברובו מלקים של שיק. 10 ש"ח ל-17 מ"ל שאינם מכילים פורמאלדהיד, ברשיון משרד הבריאות, תוצרת כחול לבן, מבחר גדול ומתחדש, ואיכות מצויינת. אני מעדיפה הרבה לקים זולים יחסית כדי להחליף כל יום יומיים מאשר באותו הסכום מעט ויוקרתיים. וממילא חלק מהיוקרתיים מכילים גם הם לפחות חלק מאותם מרכיבים מסרטנים... חחח ולגבי אורך הציפורניים, שלי רובן ממש קצרות :) אבל זה לא מונע ממני את ההנאה מהלקים. שבוע טוב ומבורך

rotemoosh

New member
שאלה על טופ ביוטי

היי אני מצטרפת חדשה לפורום..
בדיוק היום קניתי לק של טופ ביוטי.. ורציתי לדעת מה זאת אומרת רעילים? בד"כ אני קונה לקים של שיק גיי'ד וכדומה בסופר פארם החלטתי לנסות היום משהו חדש.. טופ ביוטי לא טוב? אשמח לדעת קצת פרטים על זה..

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אדים רעילים זה אומר שמאוד מומלץ לא לשאוף אותם. הלקים של טופ ביוטי מכילים את 3 הרכיבים הרעילים שציינה Ultra marine בהודעה מעל ההודעה הקודמת שלי, ולכן הם גם בד"כ מדיפים ריח לא נעים שיכול לגרום לסחרחורת קלה. יש לקים שאינם מכילים אף לא אחד מהרכיבים האלה (והם ידועים כ-3free, כלומר נטולי 3 הרעלים האלה), ויש גם לקים שמכילים רק את אחד מהם או שניים. שיק מכילים "רק" שניים, אבל יש להם רשיון של משרד הבריאות ובשבילי זה מספיק. גם בג'ייד ולייף יש אבל אני לא יודעת אם רק אחד או שניים. בעקרון, אפשר לבדוק ברשימת המרכיבים (אם יש כמובן...) בשורה התחתונה, לדעתי רק אם יש לק מאוד מיוחד של טופביוטי (או של כל יצרן אלמוני בשווקים) שנורא מוצא חן בעינייך אז כדאי ללכת עליו. אחרת, לא הייתי ממליצה לך. וכמובן תתחדשי :) את בהחלט מוזמנת לפתוח שרשור חדש ולספר על הלקים שלך. רצוי בצירוף פרטים ותמונות

rotemoosh

New member
תודה..

דרך אגב שמתי את הלק של טופ ביוטי והוא מדהים! בדיוק הגוון שחיפשתי אפרסט עדין כזה מס 88 אם מישהי מעונינת.. מומלץ בחום..

Black Star

New member
שילוב חדש ../images/Emo13.gif

שמתי את 357 של ג'ייד (פוקסיה עמוק) ומעליו 355 של ג'ייד - ורוד שקוף עם נצנצים צבעוניים. זה שמח ונראה נפלא!

Black Star

New member
לא ראיתי את ההודעה לפני שהחלפתי ../images/Emo10.gif

כרגע אני עם משהו קצת יותר סולידי (יש יאמרו), 367 של ג'ייד - סוג של סגול כהה (נראה יחסית אדום כהה על הציפורניים דווקא). בכל זאת, פוקסיה עם נצנצים is a bit too much למשרד, נראה לי. אבל ממש אהבתי אותו אז נראה לי שמיום ה' ואילך אני שוב אשים את אותו שילוב ואז אצלם (למרות שהידיים שלי ממש לא יפות, תיאלצו לסלוח לי על זה
).

רחלי ג

New member
בגדים אני לא מתכננת כמוך,מה שמתחשק ברגע

המתאים... לק : יש לי כחול שהבאתי מלונדון-COLLECTION 2000 ואני ממש מרוצה ממנו. אני מתקנת אם הקצה מתקלף טיפה. תלוי במצבו... שבת שלום

סקרמנטה

New member
בגדים?! מי דיבר על בגדים?! ../images/Emo13.gif

את הלק לכבוד שבת אנחנו נוהגות ללבוש, שלא כמו לק ליום-יום אותו אנחנו רק שמות או מורחות... אולי זה מה שבלבל אותך :)

sHiR TaDmOr

New member
כ"כ מוכר!!!../images/Emo6.gif

אני יכולה פשוט לשבת חצי שעה מול הלקים, ולהתחיל להתלבט ולהתווכח עם עצמי למה זה כן ולמה ההוא לא
המצב קשה... בינתיים אני עם 278 של שיק שאני לא מפסיקה לקבל מחמאות עליו!
לא תיארתי לעצמי שאנשים כ"כ מתלהבים מאפור, חשבתי אני המשוגעת היחידה....

הגיע משלוח מטראנס!

בתזמון נפלא לסופ"ש, הגיע סוף סוף המשלוח שהזמנו
השלל לי מתוך המשלוח: (הכל של צ'יינה גלייז) ruby pumps good witch? dorothy who? watermelon rind ultraviolet של קולור קלאב. ייעצו לי עם איזה מהם להתחיל

למעלה