שבת
בדרך... איזה לק נלבש לכבודה?

Harlot

New member
אכן בעיה

דווקא הזמנתי CND אחד עכשיו מטראנסדיזיין - לפי הימור בלבד. נראה מה יגיע :)

sivi massivi

New member
איזה צבע משגע!

<חדשה בפורום>, האם יש איזושהיא חברה ישראלית (או חברה שאת מוצריה ניתן לקנות בארץ) שמייצרת לק בגוון דומה? זה פשוט עוצר נשימה!!

lilo4

New member
לא שבת יותר

[אבל הייתי עם הלק הזה בשבת, נשבעת!]
בכלמקרה, הלכתי על לק של שיק, מס' 120. משום מה הפעם הוא יצא לי קצת דהוי, לא יודעת להסביר את זה.... במציאות הוא טיפה יותר כהה, ויש לו מין נצנצים קטנים בגוון דיי מוזהב- לא בולט אבל מגניב. לא ממש נראה בתמונה
חדות העין ישימו לב לטכניקת המריחה הלוקה בחסר שלי, וכן- אלה שאריות של לק כחול מסביב לכל ציפורן
עשיתי ניסיון עם לק כחול כהה, הגעתי למסקנה שאולי אני לא אצא איתו מהבית והורדתי אותו. וכמובן שהתעצלתי להמשיך להילחם עם השאריות שנשארו בקצוות....

mgirl

New member
כבר לא שבת, אבל עכשיו אני עם

שיק 53. שבפוטנציה היה בו משהו מאוד פסטלי וקיצי, כמו הקולקציה המתוקה של אורלי. בתכל'ס הוא נראה עליי מאוד מוזר, הרבה יותר מוזר ממה שהתמונה מציגה - אני מניחה שצריך לראות את כל המכלול כדי להבין...

אמנם כבר לא שבת....

אבל נשבעת שחשבתי עליו כל השבת - שיק 290! מיהרתי לקנות אותו אחרי הפוסט ש-Harlot פרסמה עליו בבלוג שלה לפני כמה שבועות, אבל איכשהו יצא שכל פעם שמרחתי לק התעלמתי ממנו והלכתי על משהו אחר... הרגע סיימתי מריחה והוא פשוט מושלם!! לא חשבתי שאני אתלהב כל כך... יש לי פייבוריט חדש!

בדיוק היום ראיתי אותו והוא נראה מהמם!

אבל לא קניתי. במקום קניתי שני לקים של שיק. אחד 287 והשני סגול פסטל שלא זוכרת כרגע את שמו שמאוד מזכיר את lilacism.

ענבל30

New member
גם אני איתו עכשיו ../images/Emo13.gif

ואכן הוא שובה לב ועין... רוב הזמן הוא נראה כמעט שחור, רק באור חזק פתאום רואים את הגוון הכחול-עמוק והשימר העדין. מקסים! אפילו נשארתי איתו היום לעבודה
נגמרו הימים שהתאפקתי עם צבעים יוצאי דופן בגלל העבודה... <אבל עכשיו צריך להוריד ולהחליף, כי עם צבע כזה כהה רואים כל קילוף קטן - ויש כמה לא קטנים כל כך>

למעלה