שדה תעופה החדש יפתח ב 28.9.06

פספורט

New member
לא משתמש בספר אנגלית...

אני מדבר , קורא , כותב בשפה התאית . נמצא כאן שנים רבות ולמדתי את השפה בכוחות עצמי בעזרת ספר הדרכה של Benjawan Poomsan Becker וכן קלטות מצורפות . כתבתי לך ללא סימני הצלילים והטונים כיוון שידעתי שגם כך תבין וגם מתעצל לחפש במקלדת . אני רואה עכשו כדורגל ארגנטינה-הולנד , מאוחר כאן העיניים נעצמות. לילה טוב.

Ludwig

New member
דרך־אגב...

בין מילוני הכיס שבדקתי לדעתי המילון של Benjawan Poomsan Becher הוא המוצלח ביותר, אבל גם שם יש לי בעיה עם האיות bp,dt,g,j,k,p,t במקום האיות הסטנדרטי p,t,k,ch,kh,ph,th בהתאמה (וזה מאוד מבלבל). להדגשת ההגייה היו יכולים לפחות להשתמש באופן מדויק יותר ב: pb,td,kg,jch,kh,ph,th בהתאמה... לא ידעתי שאתה גר בתאילנד, הפורום הזה חדש לי...

פספורט

New member
שים לב , כתבתי לך הודעה למעלה

בנושא האות g ונתתי מספר דוגמאות כותרת ההודעה "שאלת הבהרה" אגב , בפורום הזה כמוך כמוני גם אני חדש נרשמתי לפני כחודשיים בלבד.

פספורט

New member
Suwannaphum מחוז חדש - השלמת מידע

העיר שבה מוקם שדה שדה התעופה החדש הופכת למחוז חדש ה- 77 במספר. Suwannaphum תספח אליה אזורים מעיר הבירה בנגקוק וגם מהמחוז Samut Prakan . המגמה להעניק לעיר שלטון מוניציפלי עצמאי עם יכולת קבלת החלטות לפיתוח מואץ של האיזור , בניית מרכזי קניות ואתרי בידור למשיכת תיירים הנוחתים בעיר.

Ludwig

New member
רעיון טוב...

אולי גם אני אעבור... אולי נהיה שכנים אחרי הכל

פספורט

New member
ועוד משהו להשלמה...

הממשלה קבלה החלטה עקרונית בנושא , צריך לעבור לאישור הפרלמנט.

פספורט

New member
מחאות נגד הקמת המחוז החדש

לפני שהשרשור יעבור להסטוריה הזדמנות להוסיף פרטים בנושא לבודדים שמתענינים , האופוזיציה ופעילים פוליטיים במחוז Samut Prakan מוחים על הקמת המחוז החדש , לטענתם הממשלה לא הקדישה תשומת לב לתכנון הפחתת רעש המטוסים (נתיבי טיסה) , כבישי גישה , וניקוז מי הגשמים.

פספורט

New member
מעונין בטיסה חגיגית ? פרטים כאן..

כל החברות המקומיות מציעות כרטיסי טיסה ב - 29.7.06 לפתיחה החגיגית של שדה התעופה החדש . מחירים : Don Muang - Suwannaphum - 999 Baht צ'יאנג מאי ופוקט - 1999 כיוון אחד , 3999 הלוך ושוב. כרטיסים למכירה החל מ - 1.7.06

למעלה