שבת
בדרך... איזה לק נלבש לכבודה?

סקרמנטה

New member
שבת ../images/Emo47.gif בדרך... איזה לק נלבש לכבודה?

איזה כיף שהימים מתארכים :) היום, השבת נכנסת ב-18:46 (בתל-אביב), אז יש מספיק זמן גם להתלבט בבחירת הלק וגם ללבוש אותו... חחח שבת שלום ומבורך

sHiR TaDmOr

New member
סיפורים לשבת....../images/Emo63.gif

היום כשחזרתי מביה"ס קפצתי רגע לעיר, ונכנסתי לס"פ בשביל לראות את המבצעים שאתמול ניצ סיפרה עליהם...בקיצור, לא מצאתי כלום-כל הצבעים היפים שהיו שם - היו ממש יקרים ולא היה עליהם מבצע\היה לי את הגוון. בקיצור, באסה.
כבר הרבה זמן לא קניתי לק והיום התחשק לי לקנות...
אחרי זה המשכתי במדרחוב ונכנסתי לחנות עם סטנד של שיק, וגם שם לא מצאתי. אוף :( - אחרי החפירות - היום זה כבר היום השלישי שאני עם ה290 של שיק והוא אפילו לא מראה סימני התקלפות. מתה עליו!
שבת שלום !

Harlot

New member
נעלולה, אני מתחילה לחשוד שיש לך חיבה לכחולים

זה מסוכן מאד.

צונית

New member
China Glaze - Ruby Pumps

אז כמו שאמרתי, זה הלק שרציתי לנסות ראשון. גם כי הוא ש-ל-מ-ו-ת וגם כי חבר שלי ממש אוהב לקים "סקסיים" כאלה אז אני מפנקת אותו בלק אחד כזה לפני שאתחיל להתפרע עם הלקים האחרים
אני מצרפת שתי תמונות שלו. הימנית של סקראנג'י השמאלית של מישהי אחרת (שכחתי את השם של הבלוג) במציאות הוא הרבה יותר דומה לתמונה השמאלית מלזו של סקראנג'י. ועל כן כתבתי קודם על שקרים בפרסום, התמונות שלה יוצאות מטורפות אבל לא לגמרי נאמנות למציאות. לא שהוא לא יפה, שלא תבינו אותי לא נכון. זה הלק הכי יפה שיש לי ודי קשה להתעלות עליו. אבל הוא עדיין לא נראה כמו בסווטץ' שלה.

צונית

New member
../images/Emo6.gif

צודקת, הוא באמת איפשהו באמצע. אבל בחייאת, האפקט לבה הזה שיש בתמונה של סקראנג'י.... מאיפה זה הגיע?? בכלל לא רואים בתמונה שהוא עמוס בנצנצים, רק רואים את המרקם הג'לי ואת ה"הארה" מבפנים. אני אמצא תמונה נאמנה למציאות, ויהי מה!

Ultra marine

New member
אני בד"כ די מבסוטה מהצילומים שלה

אני חושבת שממנה היו לי מעט נפילות דווקא..

נופ ר

New member
זה כי היא שמה טופ קואט

גם אצלי זה נראה ככה עם טופ קואט... ואפקט הלבה כמו שקראת לו קרה בגלל שהתמונה יצאה מטושטשת מעט והנצנצים היטשטשו התמונה השנייה בכלל לא קרובה למציאות במציאות הלק מנצנץ בבוקר ובערב בצורה שונה ויש לו יותר עומק...

Come Alive

New member
חח סקראנג'י באמת לא קרובה

אני מתה על רובי פאמפס אבל אני לא מצליחה למצוא את השילוב הטוב של הלק הזה (ושל Dorothy Who?) עם בסיס וטופ קואט ככה שזה לא "ייסדק" (צ'יפ) תוך שעה וחצי מבלי שנגעתי

נופ ר

New member
אני שמתי פושה וזה החזיק מושלם

בייס וקואט, והחזיק מושלם למשך יום עד שהורדתי כדי לנסות לק אחר

Come Alive

New member
מוזר, לי זה לא עזר...

זה פשוט יורד בחתיכו גדולות כאלה. אני מתחרפנת מזה. זה רק עם הלק הזה. עם כל לק נצנצים אחר זה לא קורה

dhara

New member
אני מתחילה להתפתות לרובי פאמפס הזה..

אי אפשר לברוח ממנו זה בכל מקום!!

Forest Girl

New member
tart deco של essie

סליחה על התמונה הגרועה, זה מהסלולארי, אבל עדיף מכלום. כמו שכתבתי למטה, אוהבת את הצבע הזה מאוד.

למעלה