שבת שבת שבת שבת שבת קודש

Ultra marine

New member
הבנתי שהסכום הוא לא בעיה

בגלל שהוא לא מציין את ערך המשלוח ואז זה בכל מקרה יוצא בסדר.. אני לא רוצה לקחת שני DS דומים.. אז אני אצטרך להחליט בין ה Divine ל Elegance או Reserve שהוא יותר מאובק מהשניים האחרים שהם ממש פוקסיה. ואז נשאר עוד אחד שאני עדיין לא יודעת...

Ultra marine

New member
חסר לי אייקון....

נשכבת על הרצפה, בועטת עם הידיים ורגליים ופורצת בבכי - Alantis - שלמות! (וכמובן שאין בטרנס..)

תולי01

New member
מה ? ../images/Emo2.gif זה בדיוק הלק שחשבתי עליו מהתחלה !

פרסמתי אותו בבלוג לא מזמן, ומכיוון שראיתי ששמת את התמונה שלי של המטאור (מהמם!!), חשבתי שראית גם את זה ולא רצית - הוא מדהים ברמות !!! ו....יש אותו בטראנסדיזיין - תיכנסי לחלק של הצ'יינה גלייז גליטר והוא הראשון !

Ultra marine

New member
אין ספק...

נזל לי המוח... זהו, אין יותר תפקוד שם למעלה.. אז דבר ראשון אני מוסיפה אותו.. ואם ככה ה LOL יחכה להזמנה הבאה. גם ככה יש שם יותר מידי סגולים.. ויש לי ממש קרייב לגליטרים עכשיו.. (ככה שאני לא יכולה לוותר על ה Tru Passion...) מנסה שוב לשים את כל הצבעים יחד..

Ultra marine

New member
אוי! עכשיו שמתי לב שבעצם הורדתי את האפקט!!!

מממ
זה או הוא או הטרט דקו..

Ultra marine

New member
או בעצם אפשרות אחרת למסור 2 לקים..

שאני גם ככה פחות אוהבת ואז אני לא צריכה את האפקט בכלל...

צונית

New member
*מתעלפת*

ווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה זה הלק הנדיררררר הזה?!?!?!?!?!!
לעזאזל עם הגנים המזרחיים שלי!!!!! למה אני שחומה, למה??

Ultra marine

New member
ולמה את כ"כ בטוחה שזה לא יראה עליך מהמם?!

ואכן, נראה לי לק To Die For ובלעדיו לגמרי To Dry For
אחווה את דעתי ואולי אפילו אעשה סווץ לכשיגיע...

תולי01

New member
את יודעת מה ?

אולי לבחור DS אחד ורוד מהשלישייה הזאת ועוד DS חום - זהב מהשניים שהראית לי בהתחלה, הם גם היו ממש יפים

Ultra marine

New member
החום-זהב שהראתי לך הם מהקליידוסקופ

שאין כבר...
לא התייאשתי עדיין. באופן מפתיע משהו... יש לי עוד כמה רעיונות שאני בודקת.

תולי01

New member
לגבי הויקסן

זאת באמת קולקציה מדהימה ! קחי בחשבון שהסגול (Tru Passion) הוא הכי "רגוע", כלומר, עדיין יש בו את אפקט הנצנצים המאוד בולט, אבל הגוון שלו הוא יחסית בהיר ומתון. אם את רוצה משהו יותר נועז, אני ממליצה לך ללכת על הכחול - sexy Siren - הוא מעין כחול טורקיז, מאוד נועז ומהמם ברמות ! הוא ממש מפתיע בגוון שלו והוא האהוב עליי מהחבורה. אבל באמת שכולם ממש יפים בקולקציה הזאת !

Ultra marine

New member
יש לי את הדורותי הו...

הם לא יהיו דומים מידי? הכוונה לסקסי סיירן (שהוא בהחלט מעלף ברמות!) לעומת הדורותי הו..

תולי01

New member
אין לי את הדורותי

אבל לפי מה שנראה לי, הדורותי הוא יותר כחול והסקסי סיירן הוא יותר טורקיז (הוא ממש לא כחול רגיל, הרבה יותר לכיוון הטורקיז, אבל לא בקטע הירוק, אם הצלחת להבין משהו.....חחחח) והנצנצים שלו גם הרבה יותר גדולים - הם לא נראים לי דומים מדי ונראה לי שאם את אוהבת כחולים, יש מקום לשניהם, אבל כן שניהם נצנצים בגוונים של כחול, אז אם לא בא לך שניים כאלה בהזמנה אחת.....

Ultra marine

New member
אוקי!!! יש!!!

אני חושבת
Essie Tart Deco China Glaze Meteor Shower Color Club Pure Energy Color Club Fashion Addict והחדשים שנוספו מהיום! Color Club Tru Passion Color Club Wild And Willing (שמחליף את המרמלד) China Glaze DV8 China Glaze LOL OPI DS Elegance

Ultra marine

New member
זהו. ההזמנה בוצעה!

1 China Glaze Atlantis 2 China Glaze Meteor Shower 3 China Glaze DV8 4 China Glaze Lol 5 Color Club Pure Energy 6 Color Club Fashion Addict 7 Color Club Tru Passion 8 Color Club Wild And Willing 9 OPI DS Perfection (לא היה לא את Divine ולא את Elegance..)

kaur

New member
את מבטיחה סווצ'ים ותמונות, כן? ../images/Emo8.gif

מס' 46 של wow

סגול מעט כהה.... ממש נראה כאילו צבעתי את הציפורניים בטוש...
הוא עומד להיגמר לי... יש המלצות ללק סגול מוצלח שאפשר להשיג בארץ?? לא פסטלים בבקשה.... זה לא מתאים לצבע העור שלי... שבת שלום!!

Harlot

New member
לאורלי יש סגול מוצלח

שנקרא RIO NIGHTS ויש אותו בסופרפארמים.

למעלה