שואו
!

NyaPrawr

New member
שואו ../images/Emo32.gif! ../images/Emo240.gif../images/Emo188.gif

טוב כי לשם שינוי יש לי מה להראות והבטחתי למרווה תמונות. אה כן וקניות זה כיף.

NyaPrawr

New member
ובכן~

לשם שינוי אני עושה קניות. הא וגם מעלה תמונות של דברים שלא יצא לי להשוויץ בהם כי אני עצלנית~ זה קרדיגן שנראה אחוזרמוטה מעוות בתמונה אבל מה לעשות.

NyaPrawr

New member
ושמלה~D:

היא דומה ועם חלק תחתון נורמלי ולא כזה עקום במציאות, אדומה כתומה כזה, עם שרולים ארוכים, מה&מ. מתאימה להכלללללללללללל. החיים קשים כשאין לך איך לצלם בגדים.

alina maria

New member
FFUUUUUUUUUUUUUUU

קניתי כזו בH&M ברוסיה.. וקיוויתי שאין אותה בארץ שונאת שלאנשים יש בגדים כמו שלי.. ועוד לא הספקתי ללבוש אותה

alina maria

New member
כן אבל עדיין...

קיוויתי פשוט שהקולקציה הזו לא תגיע לישראל כי אז זה אומר שאני אראה פרחות עם השמלה הזו XD

Fanty S

New member
פרחות גורמות לבגדים להראות עליהן שונה ../images/Emo3.gif

אל תדאגי. רוב הבגדים שלי מחנויות בארץ, וראיתי פריט זהה אצל מישהי אחרת אולי 3 פעמים :)

אחותי כל הזמן אומרת לי את זה ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

כשאני מודדת בגד ושואלת אותה אם הוא לא פרחי מידי, אז היא אומרת לי "את יכולה להתלבש כמו פרחה, לדבר כמו פרחה ולהתאפר כמו פרחה - אבל את בחיים לא תהיי כמו פרחה כי את לא פרחה". אלינה, חצי מהעולם לובש ג'ינס וטי-שרט. על כל אחד זה נראה אחרת לגמריי.

NyaPrawr

New member
גם אני עוד לא לבשתי אותה P:

אני עוד לא סגורה לגמרי על איך ללבוש אותה. כאילו, עם גרביונים ופלאטס זה משעמם\פשוט מדי, אבל כל נעליים אחרות יראו מאסיביות מדי איתה :< בכל מקרה זה לא נורא! גם אותי זה מעצבן כזה קורה, בגלל זה חצי מהארון שלי מחו״ל\יד שניה\תפור או מפורק של עצמי. אבל יש לנו טעם ייחודי, קשה לי להאמין שנלבש אותה בדיוק אותו הדבר D;

NyaPrawr

New member
ועוד שמלה~~~

מושלמת ממש שממש רציתי מלא זמן. אני מאוהבת בה לגמרי
היא שחורה מבד דמוי עור, גם מה&מ, והגזרה שלה ממש יפה, ויש לה ריץ'רץ' לא סמוי בגב.

בארבאבא

New member
אני מתה על השמלה הזאת

מה שטוב בה,שהיא לא מחניקה ולא מתים איתה מחום. תתחדשי

אורי נה

New member
יפהפיה

המלצה חמה: תיזהרי מאנשים בסביבת הרוכסן הזה>< בשישי הייתי עם גופיה עם רוכסן מהמחשוף בערך עד לפופיק, וכשידיד גילה את זה.. הוא זמם על לפתוח אותו. מול כולם

למעלה