שבת שלום לכולם

libro

New member
indeed

אלבום לא חייב להיות מסטרפיס בשביל להיות איכותי.. במקרה של אמנז'יאק הוא אלבום איכותי וחשוב, במקרה של HTTT הוא אפילו מדהים. קידא הוא בעיניי אלבום מופת. האלבום הבא של רדיוהד- אני לא מצפה ליותר מדי, כי בטוח יהיה שם משהו שאני מאוד אוהב, וגם אם לא, אני מודע לעובדה שהלהקה בשלב די קריטי, בעיקר בגלל שת'ום אמר מה שאמר בריאיון לפני כמה חודשים "רדיוהד הפכה למפלצת שצריך לדאוג כל הזמן להאכיל אותה. וזו להקה, שאני לא בטוח שאני רוצה להיות בה". אז כמובן שאני מקווה לזכות ולשמוע עוד כמה אלבומים של רדיוהד לפחות, לפני שיתפרקו. מה שבטוח, עדיף שיתפרקו מאשר שישארו כמו אואזיס או סוויד=עשו את שלהם בשני אלבומים, לא הלך להם בשאר, אף אחד לא ממש מתעניין מה הם יעשו בעתיד, אבל הם עדיין מוגדרים כלהקה. אז ת'ום, גם אם תחליטו להתפרק בעוד כמה שנים, למרות שאתם משחקים אותה כאילו הכל בסדר כולנו יודעים שמשהו בפנים משובש, לא נורא בכלל. צודק, כל הכבוד, אוהב אותך, מעריך אותך, ת'ום תעשה לי עיפעוף עקום ורוטט! את עצמכם כבר הוכחתם, והרבה מעבר לכך. אני לא אפסיק לשמוע את האלבומים שלכם עד שימאס לי ממוסיקה בכלליות.

vegetable man

New member
מה הקשר, אני לא קשור?

במה אני "לא קשור"? נדמה לי שהתייחסתי ל-KID A בתגובה שלי, לא?

whatever4

New member
לא ממש אהבתי את הביקורת.

דווקא לפני שבוע או שבועיים הייתה ביקורת מעולה ב-7 לילות על האלבום. לא כולה סימפטית וחיובית אבל מאוד מדוייקת בתיאור התחושה שהאלבום הזה מעביר.

DOCTOR ROBERT

New member
ערב טוב ושבאאאאאאאאאאאאאת שלום.

המלצות: Tom Waits - Rain Dogs וואו! אחלה אלבום. מפחיד, מוזר, סוריאליסטי, מעוות. המוזיקה היא שילוב של קברט, מוזיקה רוסית, סינגר-סונגרייטר, ואוונגרד. מומלץ. שירים מומלצים: Singapore, Cemetery Polka, Tango Till They're Sore, Rain Dogs. Led Zeppelin- Led Zeppelin II יש לי אותו עוד ממזמן, וחרשתי אותו למוות, אבל קצת חזרתי אליו בשבוע האחרון, ושמתי לב שאף אחד לא המליץ כאן על לד זפלין. רוק כבד ובלוז-רוק כמו שהם צריכים להישמע, ומי שלא אוהב - מפסיד. באמת שמפסיד. שירים מומלצים: Whole Lotta Love, What Is And What Should Never Be, Heartbreaker, Moby Dick, Bring It On Home. מי שבאמת מבין בלד זפלין יודע שעל הבמה הם יותר טובים מבסטודיו. בהופעות הם נהגו לנגן את BLACK DOG, מלד זפלין 4, עם פתיחה שהיא בעצם הריף של השיר האחרון באלבום הזה- BRING IT ON HOME. ענקים. קליפ סופ"ש: קליפ ל-IMMIGRANT SONG, של לד זפ, שהוא, ללא ספק, שיר נצחי: http://youtube.com/watch?v=fGQ1smGGrvs&search=IMMIGRANT%20SONG%20LED%20ZEPPELIN

Paranoidd

New member
וואו..פעם הייתי שומע הרבה לד זפלין.

.. אבל די שכחתי בזמן האחרון בגלל החיפוש אחר מוזיקה יותר מורכבת וכן באמת טוב להיזכר בזה...לא הייתי שומע הופעות שלהם ...ובאמת שמעתי שהביצועים שם הם משהו...הכרתי רק ביצוע אחד לבלאק דוג... אז אלך להקשיב להם עכשיו .. חח

DOCTOR ROBERT

New member
תראה, בעיקרון כל השישה הראשונים.

אבל להתחלה, הכי טוב ללכת על LED ZEPPELIN 4. הוא הכי מגובש מבחינה סיגנונית, הכי קליט, ועם השיר הכי ידוע שלהם (למרות שעליי הוא נמאס)- STAIRWAY TO HEAVEN.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני התחלתי עם הרביעי,

הוא לא בהכרח הכי טוב מבין ארבעת הראשונים (לדעתי הראשון הכי טוב) אבל דיי קל להתחבר אליו, יש שם את בלק דוג, וסטרווי תו הבן שאתה בטח מכיר, ו.. זהו.. אלבום פשוט טוב. למרות, שעככשיו כשאני חושבת על זה, לראשון התחברתי הרבה יותר מהר
אז תנסה אחד משני אלה..

לך כרונולוגית

זה הדרך היחידה שאני מסוגל לחשוב עליה. הם התפתחו בצורה מסויימת, ואם שומעים אחד אחרי השני, שומעים את זה טוב. בכל אופן, אין להם דיסק שהוא פחות מיצירת מופת.

Mode Designer

New member
physical graphity

בהחלט לא הקליל ביותר לשמיעה אבל, לדעתי, המשובח ביותר שלהם, ובכלל אלבום שכל המוסיקאים לדורותיהם צריכים להכיר. השיר achiles last stand פשוט יצירת מופת על-זמנית...וסתם אנקדוטה, פורטיס פעם בחר אותו כאלבום שהיה לוקח לאי בודד... האזנה נעימה!

DOCTOR ROBERT

New member
אכילס נמצא בכלל ב-PRESENCE.

וד"א, כותבים PHYSICAL GRAFFITI, לא כמו שאתה כתבת.

vegetable man

New member
נכון ונכון

בכל מקרה השיר שהיא הזכירה באמת נהדר, אבל האלבום הזה כבר מעט פחות טוב כבר. ה-6 הראשונים הם המומלצים...

Mode Designer

New member
תודה על התיקון וההמלצה נשארת בעינה

האלבום משובח והשיר שלקוח מ - presence כנראה בתת מודע שלי משוייך לפיזיקל גראפיטי כי presence פחות איכותי ממנו, לפחות לדעתי. אגב, אני את, לא אתה.

libro

New member
דוקטור, יש לי שאלה

תגיד, אתה באמת באמת באמת בן 12? זתומרת, אני מודע לעובדה שהיום ילדים בגילך בכיף יכולים להיות בעלי אינטיליגנציה גבוהה במיוחד, אולי אפילו בוגרים, אבל בילדים בני 12 שמעריצים את sigur ros ושומעים רדיוהד, תום וויטס ולד זפלין (ומי יודע מה עוד), ממש לא נתקלתי.. ויצא לי להכיר ילדים בגילך, הייתי מדריך.. אולי ההורים שלך מוסיקאים?

DOCTOR ROBERT

New member
כן, אני בן 12.

ההורים לא מוזיקאים. אמא אוהבת את הביטלס ומשם רציתי לעבור גם ללהקות וז'אנרים אחרים, והמוכרים בחנות הדיסקים אליה אני הולך היו יותר משמחים לעזור לי. חוצמיזה, אני אוהב לקרוא באינטרנט על אומנים, אז גם זה עוזר לי.

libro

New member
כל הכבוד וכן ירבו

אנשים בגילך שמתעניינים בדברים איכותיים.

scooby4

New member
אני ממליץ להקשיב ל-HTTT

שוב פעם. לפי דעתי זה אלבום מעולה, ואף אחד באמת לא העריך אותו כשהוא יצא משום מה (כנראה שהציפיות היו שונות). אם תשימו לב, יש הרבה דימיון בין האירייסר לבין HTTT. סטריקלי הרמונית-מלודית.

למעלה