שבת שלום בדיחה לבוקר שבת

dani 123

New member
ועוד בדיחה

אריה אחד יושב על גדת הנהר ומעשן ג'וינט פתאום יוצאת לוטרה מן המים. שואלת הלוטרה את האריה: "אריה, אריה, תגיד לי, מה אתה עושה?" עונה לה האריה: "אחותי.....מעשן ג'וינט משהו פצצות לגבות" הלוטרה: "מה זה ג'וינט?" האריה: "אחותי, תעשני את זה, זה יעשה לך טוב בראש, משהו פצצות לגבות" הלוטרה: "איך מעשנים את זה?" האריה: "קחי שכטה בריאה לריאות, תחזיקי את זה בריאות, תיכנסי למים ותצללי עד לגדה השנייה של הנהר. כשתצאי מהמים בצד השני, תנשפי החוצה. את תראי שתרגישי משהו משהו" שואפת הלוטרה שכטה בריאה לריאות, צוללת, צוללת, יוצאת בגדה השניה ואז נושפת, בדיוק כמו שאמר לה האריה. פתאום מופיע ההיפופוטם ושואל: "לוטרה, מה קורה איתך, הכל בסדר?" הלוטרה: "אחי.....הכל פאנן, פצצות לגבות" ההיפופוטם: "מה את כזאת מבסוטה?" הלוטרה: "אחי היפו, האריה יושב בצד השני של הנהר ומעשן ג'וינט. הוא נתן לי שכטה ומאז אני מבסוטה אש.... " ההיפופוטם המסוקרן צולל לכיוון האריה, צולל, צולל, צולל, מגיע לצד השני של הנהר ויוצא מהמים. רואה אותו האריה ומתחיל לצעוק: "לוטרה, לוטרה, תינשפי, תינשפי יא סתומה!!!!!!"

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

בוקר נהדר.היום עשיתי לי כייף,ישבתי במיטה וראיתי סרט..לא ידעתי שמחכים לי ,כל החברים שלי עם קפה לחמניות בדיחות וגם החבר החדש שבא לבקר אותנו בשבת בבוקר ..דני שובבני,כל כך מוקדם ?מה זה?נפלתה מי המיטה? בדרך כלל זו בימבו...היא מאירה אותי עם הבוקר טוב... תסלחו לי ,אבל אני רוצה עוד
מי מצטרף אלי ? שיהיה לנו יום נפלא ..
גם עוגה טובה יש לנו

maxima

New member
בדיחית........../images/Emo13.gif

> > אשה יושבת אצל הספרית שלה ומסתפרת לקראת הטיול שלה עם החבר שלה לרומא. היא הזכירה את הטיול לספרית שהגיבה: "לרומא? למה שמישהו ירצה לנסוע לשם? זה צפוף מלוכלך ומלא איטלקים. את מטורפת אם את נוסעת לרומא. אז, איך את טסה לשם?" "אנחנו טסים בקונטיננטל" היתה התשובה. "קבלנו מחיר מצוין" "קונטיננטל?" נדהמת הספרית,"זו חברת תעופה נוראית. המטוסים שלהם ישנים והדיילות מכוערות והם תמיד מאחרים. אז, איפה אתם מתאכסנים ברומא?" "נהיה במקום קטן ואקסקלוסיבי המשקיף על הנהר טיבר ונקרא "טסטה" ". "אל תמשיכי. אני מכירה את המקום. כולם חושבים שזה הולך להיות מיוחד > > ואקסקלוסיבי אבל זה חור, המלון הגרוע ביותר בעיר. החדרים קטנים השירות חצוף והמחירים מוגזמים. אז, מה אתם מתכוונים לעשות כשתגיעו לשם?" "אנחנו נלך לראות את הותיקן ומקווים לראות את האפיפיור" "זה טוב" צוחקת הספרית "אתם ועוד מליון אנשים מנסים לראות אותו. הוא יהיה בגודל של נמלה. מה אני אגיד לך, בהצלחה בטיול הדפוק שלך, את תזדקקי לה". לאחר כחודש האישה שוב באה למספרה לתספורת. הספרית שואלת אותה על הטיול לרומא. "זה היה נפלא" מסבירה האישה. "לא רק שיצאנו בזמן באחד מהמטוסים החדשים של קונטיננטל אבל היה שם אובר-בוקינג ושדרגו אותנו למחלקה הראשונה. האוכל והיין היו מעולים ודייל חתיך שירת אותי כל הטיסה. המלון היה נהדר. הם רק סיימו שיפוץ של 5 מליון דולר והוא פנינה.המלון הטוב ביותר בעיר. גם הם היו מלאים ולכן התנצלו ונתנו לנו את הסוויטה של הבעלים,ללא תוספת מחיר!" "נו" ממלמלת הספרית " זה טוב אבל אני יודעת שלא הגעתם לראות את האפיפיור" "למען האמת, היה לנו מזל משום שכשסיירנו בותיקן, איש המשמר השוויצרי טפח לי על > > > הכתף והסביר שהאפיפיור מעוניין לפגוש כמה מהמבקרים ואם אואיל בטובי להכנס לחדרו הפרטי ולהמתין, האפיפיור אישית יברך אותי. כמובן שחמש דקות אחרי זה, האפיפיור נכנס ולחץ את ידי. אני כרעתי ברך והוא אמר לי מספר מילים." "באמת? מה הוא אמר?" הוא אמר "מאיפה יש לך את התספורת הזוועתית הזו?"

מנורה

New member
אני מאד צוחקת ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

סוף סוף לא רואים בהם אלוהים ואפשר לצחוק גם עליהם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב ../images/Emo48.gif ../images/Emo25.gif

שלום לחבריי הטובים בפורום
חייבת להזדהות עם באיה. מלבד הבדיחה שבאיה עצמה סיפרה כאן (קדיחת החורים בגן עדן) את כל הבדיחו הכרתי, אבל אני תמיד נהנית להיזכר אם כי אינני מגיבה בהתלהבות. מה שגיליתי בקשר למפגש אצל שרה שבעצם ימי שישי הם הכי נוחים לכולם, ואולי באמת נוכל לעשות טיול ממש (יש לי אפילו רעיון) בימי שישי, או כל פעילות אחרת ביום הזה. מה דעתכם? אוהבת, אוהבת יעלי

dani 123

New member
והנה בדיחה שטרם שמעת

This blonde had a near death experience the other day. She climbed on top of a horse, and all of a sudden it started moving. She was a little frightened, this was her first time, but she kept on the horse. Then the horse started going fast and got out of control, and the blonde couldn't stay on, she fell of, but her foot got stuck, and she was dragging on the ground. She started screaming, and was in great pain. Then the wal-mart manager came outside and unplugged the horse.

dani 123

New member
ועוד אחת

A blonde is walking down the street with her blouse open, exposing one of her breasts. A nearby policeman approaches her and remarks, "Ma'am, are you aware that I could cite you for indecent exposure?" "Why, officer?" asks the blonde. "Because your blouse is open and your breast is exposed." "Oh my goodness," exclaims the blonde, "I left my baby on the bus!"

שרה16

New member
ממש לא מצחיק../images/Emo4.gif

מזכיר לי בדיקה המונית... של פרוקטולוג

yaely2

New member
מנהל
דני, זה באמת עשר ו......./images/Emo26.gif

שלום כולם שלי,
באמת מצחיק, זה מה שעושים מהבלונדיניות היפות. אני חושבת שזה פשוט מקנאה. שמעתי הבוקר שיש בתל אביב 3 ימים לגימלאים בפארק הירקון (גני יהושוע), שלושה ימים משעה 10 בבוקר בערך, עד אחה"צ כל מיני מופעים חינם לגימלאים. מישהו יכול לברר מה זה? ואם זה אכן טוב כפי שזה נשמע, אולי נלך יחד באחד הימים? או אפילו בכמה ימים? ניסיתי למצוא באינטרנט ולא הצלחתי. יעלי

באיה

New member
יעלי, אני שמעתי על ההפנינג

לגמלאים בפארק הירקון. אלא שאני שמעתי על יומיים, ראשון ושני הקרוב. שמעתי את זה במועדון לקשישים אצלנו (שכונה תומחת) שם גייסו אותי להיות מתנדבת. ביום שני יוצא מאצלנו אוטובוס, ומשום מה לא בא לי ללכת. (אולי בגלל שהחברה קשישה מדי בשבילי) לא קיבלנו תוכניה, אלא הכל בעל פה. אמור להיות שם, קונצרט, הרצאות, תארוכות ולא זוכרת יותר.

dani 123

New member
עלתה תמונה חמודה אבל לא של

בלונדינית עם או ללא בגדים

למעלה