שבת
בדרך... איזה לק נלבש לכבודה?

Forest Girl

New member
ותמונה של הלק שלבשתי עד לפני כמה שעות...

גם אחד מהאהובים עליי. punchy pink של essie גורם למבטים מזועזעים רבים, אבל גורם לי לתחושת של שמחה בכל פעם שאני מסתכלת על הציפורניים, וזה הכי חשוב :)

Come Alive

New member
או מיי גאד,

זה מושלם! כמה שכבות לוקח לך להגיע לצבע הזה? הרבה?

Forest Girl

New member
נדמה לי שכאן זה שתי שכבות.

אולי אפילו 3. בלקים של אסי כמעט תמיד אני צריכה לשים שתי שכבות כדי להגיע לאטימות, ועם הניאונים לפעמים גם 3. ותודה :)

פנרה

New member
OPI- Royal Rajah Ruby

חדש חדש שהגיע בחבילה של 30 לקים לפני שבוע. לא כולם היו שלי (ככה זה כשיש אמא ואחות). האמת שעוד לא מרחתי אותו, אבל מיד אחרי ההודעה אגש לעבודה!

Ultra marine

New member
ואו...

הוא באמת נראה ככה? היה לי אותו ברשימה וויתרתי עליו. עשיו אני תוהה למה???

פנרה

New member
באמת למה???

להחזיר לרשימה ומהר! הוא אכן נראה די דומה. מן הסתם בחדר ללא הרבה אור הוא נראה יותר כהה, ורואים את האדמומיות שבו פחות אבל עדיין מאד מאד יפה. האמת היא שלא אני מצאתי אותו, אלא אחותי! ואחרי שחיפשתי סווצ'ים של כל הצבעים שהיא רצתה, הוספתי אותו. לא רק שהזמנתי אחד בשבילה ואחד בשבילי, אלא גם אחד לאמא שלי, וכולנו יצאנו מאד מרוצות מהצבע. כרגיל, המריחה של OPI מאד נעימה. בקיצור- שווה.

Ultra marine

New member
לא יודעת, חשבתי שאולי במציאות הוא יהיה יותר

משעמם.. יאללה נחזיר לרשימה

פנרה

New member
עניתי למעלה לאולטרה...

אבל בקצרה- מהמם גם במציאות! ממש שווה!

Ultra marine

New member
China Glaze DV8

טורקיז הולוגרפי מהמם מה שכן צריך למרוח מ-ה-ר הוא מתייבש ברגע! אני עדיין מתייבשת אז סלו לי שאין תמונה

Marble Arch

New member
.אני עם CND - Plumville

צבע הורס ומחמיא, מקווה לצלם אותו מחר.. אני מצרפת תמונה אבל במציאות הוא הרבה יותר סגול ופחות ורוד, די מזכיר בורשט

Harlot

New member
אוי, כמה חיפשתי סווטצ'ים שלו

ובסוף ויתרתי עליו כי ראיתי את הסווטץ' הזה שנראה לי ורוד מדי. קיוויתי שהוא יהיה סגול יותר. עכשיו אני מחכה בקוצר רוח לצילומים שלך.

Marble Arch

New member
זאת בעיה רצינית מבחינתי עם CND..

פשוט אין מספיק סווטצ'ים ברשת.. אני ממש רוצה להזמין עוד לקים שלהם כי אני מרוצה מהם מאוד, אבל פוחדת ליפול עם הצבעים והמרקמים...

למעלה