שבת שבת שבת שבת שבת קודש

סקרמנטה

New member
יש כמה...

הלקים של שיק שהציעה שיר לעיל הם סגול מאוד כהה. יש את 03 של שיק שהוא טיפה פחות כהה מהם, ויש גם 310 של שיק (צירפתי קישור לפוסט של Harlot) שהוא קצת פחות כהה מ-03. http://mababakbuk.blogspot.com/2010/02/blog-post_26.html ואם גם אלה עדיין כהים מדי אז יש סמבה של אורלי, גם הוא מופיע בבלוג שלה. ואם הם לא מתאימים לך אז כדאי לך לעיין בבלוגים שלנו ולחפש לפי תווית "סגול". לא עולה לי כרגע בזכרון פוסטים נוספים של סגול... :) שבוע טוב ומבורך

foggy night

New member
אני עם סגול מאט של אורלי

purple velvet התאים לי לשמלה שלבשתי היום לאירוע + מתייבש מאוד מהר...

Witchcrafts

New member
אחרי התלבטות קשה, החלטתי ללכת על בטוח: שחור.

אנדראה, #23. מעל שמתי את #88. יצא ממש מיוחד, מזכיר נורא את החלל. חבל שאני נאלצת להסתפק במצלמה של הפלאפון. (והמריחה לא באמת נוראית. היא פשוט טרייה אז טרם סיימתי לנקות את המסביב.)

Witchcrafts

New member
ועם החותמות של 'וואו', לק #2 של אנדראה~ D:

שוב, חבל שהאיכות כזו גרועה.

Witchcrafts

New member
תודה! וכן, שלי.

אחרת לא הייתי בפורום הזה. והאמת שרק מהסיבה שמדובר בציפורניים טבעיות, אני מרשה לעצמי להסתובב עם אורך כזה.

תולי01

New member
בחשיפה ראשונה ../images/Emo9.gif

אני עם זה ! זה המניקור שלי לתחרות הבאה, הדד ליין להגשה היה אתמול. עשיתי את זה ביום חמישי וזה עדיין עליי. נראה לי שמחר אני כבר איפרד ממנו לטובת סווטץ', אם אני אספיק, אבל בינתיים - אתן הראשונות שרואות את זה. התחרות תיפתח ביום שני ואז נוכל לראות את שאר הכניסות (מישהי אחת כבר פרסמה את התמונה שלה והיא ממש מקסימה), אבל חשבתי לתת לכן להציץ בו לפני שהוא מתפרסם

תולי01

New member
אין נושא הפעם

היה צריך להשתמש רק בלקים של צ'יינה גלייז ושל Seche. לצערי, אף שילוב צבעים לא עבד לי טוב עם הקונאד, כי לא היה מספיק ניגוד, אז הייתי צריכה ללכת על יד חופשית. סטלה הוא אחד הלקים הכי אהובים שלי של צ'יינה גלייז אז מאוד רציתי להשתמש בו, ומכיוון שהוא הזכיר לי משהו סקסי (אנקדוטה שרק אנחנו הישראלים נבין, נראה לי - "סטלה המגמרת"....חחחח) החלטתי לנסות דוגמה שתזכיר מחוך
האמת שלא הייתי שלמה בכלל עם המניקור הזה הפעם, אבל הדדליין לחץ וזה היה או זה או כלום, אז החלטתי להגיש את זה ועשיתי את הבסט כדי שייצא מדוייק ונקי לפחות.

kaur

New member
חמוד מאוד בעיניי ומלא הומור ../images/Emo47.gif. ../images/Emo50.gif

סקרמנטה

New member
וואוו! זה מהמם! מאוד מאוד יפה!

ואיזה צבע משגע
חחח חבל שסקסי זה נורא לא צנוע...

סקרמנטה

New member
בהחלט מבינה את שאלתך ../images/Emo9.gif

ואת לא היחידה ששואלת (לפעמים גם אני עצמי...חחח) בעקרון כל צבע שמאוד בולט ומושך הוא לא צנוע, גם בלי קשר לדת. כי צנוע הכוונה רגוע, עניו, לא בולט, נחבא אל הכלים וכד'. כנ"ל גם בבגדים. כך לקטגוריה של לא צנוע נכנסים כל הצבעים הזועקים והבוהקים, השונים והמיוחדים שמושכים את העין ונוספים אליהם הצבעים המתגרים. לא סתם הלק הסגול הזה נקרא סטלה הסקסית... הוא בהחלט מתגרה. ואדום, במיוחד אדום כהה/ אדום חום, נחשב מעיז ומתגרה אצל החרדים. צהוב נחשב זול, אבל אדום זה חציית גבול. ואת זה גם אני מאוד מתקשה לקבל :(

צונית

New member
טוב אחרי שראיתי את זה

אני חייייבת את הסטלה!!!!
בואנה תולי, איזה רעיונות מטורפים!! אהבתי ממש ואני לגמרי הולכת לנסות גם
בהצלחה בתחרות!

למעלה