שבת שלום לכולם

Latisia

New member
blackholes and revelations../images/Emo35.gif

אני ממליצה בחום על האלבום החדש של מיוז blackholes and revelations. נדמה לי שבישראל זה יצא השבוע. הרבה נורא את החדש, לפני שהאלבום יצא יצא לי לשמוע רק את הסינגל הראשון שלהם מדיסק "supper massive black hole" ונורא התאכזבתי. אני ממליצה במיוחד על: starlight, exo-politics,Map of the Problematique ו- city of delusion. לדעתי הסינגל הראשון שלהם ממש מטעה את השומעים על האוירה האפיינת את האלבום. זו היתה טעות מצידם להוציא אותי :X

DOCTOR ROBERT

New member
אני לא מכיר את שאר השירים, אבל

SUPERMASSIVE BLACKHOLE אחלה שיר! סטלני כזה...

libro

New member
ממההה?!?!?!??!?!?

מיוז הוציאו אלבום חדש! למה אף אחד לא סיפר לי???? אהההההה (היסטריה)

michael meiri

New member
אני אישית

חושב שהאלבום הזה הוא לא משהו, זה נשמע כאילו הם לא ממש יודעים מה הם רוצים מעצמם, אני מתגעגע לרעש של OOS שהוא נשמע כמו מכונת יריה, האלבום החדש הוא פופ מדי לטעמי. נראה כאילו שהם כבשו את הז'אנר האלטרנטיב אז הם עוברים למיינסטרים שלדעתי זו טעות. אבל בכל זאת יש שם רגעים יפים. בכל מקרה אני ממליץ על THE PIPER AT THE GATES OF DAWN של הPINK FLOYD שסיד בארט עוד היה בלהקה ואני חייב לציין שהוא דיי גאון. peace

vegetable man

New member
זאת המלצה מומלצת במיוחד

ואם אתה אוהב את הפסיכדליה של בארט, ודאי תמצא עניין ב-2 הקטעים האינסטרומנטליים (בני כמעט חצי שעה) של פינק פלויד שיצאו בסרט Tonight let's all make love in london. לא מתקבל בקלות, אבל גאוני, כשמבינים.

michael meiri

New member
הידעת?

שהכינוי שלך הוא שם של בי סייד של פינק פלויד וסיד בארט, זה שיר ממש טוב ואני מניח שאתה מכיר אותו. ואני אבדוק את הקטעים שעליהם המלצת...

vegetable man

New member
ידעתי

וגם זאת הסיבה לכינוי שלי...עד כמה שאני אוהב את השיר (שהוא די מזעזע מבחינת המסר שלו), הגיע הזמן להחליף אותו, רק שצריך לפתוח כרטיס חדש ואין לי כוח, אז שיהיה.

Paranoidd

New member
בזמן האחרון חזרתי בצורה מאסיבית ל..

שני האלבומים האחרונים של מיוז ... וממש ממש התאכזבתי מהסינגל שהם הוציאו....כל כך לא אופייני... לא שמעתי עוד שירים מהאלבום ואני מחכה בקוצר רוח...כבר יש ביקורת טובה עליו בידיעות 7 לילות... מעניין מאד אמור להיות...

אני זוכר איפשהו באחד מהאתרים

ביקורת די רעה עליו, נראה לי בוואללה או משהו כזה:\ אבל אם ממליצים פה אז אלך לשמוע:)

Latisia

New member
כן היתה ביקורת מגעילה במיוחד....

מי שכתב את זה לא היה אובייקטיבי בכלל ובא בגישה שמיוז הם חרא. בערך כול הביקורת הם השוואה אותם לרדיוהד, לדעתי אי אפשר להשוות בניהם יותר כבר מאלבום השני שלהם. הם הוכיחו את עצמם כלהקה בעלת אופי עצמאי, זה דבילי. סתם כתבה מלאה השמצות P: אני לא מתיחסת.

למעלה