שבת שלום לכולם: אני חדשה כאן

הילה ס

New member
דעה של אחת מבחוץ

שלום לך נואשת, קפצתי לפורום הזה כדי להעביר זמן עד שהקטנצ´יק יתעורר. למזלי יחסי עם חמותי הם טובים למדי אבל כשקראתי את מה שכתבת הזדעזעתי. הדבר שלי הכי הפריע היה שהיא העירה לך לגבי הבאת ילדים נוספים ואם (ואני מדגישה אם) היא ידעה שעברת הפלה מדובר באשה שהיא פשוט רשעית! אם אני הייתי נמצאת באותו מצב כמוך כנראה שהייתי מגיבה אותו דבר. ועד כמה שהדבר מצער בעלך יהיה חייב להבין את הפגיעה הענקית שנעשתה לך ורק לך ודמעות של זעם עולות בי. שוב, התייחסותי היא להערה הספציפית והנוראית על הילדים הנוספים . אני חושבת שעל בעלך להבין את הפגיעה הנוראית שמשפט כזה פוגע באישה שעברה טראומה גופנית ונפשית כהפלה. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, ושיחסייך עם בעלך יחזרו למסלולם.

הגנובה

New member
כמה שאני מבינה את זה....

גם אני עברתי הפלה לא מזמן. הייתי צריכה המון כוחות כדי להתגבר ולעבור את זה. לא יודעת איך הייתי מגיבה לילים קשות כאלו.

bertap

New member
לנואשת שלום

היא יצאה איתך בזול אני היתי מעיפה אותה מהחלון

Daisy1

New member
נואשת יקירתי!

כמי שעברה מסכת של "הערכה" מצד חמותה, אני מזדהה עם מה שעשית לחלוטין. חמותי אמרה לבעלי (בנה) שאני אמא רעה כשבני היה תינוק, היא כל-כך נכנסה לי לנשמה כשהוא נולד שרק ראיתי אותה חטפתי עצבים ורעידות בכל הגוף. כבני היה בן 4, חמותי טענה שאני מתעללת בו כי שלחתי אותו לחדרו להרגע. ובין לבין היו כל הזמן ירידות, אמירות, ביקורות. מעולם, אף פעם אחת לא שמעתי ממנה מילה טובה אחת. רק תחרות סמויה. אאח, אם רק היה לי האומץ להעיף לה סטירה לחי מצלצלת. שתלמד על בשרה שמי שעובר את הגבול כלפי מישהו אחר שלא יצפה שאחרים לא יעברו את הגבול כלפיו. ועכשיו -מה עושים? כלום! גם לך מותר לכעוס! התנצלת? התרפסת? מספיק! גם על בעלך (בנה) מותר לך לכעוס שהרשה לאימו ללכת כל-כך רחוק כלפי אהובתו ובחירת לבו - את! שתלמד להתנהג, שתלמד לשים פילטר דק במוח לפני שהמילים יוצאות לה מהפה. שתלמד שאת חמומת מוח, שלא כדאי להתעסק איתך. ובתך? בתך תגדל יפה מאוד, לתפארת! וסבתה תדאג להעריך את אימה כיאות! אבל מה... להבא, תשתדלי לא להעיף לה יותר סטירות לחי. לא קרה כלום! פשוט לימדת אותה לקח שלא תשכח כל-כך מהר! מעז יצא מתוק!

אני לא בעד פרחים

לפחות לא עכשיו..... אי אפשר כשהרוחות סוערות פתאום להגיע עם זר פרחים. לחטוף סטירה זה משפיל ולא נעים ולסטור למישהו בדיעבד יושב כבד על המצפון. פרחים וכל מיני כאלו נסיונות להתנצלות לא יראו כנים כרגע מאחר וחמותך נמצאת במקום מאוד פגוע. גם אם לפרחים תהיה כוונת התנצלות הכי כנה שבעולם הם לא ישדרו זאת. אני לא ידועת מי זו חמותך, איזה טיפוס היא. אבל אם אפשר לדבר איתה אז ללכת על זה. אבל לא בבית שלה (זה כאילו את באה לתקוף אותה במבצרה) ולא בבית שלך (שמן הסתם יעלה ויציף בה שוב את עלבון הסטירה). מקום ניטראלי. בית קפה
למשל. אפילו בקשי שיתוף פעולה מבעלך. שיקבע איתה בבית קפה ובמקום שהוא יופיע תחכי שם את. אם היא רוצה להשלים ולקיים מערכת יחסים בריאה בין כלתה, אם נכדתה, היא תשב ותקשיב. ואת, אל תבואי ותטיפי לה. אל תאמרי לה: את מפריעה לי...... את לא נותת בי אמון...... את פוגעת בי..... וכו..... דברי מהמקום שלך, מהמקום שרוצה להיות חברה טובה. ממקום שניפגע לעיתים מהערות עוקצניות כמו האגוזים והשיניים ואלוהים בתזמון כל כך גרוע, אחרי הריון שנפל. כן, גם ההריון שנפל לא תורם למצב הנפשי וההורמונלי התקין של הגוף. צריך שניים לטנגו ואם היא תסכים ללמוד יחד איתך את צעדי ריקוד ולתאם את הקצב אז עליתן על הדרך הנכונה. אם תיתקלי בסירוב מוחלט, לפחות תדעי שאת את שלך עשית ובאמת מכל הלב. רק חכי קצת, תני לכעס מעט להתפוגג אבל אל תשכחי, צריך להכות בברזל בעודו חם. . . . . . . . . . ורק עוד משהו אחד קטן..... באחד המשפטים שלך אמרת כדור בראש, אני מקווה שהתכוונת לכדור מהסוג הזה...
או מקסימום
נגד כאב ראש...

עדוש

New member
שום פרחים ושום נעליים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז אוקיי- קרה מה שקרה! סיטואציה לא נעימה לא לך ולא לחמותך! אבל את את שלך עשית! התנצלץ לפני חמותך, התנצלת לפני בעלך, וזה בהחלט מספיק. חמותך בהחלט לא הייתה צודקת כשאמרה את הדברים שאמרה.דבר כזה לא אומרים לאף אשה בעולם, במיוחד אחרי המקרה הטראומטי שעבר עלייך. גם היא חיבת לך התנצלות! כל מה שנשאר לך עכשיו זה רק לחכות, אם היא תרצה להבין גם אותך, היא כבר תיצור איתך קשר, ואם לא, לא הפסדת הרבה. אני רק מקווה שבעלך יבין את הצד שלך וזה לא יגרום לקרע ביניכם. מקווה שתרגשי יותר טוב נפשית ופיזית.

רגע רגע, לפני הנעליים...../images/Emo4.gif

"ואם לא, לא הפסדת הרבה..." ומייד אח"כ כתבת: "אני רק מקווה שבעלך יבין את הצד שלך וזה לא יגרום לקרע בינכם..." אם ייגרם קרע בינה לבין בעלה זה הפסד גדל לא? אם הסבתא לא תבקר את נכדתה בשל המריבה הזו, "הנענשת" היחידה היא הנכדה. (אני בטוחה שהסבתא אוהבת אותה). אני גם לא מאלו שדוגלים בהתרפסות וחנפנות. כשבנאדם טועה
הוא טועה. יש שתי דרכים לפתרון הבעיה:
לחכות ולחכות ולחכות ולחכות..... שהחמה תבין שהיא גם צריכה להתנצל. יכול להיות שהיא לא תתנצל אבל אז היא כבר הסירה מעצמה את האחריות.
לקחת אחריות על המקרה ולנסות לפתור אותו, בכל דרך מכובדת. מאוד קל "להקפיא" בעיה - מאוד קשה לפתור אותה. אך ההתמודדות עם הבעייה רק מחזקת, מחשלת ותוכל להוסיף ליחסים תקינים במשפחה. ככה אני חושבת...

מר שולץ

New member
אני חושב שאת צריכה

להשעות את עצמך עד סוף העונה ןלהחזיר את סרט הקפטן!

למעלה