שבת שלום חברה

פוֹלי

New member
תיכנונים

5 אנשים, בית של ידיד, טרילוגיית שר הטבעות - גירסאת הבמאי (לא שזה עקרוני כי אני מדקלמת כבר את כל הגירסאות בעל פה), אוכל רגיל, לא יוצאים מגידרנו כדי לעשות ריח לשכנים שצמים, ומעבירים את הזמן בבירבורים ובצחוקייה. רק שיעבור מהר, נורא מדכא כל השקט ברחובות.

כבר עשיתי....

שלוש פעמים...(מתוכן פעמיים לבד, כי אף אחד לא רצה לחזור איתי על החוויה). אכן גירסאות במאי (שיושבות אצלי על המדף מסודרות יפה יפה..) אלה 12 השעות הנפלאות ביותר שאפשר לבלות...במיוחד ביום כיפור..שלא לדבר על כמויות האוכל בכלל והסוכר בפרט שאפשר לצרוך במהלך הסרטים האלה...

Roy1232

New member
שר הטבעות אחת מיצירות המופת שיצאו

אי פעם, בסרט או בספר. פשוט כיף...

The Girl Who

New member
רעיון טוב לעשות מרתון של שר"ה..

למרות שגם אני זוכרת הכל בעל פה... הלכתי לפני כמה שנים למרתון שנעשה בקולנוע..הוו היה כיף. 12 שעות עם מעריצים מחופשים להוביטים. הזוי. אני בכל אופן, אסתפק כנראה בשני הצריחים ובשר"ה מצויר.

בתכנון לצפות

הופעות: פולס של הפלוידים. אין דה פלאש לייב - הופעה חי של רוג'ר ווטרס. אלבומים חדשים: רדיוהד The Bends סרטים: fun with dick and jane (אני יודע שזה נשמע כמו שם של סרט פורנו...
) גם אני כופר בדת שביום כיפור אוכל כפול כהרגל מותנה.
תהנו לכם ביום כיפור, כופרים קטנים!

BogN

New member
חודש חדש מתחיל = דיסקים חדשים ../images/Emo13.gif

אני כל 1 בחודש מזמין 3 דיסקים, אני צריך את עזרתכם לדיסק השלישי. אני בינתיים קונה את: Radiohead - Pablo hoeny Perl Jam - Ten עכשיו אני עוד לא רוצה לקנות את amnesiac כי בא לי קודם להכיר את פאבלו האני. בא לי להתחיל לשמוע להקה חדשה, בסגנון קצת שונה... יש המלצות?

SilverChair

מאוד הושפעו בדיסק הראשון מפרל ג'אם - היום עושים מוזיקה שונה לגמרי. או אולי Garbage? או לחילופין איאן בראון (או להקתו העתיקה Stone Roses)? או ממש לחילופין, הדיסק הראשון של Royksopp מעולה... ואם בא לך ממש ממש להשתגע, חפש את Saul Williams. כמה רעיונות מהשרוול...

Roy1232

New member
כן... גם אם תתחבר לז'אנר וגם אם לא

ההמלצה שלי היא שעדיף שתשמע את KID A כמה חודשים טובים, שייתפס לך בראש. הבעייה אצלי זה שהגעתי אליהם בלי סדר מסויים - ולא ידעתי איך אני בכלל ניגש לאמניזיאק שהרבה יותר מוזר מקיד א'. תן לזה את הזמן.

מה, מה הקטע??

אני קוראת כבר כמה זמן הודעות של אנשים פה "תשמע קודם את זה ואח"כ את ההוא", "הסדר הנכון להכרת רדיוהד הוא..", "אל תקשיב לאמניזיאק שלוש שעות לאחר שאכלת סנדביץ' עם גבינה".. מה???? תנו לאנשים לשמוע איזה מוזיקה שהם רוצים, מתי שהם רוצים! אז הוא יקנה את קיד איי, ישמע פעמיים ולא יאהב.. ישים בצד ואחרי חודש פתאום ישמע את הדיסק שוב ויאהב. או שאולי זה יהיה הדיסק שישנה את חייו. אז אתה לא ידעת איך "לגשת" לאמניזיאק, סו וואט? תן לבנאדם לקנות דיסקים בשקט.

Roy1232

New member
חחחח...

יש כאן אנשים עם הרבה מאוד מטען... קחי את החיים בקלות, אל תהיי כבדה
אז כולה המלצתי לו. המלצה היא לא חובה, שינהג כראות עיניו... אה, ואל תשמעי את השיר I MIGHT BE WRONG בלילות ירח מלא לאחר שנטבלת באמבטיית עיני צלופחים במשך שעתיים ושש עשרה דקות.

scooby4

New member
אהבתי!

ולא להקשיב ל- "Skttrbrain [Four Tet RMX]" מיד אחרי שקניתם נצנצים אדומים ב- 2.99 בחנות המובילה לתחפושת ואביזרי כתיבה באור-יהודה, "הפיראט האדום".

למעלה