שבת שלום חברה

V e g

New member
שבת שלום חברה../images/Emo197.gif

שרשרו את המלצותיכם לסופ"ש הנוכחי כאן. ובלי חס וחלילה לפגוע באלה שצמים, אפשר לדבר גם על מה שמתכננים לעשות בכיפור אלה שכופרים כמוני (סרטים, וכו'). שיהיה אחלה סופ"ש

kittycatbone

New member
המממ..

קיבלתי השבוע ליומולדת מחברה את החדש של pearl jam והוא ממש נחמד^^
חוץ מזה.. הממ חרשתי על השירים takin over me ו-my last breath של אוונסנס בשביל ללמוד ולהקליט את הכינור שבהם... אז הם כל הזמן בראש שלי עכשיוXD אהה, וגיליתי אתמול! שהשיר suicide is painless זה סוגשל סטנדרט מלפני הממ.. המון זמן! כשבכלל חשבתי שזה שיר של קרן אן והשני הזה מlady & bird, אבל אז פתאום שמתי לב שיש לי על המחשב את השיר עם אותה כותרת של manic steet preachers וזה היה אותו שיר
אז חיפשתי קצת ובקיצור זה מה שגיליתיXD זה שיר ממש ממש חמוד

scooby4

New member
Suicide Is Painless

Theme from M*A*S*H-- תקשיבי לגירסה של ביל אוונס, יותר יפה משל קרן אן- ב"You Must Believe in Spring".

kittycatbone

New member
יאפ,

שכחתי לציין גם שזה ידוע בתור theme from mash ויא- אני אחפש את הגירסא של ביל אוונס, מאוד מסקרן אותי לשמוע איך הוא עשה את זה!

מה יש גרסא של ביל אבנס לשיר הזה?

של מי השיר עצמו? מצחיק שזה שיר עם מלודיה חביבה אבל מילים דכאוניות או שואה אקונומית (אזכור * )

scooby4

New member
הייתי רוצה לראות מלא סרטים

ביום כיפור, אבל אין מנוי לספריית וידאו ואין כל כך שידורים בטלוויזיה חוץ מאולי איזה מרתון סרטי אימה ומתח, אני מנחש, ב- TCM. כנראה אני פשוט אאלץ לקרוא ספר. ולהקשיב להמון מוזיקה, כמו תמיד. ולאכול. הרבה. בכוונה. מישהו קרא את הראיון עם מאיה בוסיקלה במוסף סוף-שבוע של הארץ? דיכוי סיני?

V e g

New member
בשביל זה

כשקניתי את המחשב, קניתי גם חוט לחבר אותו לטלויזיה, כי לראות סרטים במחשב זה באמת באסה. אבל גם לקרוא ספר זה סבבה.

scooby4

New member
תלוי איזה ספר!

יש לי את האוטוביוגרפיה של מיילס דיוויס, באנגלית... שקיבלתי אותה רק מלפני כמה ימים אבל נדמה לי שאני לא מתקדם איתה לשום מקום. יש לי את "עם אורז לא מתווכחים" שעוד לא יצא לי לקרוא ממש, של קסטל-בלום, ועוד ספר של ג'יי.די.סלינג'ר- "9 סיפורים", שהתחלתי ולא אהבתי. אף פעם לא קראתי ספר פעמיים, אבל אולי אני אקרא את "המוות והפינגווין" עוד פעם-- מישהו פה קרא את זה?! זה לא הדבר הכי טוב שהודפס מאז המצאת הדפוס?! במחשב שלי יש מקום לעוד 2 מגה, זהו בערך. סרטים אצלי זה רק ב'יוטיוב', וגם זה רק קליפים של להקות משנות השמונים שתמיד מצחיקים אותי.

V e g

New member
../images/Emo6.gif

אויי...קליפים פרימיטיביים של אייטיז עם הלוק הזה יכול להיות היסטרי...מת על זה

kittycatbone

New member
המוות והפינגווין../images/Emo2.gif

לי ולחברה אחת שלי [ועוד כמה בעקרון] יש איזה קטע עם פינגווינים
ובהפסקה אחת בין שיעור תולדות האמנות הסתכלנו על הכריכות בספרייה וניסינו לזהות ציוריםXD כלמקרה
ראינו פתאום שיש שם את הספר הזה
וזה נשמע כל כך גאוניXDDD במיוחד בגלל הקטע של הפינגוויניםXD

אני אישית לא מת על עוגת קצפת...

אני שומר את ההנעות שלי ללאכול לא כשר ליד אנשים ששומרים...או לאכול דברים מגעילים ליד אנשים שזה עושה להם בחילה...

FunkyMonk

New member
אתה לא מבין...

אני והאיש למעלה אוכלים הרבה בכוונה, לא כי אנחנו רוצים, אלא כי אנחנו חייבים. ביום כיפור, בגלל הצום, המשק מפסיד מאות אלפי שקלים, כשאנשים לא אוכלים. הדבר היחידי שאני עושה, זה לשמור על איזון במשק הישראלי, בכך שאני אוכל את הכמות של אלו שצמים. (בד"כ היחס הוא של 1:2.5, כלומר, אני אוכל אוכל של שניים וחצי אנשים ביום כיפור) אחרת, היית רואה אינפלציה מטורפת במחירי המזון בשבוע שלאחר יום כיפור, וזה היה יכול לגרום לפגעים רבים במשק הישראלי. אתה מבין, אחרים צמים, ואנחנו שומרים על משק יציב. זה רק בשבילכם.

Roy1232

New member
ג'ונע,

אם תאכל ביום כיפור יפגע בך ברק? מה המטרה של יום כיפור, אני לא חושב שאלוהים בודק אחד לאחד אם אנשים אכלו ביום כיפור
נגיד, חוץ מהסיבה שככה נהוג, למה אתה צם ולא מדליק מחשב? אתה אשכרה מאמין שזה ישנה משהו? התורה נכתבה לפני הרבה מאוד זמן... כל הבולשיט הזה של חשמל ואש הוא רק פרשנויות. ולגבי הצום, אני עדיין בהתלבטות אם לצום השנה... איך שיבוא לי
מה שבטוח אני אנצל את החופש להרבה מאוד מוזיקה ומחשב.

jony543

New member
סיבה פשוטה

בכל יום רגיל אני חושב על הדברים שמעסיקים אותי כמו מה הדבר הבא שאוכל, מה השיר הבא שאשמע? לאיזה אתר אני יכנס באינרנט? מה אני אנגן בגיטרה? מה התוכנית הבאה בטלויזיה? אולי לצאת לחבר או משו... הבנתם תכוונה ביום כיפור, שכל הדברים שמעסיקים אותי ביום יום לא קיימים [אוכל, מוזיקה, מחשב טלוזיה, חברים וכו'] אז יש יום אחד בשנה שאתה יכול לחשוב עם עצמך. באמת פשוט לחשוב על כל הדברים שקרו לך. לאו דווקא להביע חרטה הרי אני לא יכול לכפר על זה שכל שבת אני הולך לים ושומע מוזיקה וגם לא בדיוק שומר בשר-חלב כמה זמן שצריך זה בשביל לחשוב עם עצמי זה הכל ועוד דבר בין הטובים שיש ביום כיפור זה התחושה הזאת שיש בבית כנסת בצאת החג, בתקיעת שופר. זה אחד הדברים שאני אוהב בזה!! בקיצור, יום מיוחד, פעם בשנה, זה שווה!

למעלה