שבת שלום בדיחה לבוקר שבת

dani 123

New member
שבת שלום בדיחה לבוקר שבת

פעם... יצא לו לטייל ביער חמור בן חמור. פגש בדרכו למה :"שאל אותה סליחה מי את "? ענתה הלמה :" אני למה , אבי היה כבש, אימי אשת הגמל, הם הזדעזעו יחד ויצאתי אני ... למה" ? המשיך בדרכו חמורינו בן חמור ופגש בכלב זאב , שאל אותו , סליחה מי אתה ענה הכלב :"אני כלב זאב , אבי היה זאב, אימי כלבה , שניהם הזדעזעו יחד ואני יצאתי ". המשיך חברינו חמורינו בטיול , ולפתע רואות עיניו חיה מוזרה מאוד שאל את החיה:" סליחה , מי את או אתה "? ענתה החייה :" אני דוב נמלים". אמר החמור :" כן בטח ...בטח... אני לזה לא מאמין "!!!

bimbo.

New member
שבת שלום פורום שלי../images/Emo19.gif../images/Emo105.gif../images/Emo20.gif

אני מבינה את החמור. אחרי סיפורים כאלה גם אני לא הייתי מאמינה

bimbo.

New member
סיפור לשבת עם מוסר השכל ../images/Emo63.gif

מצאתי בפורום שכן
הורי היקרים, עברו שלושה חודשים מאז עזבתי לקולג', אני מצטערת על חוסר ההתחשבות שלי ועל שלא כתבתי לכם, אבל עכשיו אני עומדת לעדכן אתכם... אך לפני שאתם מתחילים כאן, שבו בבקשה, אל לכם לקרוא הלאה אלא אם כן אתם יושבים... בסדר? טוב... אז אני מסתדרת די טוב, השבר בגולגולת והמכות שקיבלתי כשקפצתי דרך החלון החדר שלי כאשר הוא התחיל לעלות באש זמן לאחר שהגעתי הנה, התרפאו טוב בנתיים. ביליתי רק שבועיים בבית חולים ועכשיו אני מסוגלת לראות כמעט באופן נורמלי. אני מקבלת את כאבי הראש האיומים האלה רק פעמים ביום, למזלי, כאשר עלתה האש בחדרי, וכשקפצתי, עבר שם במקרה בחור העובד בתחנת דלק קרובה למעונות והוא היה זה שהזמין את מכבי האש ואת האמבולנס. הוא גם ביקר אצלי בבית החולים. כיוון שלא היה לי איפה לגור מאחר שחדרי נשרף, הוא היה נורא אדיב והזמין אותי לגור ביחד איתו. (למעשה זה חדר במרתף). הבחור נורא עדין ואנו התאהבנו אהבה עמוקה ואף מתכוונים להתחתן. עדיין לא קבענו תאריך סופי אך זה יהיה לפני שהריוני יתחיל להיות מורגש...כן אמא ל'ה ואבא ל'ה אני בהריון. אני יודעת באיזה כליון עיניים אתם מצפים להיות סבא וסבתא ואני יודעת כי תקבלו את התינוק בברכה, תאהבו אותו ותטפלו בו באותה מסירות בה טיפלתם בי כשהייתי קטנה. סיבה הדחייה של נישואינו היא כי לחבר שלי יש איזו דלקת קטנה המונעת ממנו לעבור את בדיקות הדם שלפני הנישואין, ואני בחוסר זהירות כנראה נדבקתי ממנו... זה יעבור מזריקת הפניצלין שאני מקבלת יום יום. אני יודעת שתקבלו אותו בזרועות פתוחות. הוא אדיב... אומנם חסר השכלה אך אמביציוני. למרות שהוא מגזע אחר ומדת אחרת, אני יודעת שהסובלנות שלכם לא תרשה לכם להיות מוטרדים מהעובדה שצבע העור שלו קצת יותר כהה משלכם. אני בטוחה שאתם תאהבו אותו בדיוק כפי שאני אוהבת אותו. הרקע המשפחתי שלו הוא טוב... נאמר לי שאביו היה סוחר נשק חשוב בכפר באפריקה ממנו הוא בא... עכשיו לאחר שעדכנתי אתכם, אני חייבת להגיד לכם: שלא היתה שריפה בחדרי, לא היה לי שבר בגולגולת, וגם לא מכות אחרות אני לא הייתי בבית החולים, אני לא בהריון, אין לי סיפליס ואין לי כושי בחיים, אבל קיבלתי בלתי מספיק בהיסטוריה, ומספיק בקושי בכלכלה, ורציתי שתראו ציונים אלה בפרספקטיבה נכונה... בתכם האוהבת

מנורה

New member
בוקר טוב ויום נפלא../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

החיים הם כמו קפה: פעם זה הפוך פעם זה בבוץ ופעם זה שחור. אם זה לא אחד מהם, זה נס!

bimbo.

New member
אוי מנורה, כמה שאת צודקת../images/Emo28.gif

מה שלומך? הניק שלך תמיד מזכיר לי אור!!|מנורה|

מנורה

New member
בימבו ../images/Emo51.gif

מרגישה הרבה הרבה יותר טוב ואיך את עם העינים?

bimbo.

New member
העין המנותחת אמנם מתרפאת עדיין,

אבל ההטבה המשמעותית היא, שאני פתאום רואה כמו שצריך. איזה כיףףףףףףףףף!!

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo39.gif

מממממממ......אני עד פה מריחה את ריח הבייגל הטרי, וריח הקפוצ'ינו אח אח אח וזה לא נס, זה לוך נס

emmy5

New member
מנורה ,מצא חן , אני אוהבת את החיים

אבל הם עם סוכראזית... אז אני אוהבת את החיים כמו את הקפה ...WOW

שרה16

New member
בוקר נחמד../images/Emo42.gif

שאלה: "איזה בעל הוא הבעל הכי טוב בעולם?" תשובה: "ארכיאולוג, כי ככל שאישתו מזדקנת הוא מתעניין בה יותר..." יום בהיר אחד, הכומר לימד את הנזירות לשחות באגם שליד המנזר. תוך כדי שאלה אותו אחת הנזירות: "אבי, האם אני באמת אטבע אם תוציא את האצבע???" הרפואה היא אחד הדברים הקדומים ביותר שהמציא האדם והיא שימשה אותו לאורך אלפי שנים בהיסטוריה האנושית. במאמר זה נראה בקיצור את תולדות הרפואה - מהרפואה הפרימיטיבית ועד הרפואה המודרנית. חולה: "דוקטור, כואבת לי האוזן..." רופא מ - 2000 שנה לפני הספירה: "קח, אכול את השורש הזה והכל יעבור." רופא מ - 1000 שנה לפני הספירה: "השורש הוא עבודת אלילים, אמור את התפילה הזאת והכל יעבור." רופא מ - 1850 שנה לספירה הנוכחית: "התפילה היא אמונה טפלה, שתה את השיקוי הזה והכל יעבור." רופא מ - 1940 שנה לספירה הנוכחית: "השיקוי הוא שמן נחשים, בלע את התרופה הזאת והכל יעבור." רופא מ - 1980 שנה לספירה הנוכחית: "הגלולה אינה יעילה, קח אנטיביוטיקה והכל יעבור." רופא מ - 2000 שנה לספירה הנוכחית: "האנטיביוטיקה עשויה מחומרים מלאכותיים, קח את השורש הזה..." ובנימה אופטימית זו נפרד בינתיים.

שרה16

New member
ומה מצב מזג האויר בחוץ?

אצלנו טיפה קריר מהרגל,שזה נפלא לכשעצמו. ועוד אחת סתם כך.. "דוקטור", מתלוננן המטופל, "יש לי חום גבוה וכאבים בכל חלקי הגוף." "זו שפעת", משיב הרופא בנחת. שואל אותו המטופל, "איך ניתן לטפל בה?" "כשאני חולה בשפעת", הרופא מתחיל לספר, "אני שותה כוס טובה של קוניאק, נכנס עם אישתי למיטה, ומתעורר למחרת בבוקר בריא כמו שור!" אומר לו המטופל, "רעיון טוב, מתי אשתך פנויה???"

באיה

New member
תסלחו לי שאני לא צוחקת

מהבדיחות. הסיבה היא פשוטה, אני מכירה את כולן.

באיה

New member
אוה דני, זו שאלה שאלתית ../images/Emo9.gif

חלילה שלא תחשוב שהעברתי ביקורת, תמשיך עם הבדיחות. סתם כתבתי כי לא מצאתי מה לכתוב באותו רגע. דני, אתה לא כועס עלי או משהו? פליז? פליז?

למעלה