שום מכתב התנצלות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
סבתא רות,אני - כמו אמא של עמית וכמו הרבה אחרות כאן בפורום (כך אני מאמינה - אני לא מדברת בשם כל האחרות/ים) - לא חושבת שצריך יותר מהתנצלות מילולית... אמנם, נכון - מספיק היה להעיף אותה מילולית מהמקום - אבל אחרי שקראתי את הסיפור הזוועתי של ה"למה" - אני מאוד מבינה את ה"איך".... זה לא שאני חושבת שלהרים ידיים - זה פתרון - לחמה או לכל אדם אחר - אבל זה נעשה.... החמה הזאת, רעה, מתעללת, אכזרית, מטומטמת... סליחה - הכינוי הזה פותר אותה מאשמה... היא לא מטומטמת - היא פשוט שטנית
כמו שכתבתי כבר קודם.... צריך לחכות קצת, לתת לדברים להירגע ואז להתנצל על הסטירה בלבד... אני לא חושבת שצריך לפתור את החמה ללא התנצלות על הדברים שהובילו לסטירה - היא הרי הוציאה אותה מדעתה
גם החמה צריכה להתנצל
עוד לא שמענו מה עמדתו של הבעל בכל זה - אבל אני חושבת שהוא בפרוש צריך לגרום לאמא שלו להתנצל על כל מה שאמרה ועשתה לאישתו
ועצה אחרונה - לעולם לא לתת לה לפתוח שוב את הפה בנושא הקשור לגידולה של הילדה ולדרך ניהול חייהם... אין לה שום דבר טוב להגיד... שתשתוק
- אסור לתת לה להגיד דברים ולהעלים עיין או להעמיד פנים שלא נאמרו - לפי מה שהבנתי מהתיאור האחרון - זו אישה עם תכונות שטניות - וככל שיתנו לה לדרוך עליהם - היא תמשיך ותעשה זאת בעוצמות הולכות וגדלות כל הזמן
סבתא רות,אני - כמו אמא של עמית וכמו הרבה אחרות כאן בפורום (כך אני מאמינה - אני לא מדברת בשם כל האחרות/ים) - לא חושבת שצריך יותר מהתנצלות מילולית... אמנם, נכון - מספיק היה להעיף אותה מילולית מהמקום - אבל אחרי שקראתי את הסיפור הזוועתי של ה"למה" - אני מאוד מבינה את ה"איך".... זה לא שאני חושבת שלהרים ידיים - זה פתרון - לחמה או לכל אדם אחר - אבל זה נעשה.... החמה הזאת, רעה, מתעללת, אכזרית, מטומטמת... סליחה - הכינוי הזה פותר אותה מאשמה... היא לא מטומטמת - היא פשוט שטנית