שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo70.gif

בנוהל הרגיל, מוזמנים להעלות ההמלצות וההגיגים שלכם, לסופ"ש זה. כמובן, מיותר לציין שאתם גם מוזמנים לעדכן אותנו לגבי כל "חדשה חמה" לגבי רדיוהד, או אם ראיתם קליפ מעניין שלהם, או כל דבר אחר. עוד הצעה: במקביל להמלצות הרגילות, אפשר גם להקדיש "קליפ סופ"ש" (למשל לינק ל-youtube) כלשהו שתרצו לחלוק עם השאר פה (כמובן לאו דווקא של רדיוהד). שיהיה סופ"ש נפלא לכולם. נ.ב. לאלו שכן יש חופש, איך אתם מנצלים אותו עד כה? עובדים בחופש? חו"ל? הופעות בחו"ל? פרטו, נמקו, ציירו, הדגימו ובארו תוכניותכם

kittycatbone

New member
סופ"ש!! ^^

המחשב שלי עדיין נדפק
אני לא מצליחה להתקין מחדש את הווינדוס, ואני לא רוצה להביא לאיזה חנות מחשבים ל"תיקון" כי חוץ מהעובדה שזה עולה כסף אני מפחדת שיעשו למחשב שלי דברים רעים!! (ונא לא לפרש את זה בצורה ... לא נחמדה
) אניוואי, סופ"ש....?? אני חושבת שאני אמשיך להתכונן למתמטיקה!! אני חייבת להתכונן טוב לבגרות ביום רביעי בגלל שדי.. נכשלתי במועד א' ואני לא יודעת טוב
חוץ מזה.. אין לי הרבה מוזיקה להמליץ עליה! ותוכניות לחופש! ->אני טסה ב-23 ליולי לצרפת כרגיל ^^ אני אקנה לי סוף סוף דיסקים בדיוטי פרי, אחרי שלא קניתי לי דיסקים כבר המון זמן
והממ.... מקווה שאני גם אהנה!!! להלהלילי. הממ זהו. אולי אניאוסיף אם פתאום תהיה לי איזה להקה או מישהו להמליץ עליהם!

בהצלחה בבגרות:)

דונט וורי מועדי ב' תמיד קלים יותר, במיוחד השנה... איזה מועדי א' דפקו השם ירוייחם! בהצלחה בכל מקרה:)

libro

New member
../images/Emo207.gif - שאלה לגבי הבגרות במתמטיקה

גם אני מתכוון לעשות את מועד ב' ביום רביעי.. שלוש יחידות. כשהייתי בתיכון עוד לא היו נקודות צבירה עם 7 שאלונים, זה היה מחולק ל שלוש ארבע וחמש יחידות... אז בתיכון עשיתי רק יחידה אחת ולשניה לא התעוררתי בבוקר :p- ידוע לכם אם היחידה הזו נחשבת איכשהו ואני אוכל לעשות רק שני שאלונים במקום שלושה? ועוד שאלה, לגבי החומר, זה מספיק ללמוד לשלוש יחידות מ "המאגר" גם אם הוא מלפני שנים? THX

אין לי מושג בקשר לאם זה תופס...

את זה תצטרך לברר לפני איפשהו... בקשר למאיפה ללמוד, אני מציע לך לקנות מיקוד של השנה 2006, שם יש בדיוק את החומר שצריך ללמוד בדיוק לבגרות. אני לא מאמין שהמאגר שיש לך מלפני שנים טוב, בטוח יש שם תרגילים שעדיין רלוונטים אבל לא כולם. פשוט במיקוד מראים לך בדיוק מה אתה צריך ללמוד, ואיזה נושאים ירדו ומה נשאר. בהצלחה:)

libro

New member
הממ... תודה..

בר לא נשאר זמן ללמוד גם ככה. העניין הוא שבמאגר אמור להיות כל החומר שיש, והמיקוד של מה לא צריך לבגרות מופיע באינטרנט.. אז נראה כבר ..

המלצות...

קודם כל, סופ"ש נעים בהחלט.. מוסיקה: אני ממליץ השבוע על אלבומו האחרון של סר פול מקרטני - chaos and creation in the backyard אלבום מדהים מכל המובנים. במיוחד בהתחשב בעובדה שבגיל 63 (אם אני לא טועה) מקרטני עושה מוסיקה טובה יותר מרוב המוסיקאים שם בחוץ - אחרי יותר מ- 40 שנות יצירה, הבאר של הבחור טרם יבשה. זהו אלבום אופטימי ונעים והמפיק שלו הוא לא אחר מ (תופים) נייג'ל גודריך. בקיצור סוג של יצירת מופת... לגבי סרטון - כנסו ללינק, אני מבטיח הנאה מרובה:)

Knives Out

New member
השגתי את האלבום של מקרטני

בהמלצתך ונהניתי מאוד. :) אהבתי במיוחד את השיר הראשון, פופי וקליט.

lifahead

New member
הו.

http://youtube.com/watch?v=0NH2w2mV0eU&mode=related&search=pj%20harvey פי ג'יי המלכה.:}

libro

New member
פשש.. איך את תמיד מביאה את הדברים

המגניבים האלה, שאין לי מושג איך היינו מגיעים אליהם בלעדייך :)

libro

New member
אגב, חבל רק על התחקיר הלקוי שלו

מר אוחובסקי היקר, טעה טעות קטנה שמעידה על ליקוי בתחקיר- חבל, לא מתאים לו. את העטיפה לא צייר ת'ום יורק, אבל סטנלי דוונווד. מגיע לו קרדיט..

Knives Out

New member
מפרגן מפרגן..

אבל די מעצבן.. אני ממליץ על Twilight Terror של להקת Pavement במיוחד בגלל שאנחנו מדברים על דיסקים שהופקו ע"י נייג'ל גודריך.

vegetable man

New member
ביקורת סטנדרטית וצפויה

זה רק אני, או שכל המבקרים מתנצלים עמוקות על כך שהאלבום החדש מוצא חן בעינהם? כצפוי, גם אוחובסקי מאשים את רדיוהד שהם לא כותבים שירים שאפשר לשיר מאז דה בנדס, ומשועמם כמו שאר המבקרים מהשירים ה"מופשטים" שרדיוהד כבר כותבים מעל לעשור כהגדרתו, ולא חוסך מאיתנו את תפיסתו על כך שרדיוהד בעצם גרועים. הוא תולה כמו כן את העובדה שהדיסק יותר קליט, יותר דיסק של שירים, בכך שרק יורק מעורב בו ולא רדיוהד. וכמובן שגם כשזה מוצא חן בעיניו, הוא אומר שהדיסק יומרני בכך שהוא לא יומרני. מבקרים הם בור ללא תחתית.
אבל העיקר שהוא יכול לזייף את השירים מכל הלב באמבטיה. עכשיו אני רגוע

Knives Out

New member
מעצבן אותי שהוא אמר..

שכל המעריצים הגדולים יסכימו שרדיוהד לא עשתה עוד יצירת מופת מאז Ok Computer .

vegetable man

New member
זה דווקא נכון

אלא אם מחשיבים את KID A, שבעיניי הוא המשך ישיר ל-OC, אבל אין לו את הקלאסיות שיש ל-OC. OC תמיד יחשב כקלאסיקה. Amnesiac ו-HTTT אינם ברמה של קודמיהם, ובעניין הזה אני מסכים - אבל מה לעשות, אי אפשר להיות בשיא כל הזמן. אפשר להתווכח על טיבם, אבל מאסטרפיס הם לא. עדיין אני די אוהב אותם

למעלה